سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ غصه نخورید بالاخره نوبت مام میرسه البته سر نود ونه سالگی ای بر پدر مادر این اوضاع لعنت 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ غصه نخورید بالاخره نوبت مام میرسه البته سر نود ونه سالگیای بر پدر مادر این اوضاع لعنت :banel_smiley_4::banel_smiley_4:لعنت 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4::banel_smiley_4:لعنت بشمار 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ تازه اگه گلاب به روتون دسشویییتون بگیره هر جفتش یادتون میره:4chsmu1: :ws28: غصه نخورید بالاخره نوبت مام میرسه البته سر نود ونه سالگیای بر پدر مادر این اوضاع لعنت :there:ای بابا عاشقاش پشیمونن:w74: 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ :ws28: :there:ای بابا عاشقاش پشیمونن:w74: عشقو نگفتم اوضاع رو گفتم 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ :ws28: :there:ای بابا عاشقاش پشیمونن:w74: :smiley-gen165::smiley-gen165::shad::shad: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ عشقو نگفتم اوضاع رو گفتم :banel_smiley_4:بر باعثو بانیش 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4:بر باعثو بانیش به جای اینکه بشینی اینجا نفرین کنی برو تو گروه برق :167: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ تازه اگه گلاب به روتون دسشویییتون بگیره هر جفتش یادتون میره:4chsmu1: به به تاپیک معطر شد 3 لینک به دیدگاه
pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ اي روزگاررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ اي روزگاررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر خیلی طولانی شد لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ من امیدم به اینه که یه روز بالاخره خوشی و خوشبختی هم میاد لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ بشمار سارا بشمار چیه؟؟؟ بابا اونی که میشنوی میگن "بیش باد" هست......یعنی زیادتر باد. 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ سارا بشمار چیه؟؟؟ بابا اونی که میشنوی میگن "بیش باد" هست......یعنی زیادتر باد. به معنیش دقت کن دهههههه خالا هر چی 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ به معنیش دقت کن دهههههه خالا هر چی خالا من از شما و سارا معذرت میخوام 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ کاش هیش وخت نمیفرستاد.. چه نا امید 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ من کجام نا امیده؟ تو که کوه امیدیاضلا یه پا امیدی واسه خودت بالاییتو گفتم 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ تو که کوه امیدیاضلا یه پا امیدی واسه خودتبالاییتو گفتم بالایی ؟؟؟.............من بالایی ندارم............همینم که هستم نه بالایی دارم نه پایینی من بالام اسمونه پایینم زمین...........نگو که با اسمون بودی که باور نمیکنم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده