mohammadhoseni 283 ارسال شده در 7 مهر، 2010 ادب نمایه آغازین خرد است . ارد بزرگ آقا من معذرت می خوام ببینم بی خیال میشی 1
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 7 مهر، 2010 من جدیدا مشکل پیدا کردم من معذرت می خوام واقعا دارم دیوانه میشم فقط بخاطر پدرم باور کنید سخته من دیگه پشت ندارم من از تک تک شما معذرت می خوام بخوان من رو اخراج کنید مشکلی ندارم هی اقا ..اخراج شدنم شد هنر اگه راس می گی کاری کن که بقیه به بودنت افتخار کنن ..اینو از داش کوچیکت داشته باش. 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 7 مهر، 2010 هی اقا ..اخراج شدنم شد هنر اگه راس می گی کاری کن که بقیه به بودنت افتخار کنن ..اینو از داش کوچیکت داشته باش. :flowerysmile::flowerysmile: 1
هوتن 15061 ارسال شده در 7 مهر، 2010 من جدیدا مشکل پیدا کردم من معذرت می خوام واقعا دارم دیوانه میشم فقط بخاطر پدرم باور کنید سخته من دیگه پشت ندارم من از تک تک شما معذرت می خوام بخوان من رو اخراج کنید مشکلی ندارم قبول اشتباه از شجاعت یه مرده دوست عزیزم همه ما اشتباه میکنیم ولی مهم اینه که اشتباهمونو ادامه ندیم که شما این درک رو نشون دادی ورودتو به جمع خودمون تبریک میگم شما خیلی حرفای نگفته داری که همه ما منتظر شنیدنشیم 3
mohsen 88 10106 ارسال شده در 7 مهر، 2010 چه کلاهی:167: چرا مبهم صحبت میکنی:jawdrop: مبهم چیه؟دختری که تا این سن ازدواج نکرده فرصت زندگی و همنشینی با پسرای دوس داشتنی رو ازدست داده.حالا نزار بقیشو بگم
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 7 مهر، 2010 :flowerysmile::flowerysmile: چی بگم والا .. انگاری نمی دونه اینکارها رو حاجیتم قبلنا کرده ..راه به جایی نبرده .. نه که بخوام نصیحت کنما نه ..اما با ادب بودن خیلی مهمتر ..نا سلامتی اینجا خونواده میاد (خونواده شاه پریون مخصوصا شاپری ) 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 7 مهر، 2010 چی بگم والا ..انگاری نمی دونه اینکارها رو حاجیتم قبلنا کرده ..راه به جایی نبرده .. نه که بخوام نصیحت کنما نه ..اما با ادب بودن خیلی مهمتر ..نا سلامتی اینجا خونواده میاد (خونواده شاه پریون مخصوصا شاپری ) واسه همینه الان خواستنی شدی 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 7 مهر، 2010 مبهم چیه؟دختری که تا این سن ازدواج نکرده فرصت زندگی و همنشینی با پسرای دوس داشتنی رو ازدست داده.حالا نزار بقیشو بگم بگو من که نفهمیدم.........................
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 7 مهر، 2010 واسه همینه الان خواستنی شدی الخواهش ابجی ..ما مخلصیم در بس تجریش درکه دربند نبود ... .. همش صفای دوستان دیگه ... 1
mohammadhoseni 283 ارسال شده در 7 مهر، 2010 قبول اشتباه از شجاعت یه مردهدوست عزیزم همه ما اشتباه میکنیم ولی مهم اینه که اشتباهمونو ادامه ندیم که شما این درک رو نشون دادی ورودتو به جمع خودمون تبریک میگم شما خیلی حرفای نگفته داری که همه ما منتظر شنیدنشیم از مناسبت هایالکی از خنده های الکی کف زدن الکی خسته شدم از این که تو زندگی باید به یک سری قانون الکی که بد تعریف شدن خسته شدم هیچ کس راست نمی گه همه می خوان نصیحت کنن همه می خوان گنده نشون بدن من هیچ کس مشکل ندارم من با خودم مشکل دارم هیچ مشکلی نیست داداش کوچیکم نصیحت کنه شاید افتخار کردن تو محیط مجازی هم کار بزرگی باشه باشه آرش داداش من حرفت رو گوش میدم 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 7 مهر، 2010 الخواهش ابجی ..ما مخلصیم در بس .. همش صفای دوستان دیگه ... مرسی یادته قبلا بهت گفته بودم:ws41: 2
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 7 مهر، 2010 مرسی یادته قبلا بهت گفته بودم:ws41: نهههههههه من چیزی یادم نیس ...ببخشید شما ..؟ شوخی کردم ....هراز گاهی بچه های اینجا حرفایی میزنند که تو زندگی واقعیمون هم کلی بدرد می خوره .... شما که جای خود داشتید ..یادش بخیر قدیما ! 2
mohsen 88 10106 ارسال شده در 7 مهر، 2010 بگو من که نفهمیدم......................... بیخیال شو.یه چیز میگم اونوقت دخترا بد متوجه میشن و میرن یه تاپیک میزنن که ای وای ببینین دارن به ما توهین میکنن.شانس ندارم که. 2
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 7 مهر، 2010 از مناسبت هایالکی از خنده های الکی کف زدن الکی خسته شدم از این که تو زندگی باید به یک سری قانون الکی که بد تعریف شدن خسته شدم هیچ کس راست نمی گه همه می خوان نصیحت کنن همه می خوان گنده نشون بدن من هیچ کس مشکل ندارم من با خودم مشکل دارم هیچ مشکلی نیست داداش کوچیکم نصیحت کنه شاید افتخار کردن تو محیط مجازی هم کار بزرگی باشه باشه آرش داداش من حرفت رو گوش میدم دادشی نه یه وخت به دل گرفته باشیا ..ما کوچیکتم هستیم خرجی نداره که ... این حرفا رو گفتم فقط واسه این که دوستای خوبی برا هم باشیم ...از هم یاد بگیریم ...خلاصه اگه اشتبا کردیم بیا بزن تو گوشمون (البته اگه تونستی هه هه هه هه ..) 1
mohammadhoseni 283 ارسال شده در 7 مهر، 2010 دادشی نه یه وخت به دل گرفته باشیا ..ما کوچیکتم هستیم خرجی نداره که ... این حرفا رو گفتم فقط واسه این که دوستای خوبی برا هم باشیم ...از هم یاد بگیریم ...خلاصه اگه اشتبا کردیم بیا بزن تو گوشمون (البته اگه تونستی هه هه هه هه ..) شما چند سالته داداش؟ من به دل بگیرم که دیگه منفجر میشم 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 7 مهر، 2010 بیخیال شو.یه چیز میگم اونوقت دخترا بد متوجه میشن و میرن یه تاپیک میزنن که ای وای ببینین دارن به ما توهین میکنن.شانس ندارم که. تو بگو من خودم در حمایت از تو نارنجک میبندم به خودم میرم زیر اون تاپیک منفجرش میکنم 2
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 7 مهر، 2010 شما چند سالته داداش؟ من به دل بگیرم که دیگه منفجر میشم والا اینجا که جای این حرفا نیس ناسلامتی اومدیم در باره تاپیک نظر بدیم ..اما اقایی که شما باشید 24 سالی داریم ..ظاهرا استاتر رفته ! موفق باشی مهندس ..فعلا 2
ارسال های توصیه شده