spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ شير و فرآورده هاي آن چرا بهداشت شير اهميت دارد ؟ ۱ . شير و فرآورده هاي آن در غذاي روزانه همه گروههاي سني به صورتهاي مختلف مورد استفاده قرار مي گيرد . ۲ . ممكن است بعضي از دامهايي كه شير آنها مورد مصرف انسان قرار مي گيرد به بيماريهايي مبتلا باشند كه ميكروب آنهااز رطريق شير و فرآورده هاي آن قابل انتقال به انسان بوده و سبب بيماري در انسان گردند . ۳ . چون شير محيط مناسبي جهت تكثير ميكروبها مي باشد از اينرو خط رآلودگي و فساد شير بسيار بالاست . در خريد و نگهداري و مصرف شير به چه نكاتي بايد توجه كرد ؟ ـ اگر امكان دارد از شير پاستوريزه ( شير كاخانه اي ) استفاده كنيد . ـ از مصرف پنير تازه بپرهيزيد مگر اينكه باشيد پاستوريزه تهيه شده باشد و تا ۲ ماه در آب نمك نگهداري شده باشد . ـ هنگام خريد كشك مايع دقت كنيد . كپك زدگي و بوي نامطبوع نداشته باشد كشك مايع را قبل از مصرف به مدت ۱۵ دقيقه بجوشانيد . ـ از مصرف خامه و كره پاستوريزه نشده و فله خودداري كنيد . ـ از بستني هايي كه با شير جوشيده شده و يا پاستوريزه تهيه شده اند استفاده كنيد. * به منظور پيش گيري از بيماريهاي مزمن مانند قلب و عروق و … براي افراد بزرگسال توصيه مي شود از شير و فرآورده هاي كم چرب آن استفاده كنيد . ـ دقت كنيد كه شير جوشيده بيش از ۲ روز در يخچال قابل نگهداري و مصرف نمي باشد . ـ در هنگام خريد شير شيشه اي يا پاكتي به تاريخ مصرزف آن توجه كنيد .ـ اگر از شير خام استفاده مي كنيد حتماً آن را به مدت ۵ دقيقه ( از زمان جوش ) بجوشانيد . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده