Peyman 16150 ارسال شده در 5 مهر، 2010 جزوه آموزشی استانداردهای مختلف جوشکاری به زبان فارسی همراه با مثال های کاربردی از استانداردهای ASME, AWS, API برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد تمامی فایل ها (http://www.noandishaan.com) است. منبع : انجمن صنفی مهندسین جوش 5
میرحسین 911 ارسال شده در 6 مهر، 2010 چطوری باید دانلودش کنم ؟؟!!!! راست میگه باز نمیشه که مرسی عزیزم حل شد دست گلت درد نکنه 2
علی 52 137 ارسال شده در 9 مهر، 2010 با سلام وتشکر فراوان از مدیر انجمن. وخسته نباشید بخاطر راه اندازی این سایت . یک سوال :من دانلود کردم ولی فایل باز نمی شود چه باید کرد؟ 2
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2010 با سلام وتشکر فراوان از مدیر انجمن. وخسته نباشید بخاطر راه اندازی این سایت .یک سوال :من دانلود کردم ولی فایل باز نمی شود چه باید کرد؟ مشکل تو unzip کردن برنامه است؟ فایل به صورت pdf است. از برنامه Acrobat reader استفاده کنید. موفق باشید. 3
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2010 با توجه به مشکلات کم و بیش در دانلود فایل جزوه آموزشی استانداردها، این فایل به سرور 4shared منتقل شد. 4
ارسال های توصیه شده