mohammadhoseni 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ 1.اهل خلافی هستین؟ 2.تاحالا رابطه نامشروع(سکس) داشتین؟ خواهشن فقط کوتاه جواب بدین 3 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ 1.اهل خلافی هستین؟ 2.تاحالا رابطه نامشروع(سکس) داشتین؟ خواهشن فقط کوتاه جواب بدین 1- نه ولی در مورد آینده قولی نمیدم . . .! 2- فرصتش زیاد پیش اومده ولی دلم راضی نشد برم . . .! 3 لینک به دیدگاه
pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ نههههههههههههههههههههه:w00: نهههههههههههههههههههههههههههه:w00: 3 لینک به دیدگاه
pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ 1.اهل خلافی هستین؟ 2.تاحالا رابطه نامشروع(سکس) داشتین؟ خواهشن فقط کوتاه جواب بدین خودتون چرا جواب نميديد 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ انتظار نداشته باش همه به این سوالا درست جواب بدن.بعضی وقتا انسان کارایی میکنه که بعدها از فکر کردن درباره اون هم پرهیز میکنه چه برسه به اینکه بخواد اونا رو برای دیگران بازگو کنه. 5 لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ نههههههههههههههههههههه:w00:نهههههههههههههههههههههههههههه:w00: 1.من همه کار توی زندگیم کردم ولی درسم رو خوندم الان هم دارم برای دکترا می خونم 2.بله هم داشتم ولی باکسی که دوسش داشتم.نیاز بود برای هرکسی نیاز چون از خود ارضای متنفرم هرکسی بگه من از سکس بدم میاد دروغگو بزرگیه من رو برای بی پروایم ببخشید 1 لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ مرسي محتوا !! محتوا شاید خوب نباشه ولی توی محیط مجازی بخودمون که نمی تونیم دورغ بگیم لینک به دیدگاه
Eastern Girl 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ 1- آره خيلي 2- آره خيلي 3- نبود ؟ اونم اره زياد كلا منحرفيم ديگه :eyepopping::there: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ .اهل خلافی هستین؟ تازه دیروز خلافی ماشینم را گرفتم. فقط 4000 تومان. اونم برام پاپوش دوخته بودند،وگرنه من خلافکار نیستم. 2.تاحالا رابطه نامشروع(سکس) داشتین؟ اصلا بهش فکر هم نمیکنم. بدجوری مغز را زایل میکند. 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ 1- آره خيلي2- آره خيلي 3- نبود ؟ اونم اره زياد كلا منحرفيم ديگه :eyepopping::there: 1- 2-:w58::w58::w58::w58::w58::w58: 3 لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ تازه دیروز خلافی ماشینم را گرفتم.فقط 4000 تومان. اونم برام پاپوش دوخته بودند،وگرنه من خلافکار نیستم. اصلا بهش فکر هم نمیکنم. بدجوری مغز را زایل میکند. باشه خدا میدونه من که راست گفتم شاید از ساده گیم باشه ولی بابام وصیت کرده دروغ نگم 2 لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ 1- آره خيلي2- آره خيلي 3- نبود ؟ اونم اره زياد كلا منحرفيم ديگه :eyepopping::there: شهامتت رو تحسین می کنم 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ 1.اهل خلافی هستین؟ 2.تاحالا رابطه نامشروع(سکس) داشتین؟ خواهشن فقط کوتاه جواب بدین خیلی تشکر میکنم محمدجان ... ولی ای کاش منظورتو میگفتی!؟ حالا ما اینجا راست بگیم چی میشه!!!؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ شهامتت رو تحسین می کنم یعنی اینکار اسمش شهامته. من که الان فرار میکنم. دو دقیقه دیگه اینجا باشم معتاد میشم میرم باید برم زیر پل بخوابم. 2 لینک به دیدگاه
Eastern Girl 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ یعنی اینکار اسمش شهامته. من که الان فرار میکنم. دو دقیقه دیگه اینجا باشم معتاد میشم میرم باید برم زیر پل بخوابم. البته من شوخو كردم خوب تو هنوز سياه قرمز مينويسي ؟! 1 لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ خیلی تشکر میکنم محمدجان ...ولی ای کاش منظورتو میگفتی!؟ حالا ما اینجا راست بگیم چی میشه!!!؟؟ اصلا منظوری ندارم می خوام ببینم حداقل توی یه محیط مجازی هم میشه سر خودمون رو کلاه بزاریم شما هم راست بگو من نوکرتم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده