Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ تو پروفابل آقای مدیر رفتم تا پستی رو پیدا کنم اما نیافتم! این تاپیک رو دیدم واسم جالب بود!! واقعا ما چقدر نواندیشیم؟؟ 6 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ تو پروفابل آقای مدیر رفتم تا پستی رو پیدا کنم اما نیافتم! این تاپیک رو دیدم واسم جالب بود!! واقعا ما چقدر نواندیشیم؟؟ اول باید به این برسیم که اندیشه چی هست. 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ اول باید به این برسیم که اندیشه چی هست. خب چی هست؟؟! 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ خب چی هست؟؟! خودم هم درست و درمون نمیدونم. اما هرچی هست به این راحتی ها بهش نمیرسیم. 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا نواندیشان؟ دوستان گولمون زدن آوردن مـا رو اینجــا...! این تالار اسمش نو اندیشانه! اما آیا اعضای تالار هم نو می اندیشند؟ از دیگران اطلاعی ندارم، ولــی خودم طرفدار تیم نواندیش هستم. نو اندیش بودن به چه درد میخوره؟ از تکرار و روزمرگی جلوگیری میکنـه. راهی برای رسیدن به کمـال... ما آدما روزانه چقدر سعی کردیم نو اندیش باشیم؟ من خیلــی. آیا تا بحال به این قضیه فکر کردیم؟ من بلــه،پیشنهاد می کنم شما هم فکر کنید. نو اندیش بودن چه عواقب و پیامدهایی خواهد داشت! یه سوال اساسی: آیا نو اندیش بودن با موقعیت جامعه ما سازگاری داره! ... سوال زیاده! فعلا با اینا جلو بریم تا ببینیم چی میشه!!! یک ذره بیشتر فکر کنیم! شاید توی خیلی از زمینه ها نواندیشی با استقبال خوبی روبرو نشــه. ولی به نظـرم نباید دست از سرش برداریم. 5 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همین ماها هستیم که جامعه مون رو تشکیل دادیم و سرنوشت و آینده مملکت و محیط زندگیمون رو تعیین میکنیم.اگر هرکدوم از ما سعی کنه یه نواندیش باشه مطمئنا وضع خیلی متفاوت از حال میشه. خوبه که واسه تغییرات آدم اول از خودش شروع کنه. انجمن نواندیشان واسه من یه تلنگر بود تا نواندیش باشم.(حداقل سعیمو واسه نواندیش بودن بکنم) 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده