raypuor 1027 ارسال شده در 5 مهر، 2010 با سلام من یه نقشه کدی دارم. چیز زیادی از اتوکد نمی دونم. میخام فاصله بین دو نقطه روی نقشه را به دست بیارم. اماحتی نمیدونم چطور باید این دو نقطه رو انتخاب کرد. بعد از اون هم ممیخام شیب بین اون دو نقطه رو به دست بیارم. ممنون میشم اگه خیلی ساده و جز به جز برام توضیح بدید. خیلی گیرم. 1
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 5 مهر، 2010 سلام دوست عزیز اگر اندازه ی خط مایل را میخواهید بدست بیاورید فرمان dal را بزنید و 2 نفطه را انتخاب کنید و اگر هم خط صاف هست فرمان dli را بزنید . 4
eshagh_kh 466 ارسال شده در 5 مهر، 2010 راحت ترین کار اینه اول باید از unit واحد رو درست کنی بعد با موس بری رو اول و آخر خط خودش برات نشون میده همه اینها با این شرطه که شما واحدات رو درست انتخاب کنی 5
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 5 مهر، 2010 راحت ترین کار اینه اول باید از unit واحد رو درست کنیبعد با موس بری رو اول و آخر خط خودش برات نشون میده همه اینها با این شرطه که شما واحدات رو درست انتخاب کنی البته برای اینکه اینطوری اندازه را به نمایش بدهد باید f12 را بزنید تا این فعال بشه 4
raypuor 1027 مالک ارسال شده در 5 مهر، 2010 با سلام از راهنمایی تون ممنونم. اما میخاستم خیلی جز به جز (مبتدیم) برام بگید. ضمن اونکه میخام شسب بین اون دو نقطه رو به دست بیارم 1
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 5 مهر، 2010 اینی که گفتیم مبتدی بود دوست عزیز ولی حالا مبتدی تر بهت میگم این کلمه را تایپ کن و اینتر بزن dal بعد ابتدا و انتهای خط را انتخاب کن و اندازه را بهت نشون میده برای پیدا کردن زاویه هم روی خط کلیک کن و نشانه گر موس را روی نقطه ی آبی ببر بهت میگه که چند درجه هست ( فکر کنم از اتوکد 2007 به بعد این قابلیت وحود دارد . ) 2
afa 18504 ارسال شده در 5 مهر، 2010 سی دی اتوکد که من گرفتم ورژن 2010 .... اما رو سیستمم نصب نمیشه !!!!! راهنمای نصب گفته اول setup رو روی هارد کپی کنم ، بهد keygun رو اکتیو کنم .... اما موفق به نصب نشدم 1
hosseinassar 501 ارسال شده در 5 مهر، 2010 سی دی اتوکد که من گرفتم ورژن 2010 .... اما رو سیستمم نصب نمیشه !!!!! راهنمای نصب گفته اول setup رو روی هارد کپی کنم ، بهد keygun رو اکتیو کنم .... اما موفق به نصب نشدم ارور نمی ده؟ اگه کامپیوتر تون frame work نداشته باشه نصب نمی شه و ارور میده 2
afa 18504 ارسال شده در 5 مهر، 2010 الان نمیدونم ................ نه اصلا وارد قسمتی که میخوام سریال رو بزنم نمیشه 4
hosseinassar 501 ارسال شده در 5 مهر، 2010 الان نمیدونم ................ نه اصلا وارد قسمتی که میخوام سریال رو بزنم نمیشه می شه بگید دقیقا چه مشکلی پیدا می کنه ؟ ارور میده؟ وسط نصب خارج می شه؟ کرک نمی شه؟ 2
armstrong 2214 ارسال شده در 5 مهر، 2010 وقتی که برنامه رو باز میکنید تو حین بالا اومدن ازت میخواد که اکتیوش کنی،درسته؟ اگه اینجوریه که باید بری key gun رو باز کنی و جایی که گفته سریال رو وارد کن بعد generate رو بزن خودش یه کد بهت میده.این کد رو ctrl+c بزن ببر تو قسمت اکتیویشن ctrl+v کن... 2009 رو من اینجوری نصب میکنم. امیدوارم که کمک شده باشه بهت... 4
eshagh_kh 466 ارسال شده در 5 مهر، 2010 راحت ترین کار اینه یه کد 2008 نصب کنی در ضمن میتونی بری نصب فارسیش رو بخری چون اگه کارت با کده عمری نیاز داری بهش 4
raypuor 1027 مالک ارسال شده در 7 مهر، 2010 اینی که گفتیم مبتدی بود دوست عزیز ولی حالا مبتدی تر بهت میگم این کلمه را تایپ کن و اینتر بزن dal بعد ابتدا و انتهای خط را انتخاب کن و اندازه را بهت نشون میده برای پیدا کردن زاویه هم روی خط کلیک کن و نشانه گر موس را روی نقطه ی آبی ببر بهت میگه که چند درجه هست ( فکر کنم از اتوکد 2007 به بعد این قابلیت وحود دارد . ) سلام از راهنماییت ممنونم. من از Autocad map 3d 2009 استفاده می کنم. آیا این دستورات در این ورژن جواب میده؟
ارسال های توصیه شده