رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

عیسی حزباوي 1، سعید مینایی 2

 

 

1- دانشجوي دکتري مکانیک ماشینهاي کشاورزي، عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ري

2- رئیس قطب علمی مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات محصولات استراتژیک کشاورزي دانشگاه تربیت مدرس

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

رویا آقا قلی زاده 1 , محمدحسین عزیزی 2 , محمد علی سحری 3

 

1- دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس

 

2- استادیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس

 

3- دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه
  • 7 ماه بعد...

بررسی عوامل موثر بر ظرفیت پوست گیری وبرخی از خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانۀ آفتابگردان روغنی استان گلستان

 

نویسندگان :

‫نازنین وفایی , حمید توکلی پور , علیرضا قدس ولی‬

 

 

چکیده :

‫خواص بیوفیزیکی و شیمیایی دانه های آفتابگردان روغنی سه واریته پروگرس، هایسان۳۳ و یوروفلور که از چهار مکان علی آباد، گلیداغ، کلاله و‬ ‫کالپوش واقع در استان گلستان نمونه گیری شده بود بررسی شد مقدار فراوانی دانه ها، میزان روغن دانه کامل، مغز دانه و پوسته آن با استفاده از‬ ‫روشهای استاندارد مورد ارزیابی قرار گرفت. همچنین ویژگیهای دانه پس از پوستگیری که شامل راندمان پوستگیری، مقدار مغز دانه کامل و شکسته،‬ ‫مقدار نرمه، مقدار دانه پوست نشده و مقدار پوسته بررسی شد. میزان دانه های بزرگ از۰۸۵/۳)هایسان۳۳ علی آباد( تا ۷۸۴/۸۲درصد )پروگرس کلاله(‬ ‫و میزان پوسته دانه ها از ۲۹۷/۵۲)هایسان۳۳ علی آباد( تا ۵۲۸/۸۲ درصد )هایسان۳۳ کلاله(متغیر بود. راندمان پوستگیری نیز بین ۰۶/۱۶ درصد برای‬ ‫اندازه کوچک هایسان۳۳ علی آباد تا ۲۷/۲۹ درصد برای اندازه بزرگ هایسان۳۳ علی آباد متغیرمی باشند. نتایج نشان داد بین راندمان پوستگیری و میزان‬ ‫پوسته رابطه ای مثبت و معنی دار در سطح۱ درصد )**۰۰۸/۰=‪ (r‬وجود دارد. با مشاهده اثر اندازه در راندمان پوستگیری دانه های بزرگتر کارایی‬ ‫بیشتری داشتند.‬

 

 

[h=3]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/h]

 

  • Like 1
لینک به دیدگاه

بررسی شرایط تهیه برگه سیب توسط خشک کن لایه نازک هالوژن

 

 

نویسندگان :

سمیرا کریمی و محمدهادی خوشتقاضا

 

 

 

چکیده :

در این مقاله خشک کردن ورقه های سیب واریته گلاب توسط خشک کن لایه نازک از نوع لامپ هالوژن مورد مطالعه قرار گرفته است . آزمایشها در دو ضخامت ورقه ۳ و ۶ میلیمتری ، سه دمای ۸۰ ، ۱۰۰ ، ۱۲۰ درجه سلسیوس و دو برنامه خشک کردن Fast و Standard انجام گرفت. نتایج نشان دادبا افزایش مقدار دما ، زمان خشک شدن کاهش یافته و در این زمان مقدار درصد رطوبت از دست رفته افزایش یافته است . بیشترین میزان رطوبت از دست رفته در شرایط دمای ۱۲۰ درجه ، ضخامت ۶ میلیمتر و برنامه خشک کردن Standard بوده است. مقدار رطوبت از دست رفته برای ضخامت ۳ میلیمتر دردماهای ۸۰ و ۱۰۰ درجه بیشینه است. در هردو برنامه خشک کردن Fast و Standard و ضخامت ۶ میلیمتر تفاوت معناداری میان دماهای ۸۰ و ۱۰۰ و ۱۲۰ و مقدار رطوبت از دست رفته وجود دارد. در برنامه خشک کردن Fast برای هر ۳ دمای موجود تفاوتی میان مقدار رطوبت ازدست رفته برای ضخامتهای ۳ و ۶ میلیمتر وجود ندارد اما در روش Standard در دما ۱۰۰ درجه مقدار رطوبت از دست رفته برای ضخامت ۶ میلیمتر به طور معناداری بیشتر بوده است .

 

 

 

 

 

[h=3]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/h]

 

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...