سمندون 19437 ارسال شده در 11 مهر، 2010 بالایی ؟؟؟.............من بالایی ندارم............همینم که هستم نه بالایی دارم نه پایینیمن بالام اسمونه پایینم زمین...........نگو که با اسمون بودی که باور نمیکنم. موش بخورت با نمک 1
VINA 31339 ارسال شده در 9 تیر، 2014 سلاماولین پستی که در تالار گفتگوی آزاد توجه مرا جلب کرد: و خداوند عشق را فرستاد. حدس می زنم تا به حال عاشق نشدی.. دوست خوبم اگر عاشق بودی به دنیای اطرافت اینطوری نگاه نمی کردی. همش شایعه اس بابا تا وقتی نرسیدی همه چی پروانه ای هستش تمام هم و غمت رسیدنه وقتی میرسی تازه میفهمی عجب ... کردی(دور از جون شما) هی دو دو تا چهار تا میکنی تازه میگی کاش تو همون دوران قبل بودی حالا فشارای اقتصادی هیچی تحمل موجوداتی به اسم خواهر شوهر و مادر شوهر خارج از تحمله 1
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 11 تیر، 2014 همش شایعه اس باباتا وقتی نرسیدی همه چی پروانه ای هستش تمام هم و غمت رسیدنه وقتی میرسی تازه میفهمی عجب ... کردی(دور از جون شما) هی دو دو تا چهار تا میکنی تازه میگی کاش تو همون دوران قبل بودی حالا فشارای اقتصادی هیچی تحمل موجوداتی به اسم خواهر شوهر و مادر شوهر خارج از تحمله اما من خیلی عاشق تر شدم واقعا میگم جدی هر روز هم بیشتر عاشقتر حاج خانوم میشم مشکلاک مالی زیاد بود چون کار شخصی داشتم اونقدر دویدو که هیچی ولش کن ولی خوب الان خدا راشکر اوضاعم بد نیست هم عشق و عاشقی هم اقتصادی شکر ولی به دوستان بگم با یه ذره تلاش و گذشت و عشق می شه دووم آورد و بالا بالاها رفت از صمیم قلب اینو میگم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 11 تیر، 2014 اینم هرم عشق از هر نوعش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
baranobarf 352 ارسال شده در 28 بهمن، 2014 به نظره من هیچ چیزی تو زندگی نیس که دست نیافتنی باشه... باعشق هم میشه به همه چیز رسید فقط اگه عشق واقعی باشه... 2
baranobarf 352 ارسال شده در 28 بهمن، 2014 اما من خیلی عاشق تر شدم واقعا میگم جدی هر روز هم بیشتر عاشقتر حاج خانوم میشممشکلاک مالی زیاد بود چون کار شخصی داشتم اونقدر دویدو که هیچی ولش کن ولی خوب الان خدا راشکر اوضاعم بد نیست هم عشق و عاشقی هم اقتصادی شکر ولی به دوستان بگم با یه ذره تلاش و گذشت و عشق می شه دووم آورد و بالا بالاها رفت از صمیم قلب اینو میگم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به خاطره این همه وفاداری و عشق بهتون تبریک میگم... اینو از صمیم قلبم گفتم:icon_gol: 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 28 بهمن، 2014 به خاطره این همه وفاداری و عشق بهتون تبریک میگم... اینو از صمیم قلبم گفتم:icon_gol: لطف دارین ممنونم دوست عزیز 1
ارسال های توصیه شده