mohammadhoseni 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ ادب نمایه آغازین خرد است . ارد بزرگ آقا من معذرت می خوام ببینم بی خیال میشی 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ من جدیدا مشکل پیدا کردم من معذرت می خوام واقعا دارم دیوانه میشم فقط بخاطر پدرم باور کنید سخته من دیگه پشت ندارم من از تک تک شما معذرت می خوام بخوان من رو اخراج کنید مشکلی ندارم هی اقا ..اخراج شدنم شد هنر اگه راس می گی کاری کن که بقیه به بودنت افتخار کنن ..اینو از داش کوچیکت داشته باش. 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ هی اقا ..اخراج شدنم شد هنر اگه راس می گی کاری کن که بقیه به بودنت افتخار کنن ..اینو از داش کوچیکت داشته باش. :flowerysmile::flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ من جدیدا مشکل پیدا کردم من معذرت می خوام واقعا دارم دیوانه میشم فقط بخاطر پدرم باور کنید سخته من دیگه پشت ندارم من از تک تک شما معذرت می خوام بخوان من رو اخراج کنید مشکلی ندارم قبول اشتباه از شجاعت یه مرده دوست عزیزم همه ما اشتباه میکنیم ولی مهم اینه که اشتباهمونو ادامه ندیم که شما این درک رو نشون دادی ورودتو به جمع خودمون تبریک میگم شما خیلی حرفای نگفته داری که همه ما منتظر شنیدنشیم 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ چه کلاهی:167: چرا مبهم صحبت میکنی:jawdrop: مبهم چیه؟دختری که تا این سن ازدواج نکرده فرصت زندگی و همنشینی با پسرای دوس داشتنی رو ازدست داده.حالا نزار بقیشو بگم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ باز امین دست به جارو شد......................... لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ :flowerysmile::flowerysmile: چی بگم والا .. انگاری نمی دونه اینکارها رو حاجیتم قبلنا کرده ..راه به جایی نبرده .. نه که بخوام نصیحت کنما نه ..اما با ادب بودن خیلی مهمتر ..نا سلامتی اینجا خونواده میاد (خونواده شاه پریون مخصوصا شاپری ) 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ چی بگم والا ..انگاری نمی دونه اینکارها رو حاجیتم قبلنا کرده ..راه به جایی نبرده .. نه که بخوام نصیحت کنما نه ..اما با ادب بودن خیلی مهمتر ..نا سلامتی اینجا خونواده میاد (خونواده شاه پریون مخصوصا شاپری ) واسه همینه الان خواستنی شدی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ مبهم چیه؟دختری که تا این سن ازدواج نکرده فرصت زندگی و همنشینی با پسرای دوس داشتنی رو ازدست داده.حالا نزار بقیشو بگم بگو من که نفهمیدم......................... لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ واسه همینه الان خواستنی شدی الخواهش ابجی ..ما مخلصیم در بس تجریش درکه دربند نبود ... .. همش صفای دوستان دیگه ... 1 لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ قبول اشتباه از شجاعت یه مردهدوست عزیزم همه ما اشتباه میکنیم ولی مهم اینه که اشتباهمونو ادامه ندیم که شما این درک رو نشون دادی ورودتو به جمع خودمون تبریک میگم شما خیلی حرفای نگفته داری که همه ما منتظر شنیدنشیم از مناسبت هایالکی از خنده های الکی کف زدن الکی خسته شدم از این که تو زندگی باید به یک سری قانون الکی که بد تعریف شدن خسته شدم هیچ کس راست نمی گه همه می خوان نصیحت کنن همه می خوان گنده نشون بدن من هیچ کس مشکل ندارم من با خودم مشکل دارم هیچ مشکلی نیست داداش کوچیکم نصیحت کنه شاید افتخار کردن تو محیط مجازی هم کار بزرگی باشه باشه آرش داداش من حرفت رو گوش میدم 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ الخواهش ابجی ..ما مخلصیم در بس .. همش صفای دوستان دیگه ... مرسی یادته قبلا بهت گفته بودم:ws41: 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ مرسی یادته قبلا بهت گفته بودم:ws41: نهههههههه من چیزی یادم نیس ...ببخشید شما ..؟ شوخی کردم ....هراز گاهی بچه های اینجا حرفایی میزنند که تو زندگی واقعیمون هم کلی بدرد می خوره .... شما که جای خود داشتید ..یادش بخیر قدیما ! 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ بگو من که نفهمیدم......................... بیخیال شو.یه چیز میگم اونوقت دخترا بد متوجه میشن و میرن یه تاپیک میزنن که ای وای ببینین دارن به ما توهین میکنن.شانس ندارم که. 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ متن قشنگی بود...مرسی عزیز جان....موفق باشیم.:w139: لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ از مناسبت هایالکی از خنده های الکی کف زدن الکی خسته شدم از این که تو زندگی باید به یک سری قانون الکی که بد تعریف شدن خسته شدم هیچ کس راست نمی گه همه می خوان نصیحت کنن همه می خوان گنده نشون بدن من هیچ کس مشکل ندارم من با خودم مشکل دارم هیچ مشکلی نیست داداش کوچیکم نصیحت کنه شاید افتخار کردن تو محیط مجازی هم کار بزرگی باشه باشه آرش داداش من حرفت رو گوش میدم دادشی نه یه وخت به دل گرفته باشیا ..ما کوچیکتم هستیم خرجی نداره که ... این حرفا رو گفتم فقط واسه این که دوستای خوبی برا هم باشیم ...از هم یاد بگیریم ...خلاصه اگه اشتبا کردیم بیا بزن تو گوشمون (البته اگه تونستی هه هه هه هه ..) 1 لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ دادشی نه یه وخت به دل گرفته باشیا ..ما کوچیکتم هستیم خرجی نداره که ... این حرفا رو گفتم فقط واسه این که دوستای خوبی برا هم باشیم ...از هم یاد بگیریم ...خلاصه اگه اشتبا کردیم بیا بزن تو گوشمون (البته اگه تونستی هه هه هه هه ..) شما چند سالته داداش؟ من به دل بگیرم که دیگه منفجر میشم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ بیخیال شو.یه چیز میگم اونوقت دخترا بد متوجه میشن و میرن یه تاپیک میزنن که ای وای ببینین دارن به ما توهین میکنن.شانس ندارم که. تو بگو من خودم در حمایت از تو نارنجک میبندم به خودم میرم زیر اون تاپیک منفجرش میکنم 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ شما چند سالته داداش؟ من به دل بگیرم که دیگه منفجر میشم والا اینجا که جای این حرفا نیس ناسلامتی اومدیم در باره تاپیک نظر بدیم ..اما اقایی که شما باشید 24 سالی داریم ..ظاهرا استاتر رفته ! موفق باشی مهندس ..فعلا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده