رفتن به مطلب

قابلیت های نرم افزار ADAMS/View 12.0.0

ارسال های توصیه شده

img001.jpg

یکی از نرم افزارهای مهم شبیه سازی دینامیکی در جهان است. که کاربرد وسیعی در صنایع اتوماسیون خطوط تولید، صنایع قطعه سازی ،صنایع خودروسازی و صنایع نظامی دارد.

این نرم افزار دارای محیطی سه بعدی برای مدلسازی انواع سیستم های سینماتیکی ، سینتیکی و آنالیز ارتعاشاتی است. از قابلیت های خاص این نرم افزار توانایی آنالیز المان محدود برای مدلسازی دقیق و سریع سیستم های مکانیکی انعطاف پذیر است.

زیر شاخه هایی از ADAMS با قابلیت اتصال به ADAMS/View را تبدیل به یک نرم افزار قوی برای مهندسین طراح کرده است. این قابلیت ها را می توان به صورت زیر بیان کرد:

اتصال به نرم افزار MATLAB برای مدلسازی انواع سیستم های کنترلی،اتصال سریع به نرم افزار های CAD برای وارد کردن مدل های سه بعدی ، اتصال به نرم افزار های المان محدود معروف (ANSYS, NASTRAN,…) برای استفاده از قابلیت های آنها، ابزاری قدرتمند برای مدلسازی مدار های هیدرولیکی و ارتباط مستقیم آن با مدل های دینامیکی ، بهینه سازی انواع مشخصات دینامیکی و سینماتیکی با استفاده از الگریتم های دقیق بهینه سازی، آنالیز سیستم های مکانیکی تحت بارگذاری های نوسانی برای تحلیل خستگی .

مباحث مقدماتی ADAMS/View 12.0.0 :

• آشنایی با اصول کار با نرم افزار ADAMS/View

• آشنایی با Postprocessor برای رسم و نمایش انواع نمودارها و Animation

• آشنایی با Function Builder به منظور فرمول و برنامه نویسی در ADAMS

• آشنایی با انواع آنالیزهای ADAMS ، انواع قید های مکانیکی و انواع متنوع بارگذاری

• فرآیند بهینه سازی به منظور بهبود خصوصیات سیستمهای مکانیکی

• استفاده از انواع مکانیزم های چرخدنده و تسمه

• ارتباط با نرم افزار های CAD (CATIA, SOLIDWORKS & Pro/E)

پیش زمینه های مور نیاز: آشنایی نسبی از دینامیک اجسام صلب در فضا، آشنایی با اصول نقشه کشی و نرم افزار های CAD

مباحث پیشرفته ADAMS/View 12.0.0:

• کاربا قطعات المان محدود و ارتباط با نرم افزار ANSYS (ADAMS/Flex & ADAMS/AutoFlex)

• طراحی کنترلر در ADAMS با استفاده از ارتباط با نرم افزار MATLAB (ADAMS/Control)

• طراحی انواع مدارهای هیدرولیکی و ارتباط آن با سیستم های دینامیکی( ADAMS/Hydraulics)

• آنالیز ارتعاشات NVH ( Harshness Noise, Vibration &) و کاربرد آن در سیستم های دینامیکی (ADAMS/Vibration)

• آنالیز خستگی در بارگذاری های دینا میکی و ارتعاشاتی به منظور تعیین عمر قطعات ( ADAMS/Durability)

• ماکرو نویسی داخل ADAMS

• کار با انواع بوش ، تایر و خصوصیات آئرودینامیکی

پیش زمینه های مور نیاز: ADAMS/View مقدماتی ، آشنایی نسبی با نرم افزار های المان محدود ،آشنایی با نرم افزار MATLAB، آشنایی با مدار های هیدرولیکی ، آشنایی نسبی با تئوری خستگی در قطعات.

img002.jpg

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

سلام جاوید. ممنون از مقدمه. ولی من با نصب نرم افزار مشکل دارم مخصوصا قسمتlicence اگر میشه من رو راهنمایی کن. ممنون

سیامک

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...
  • 7 ماه بعد...
  • 3 ماه بعد...

سلام

نرم افزار بسیار خوبیه تا جاییکه شنیدم

میخواستم بدونم آموزشی چیزی ازش سراغ دارید؟

ممنون میشم اگه دارید بذارید

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

آموزش ویدو خاصی نداره .

تو یوتیوب شاید بتونید چند تا کلیپ پیدا کنید .

متن هم هست ک البته اونها هم برای سطوح مقدماتی ه .

اگر فراموش نکنم، چند تا پی دی افی ک دارم رو اپلود می کنم.:icon_gol:

اگر دیر شد لطفا یاداوری کنید .

• Like 2
لینک به دیدگاه
آموزش ویدو خاصی نداره .

تو یوتیوب شاید بتونید چند تا کلیپ پیدا کنید .

متن هم هست ک البته اونها هم برای سطوح مقدماتی ه .

اگر فراموش نکنم، چند تا پی دی افی ک دارم رو اپلود می کنم.:icon_gol:

اگر دیر شد لطفا یاداوری کنید .

درود دوستان

90-12-15 يه سمينار تو مجتمع فني تهران شعبه سعادت آباد برگزار ميشه

جهت معرفي نرم افزار simdesigner (جهت اطلاع)

مزيت عمده اين نرم افزار اينه كه روي كتيا سوار ميشه و ...

و اين كه از solver هاي mark adams nastran جهت تحليل هاي متعدد استفاده ميشه و وقتي از اين solver ها استفاده ميكني در محيط نرم افزار مادرش اجرا ميشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 4 ماه بعد...
درود دوستان

90-12-15 يه سمينار تو مجتمع فني تهران شعبه سعادت آباد برگزار ميشه

جهت معرفي نرم افزار simdesigner (جهت اطلاع)

مزيت عمده اين نرم افزار اينه كه روي كتيا سوار ميشه و ...

و اين كه از solver هاي mark adams nastran جهت تحليل هاي متعدد استفاده ميشه و وقتي از اين solver ها استفاده ميكني در محيط نرم افزار مادرش اجرا ميشه

به تازگی(2ماه پیش) تو هموون مجتمع آموزش sim designer adams solverهم گذاشتن که فکرکنم برای کتیا کاران عزیز مفید باشه
  • Like 2
لینک به دیدگاه

سلام آقا سجاد

طریقه بارگذاری و مفصل گذاری توش برای موارد زیر چجوریه؟؟

مفصل:

جوش-پرس و یا فشار قطعه الاستیک

بارگذاری:

بارگذاری کوپلی و چرخشی مثلا بار و نیرو و گشتاوریکه یه شفت به یه کوپلینگ وارد میکنه

• Like 2
لینک به دیدگاه

qlds4zbsvi2evinqvlcl.jpg

ردیف دوم از بالا - وسطی

همون چیزی نیست ک می خوای؟

chuar24rrpy1j1ljx3.jpg

تمام قیداش همیناس.

برا اون حالتی ک گفتی فکر می کنم باید از قید کلی

ردیف اخر سمت راست ترین ایکن تصویر استفاده کنی.

باز دقیق ترشو باید برم دنبالش

• Like 3
لینک به دیدگاه

بعد توی مفصل(lock) امکان نیرو گذاری نیس که مثلا این جوش تا این مقدار تحمل کنه؟؟؟

البته فکر نمیکنم جوشهای داخل دیسک تا اون حد بهشون فشار وارد بشه

اما بازم کار از محکم کاری عیب نمیکنه

• Like 2
لینک به دیدگاه

والا من ک نمی دونم.

اگه بتونی نوع قید جنرال رو کار کنی، شاید این کار رو بتونی بکنی.

ب هر حال اگر هم نشد، شما فرض حل مسئله رو می زاری بر اینکه استاتیکی بررسی کردی، جوش تحمل می کنه.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...