m.urbanism 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ راستش من زیاد ازش خوشم نمیاد خیلی خودشو می گیره... 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ راستش من زیاد ازش خوشم نمیاد خیلی خودشو می گیره... دلت میاد نه اخه بگو دلت میاد من عاشقشم 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ راستش من زیاد ازش خوشم نمیاد خیلی خودشو می گیره... کجا خودشو میگیره اخههههههه؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
m.urbanism 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ کجا خودشو میگیره اخههههههه؟؟؟؟؟ اگه مصاحبه هاشو ببینی متوجه میشی...فکر می کنه خیلی آدمه مهمیه...من که ازش بدم میاد حالا شما می تونی دوسش داشته باشی سلیقه ها متفاوته 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ اگه مصاحبه هاشو ببینی متوجه میشی...فکر می کنه خیلی آدمه مهمیه...من که ازش بدم میاد حالا شما می تونی دوسش داشته باشی سلیقه ها متفاوته کی مهم نیس ؟؟؟ من الان خودم یه آدم خیلی مهمی واسه خودم هستم حالا شاید بقیه اینو درک نکننولی خودم که می دونم واسه خودم مهمم 2 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ يكي از بهترين بازيگراي ايرانه!!!تو همه فيلماش عالي بازي كرده به خصوص كسي از گربه هاي ايراني خبر ندارد!!! 1 لینک به دیدگاه
m.urbanism 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ کی مهم نیس ؟؟؟ من الان خودم یه آدم خیلی مهمی واسه خودم هستم حالا شاید بقیه اینو درک نکننولی خودم که می دونم واسه خودم مهمم wow کی به شما حرف زد همه آدم ها هم مهمن هم برای خودشون شخصیت دارن اما هرگز نباید همش از خودشون تعریف کنن......... بله شما مهمه مهما کی حرفی زد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ راستش من زیاد ازش خوشم نمیاد خیلی خودشو می گیره... کجا؟؟؟ ولی ن ازش خوشم میاد یجورایی جذابو عصبیه 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ مصاحبش که تو برنامه 7 پخش شد،معرکه بود 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ مصاحبش که تو برنامه 7 پخش شد،معرکه بود من متاسفانه ندیدم 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ کجا؟؟؟ ولی ن ازش خوشم میاد یجورایی جذابو عصبیه باهات موافقم یه مقداری هیستریکه ولی آدم جذاب و دوست داشتنیه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده