mohammadhoseni 283 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ یعنی اینکار اسمش شهامته. من که الان فرار میکنم. دو دقیقه دیگه اینجا باشم معتاد میشم میرم باید برم زیر پل بخوابم. نه معاد لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ اصلا منظوری ندارم می خوام ببینم حداقل توی یه محیط مجازی هم میشه سر خودمون رو کلاه بزاریم شما هم راست بگو من نوکرتم فدای شما! خب سوال اول: نه چون چیز خاصی به ذهنم نمیرسه! سوال دوم: نه! ... 2 لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ فدای شما! خب سوال اول: نه چون چیز خاصی به ذهنم نمیرسه! سوال دوم: نه! ... شما خیلی پاستوریزه هستین دکی جون حال کن ولی زیاده روی نکن 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ شما خیلی پاستوریزه هستین دکی جون حال کن ولی زیاده روی نکن اوههه خوشمان آمد ... معلومه که شما خیلی اهل حالی هموژنیزه! ما نیز حال میکنیم اما نیازی نیست با خلاف حال کنیم ... 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ 1.اهل خلافی هستین؟ 2.تاحالا رابطه نامشروع(سکس) داشتین؟ خواهشن فقط کوتاه جواب بدین فک نمیکنم جواب دادن من به سوال شما چیزی رو حل کنه 3 لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ فک نمیکنم جواب دادن من به سوال شما چیزی رو حل کنه فقط در حد سواله اجباری به جواب دادن نیست ممنون از انتقاد شما لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ 1.به تو چه؟2.به تو چه؟ 3. مرسی در حد سوال بود اره به من ربطی نداره 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ مرسی در حد سوال بود اره به من ربطی نداره میبینی محمد جان؟؟ جوابا رو با دقت بخون! . حالا یه سوال! از کجا میفهمی که کی راست میگه کی دروغ!؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ فقط در حد سواله اجباری به جواب دادن نیست ممنون از انتقاد شما خواهش میه بازم میخوای؟؟؟ لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ ببخشید آمار گیریه؟؟!!!! بله! امار گیریه ... بگو آمارتو بده ! میخوای خودم بدم اگه وقت نداری! :ws2: 1 لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ ببخشید آمار گیریه؟؟!!!! نه سواله دوست داری جواب بده لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ 1.اهل خلافی هستین؟ 2.تاحالا رابطه نامشروع(سکس) داشتین؟ خواهشن فقط کوتاه جواب بدین چهار حالت بیشتر نداره نه ..نه نه ...بله بله ...نه بله ..بله حالا گیریم دونستی ...می خوای چکار ..؟می دونی که اینا جز کارای شخصی ادمه به کسیم ربطی ندار ه ! 1 لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ چهار حالت بیشتر نداره نه ..نه نه ...بله بله ...نه بله ..بله حالا گیریم دونستی ...می خوای چکار ..؟می دونی که اینا جز کارای شخصی ادمه به کسیم ربطی ندار ه ! مگه ما گفتیم به ما ربط داره سوال کردیم جواب نده فکر می کنی اتفاقی میافته ما بدونیم یا ندونیم بزغاله کیلو 7سنار لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ مگه ما گفتیم به ما ربط داره سوال کردیم جواب نده فکر می کنی اتفاقی میافته ما بدونیم یا ندونیم بزغاله کیلو 7سنار :ws28: 1 لینک به دیدگاه
pink83 178 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ 1-نه 2-نه پشیمونم نیستم ...میتونستم ولی نخواستم ....اینجوری راضیم ...خوب هرکسی یه جوریه دیگه ..... تاپیک جالبی بود بی پرده 1 لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ :ws28: جیگرتو با این خنده خوشکلت 1 لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ 1-نه2-نه پشیمونم نیستم ...میتونستم ولی نخواستم ....اینجوری راضیم ...خوب هرکسی یه جوریه دیگه ..... تاپیک جالبی بود بی پرده مرسی از جواب سوال که دادین تشکرم تمام شد وگرنه وظیفه بود تشکر میکردم ترجیح دادم نوشتاری تشکر کنم لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ جیگرتو با این خنده خوشکلت وا مگه خودت خوارمادر نیستی!؟؟ خواهش میشه ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده