Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ جداول ضمیمه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Hamed.Ahmadi 1006 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ سلام. دوستان من میخوام پایپینگ رو شروع به یادگیری کنم ، چند تا سوال داشتم از دوستانی که این راه رو قبل من رفتن: اول اینکه کدوم آموزشگاه خوبه (نوین پارسیان، piping team، یا به صورت خصوصی) و هزینه دوره کامل و مدت زمان یادگیری چقدر طول میکشه. منظور از کامل بودن دوره : اصول و مبانی پایپینگ ، ماژول های مختلف PDMS ، تحلیل تنش با نرم افزار Ceasar II دوم اینکه مدرکی که پایان دوره اعطا میکنند چقدر میتونه مفید باشه ؟ از لحاظ جذب شدن در شرکت ها. الان من با یک مهندس که 10 سال سابقه کار در زمینه مهندسی پاپینگ رو داره صحبت کردم و الان موندم که به صورت خصوصی برم یا برم یکی از همین آموزشگاه ها که یه مدرکی هم داشته باشیم. پیشاپیش ممنون. 4 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ سلام. دوستان من میخوام پایپینگ رو شروع به یادگیری کنم ، چند تا سوال داشتم از دوستانی که این راه رو قبل من رفتن: اول اینکه کدوم آموزشگاه خوبه (نوین پارسیان، piping team، یا به صورت خصوصی) و هزینه دوره کامل و مدت زمان یادگیری چقدر طول میکشه. منظور از کامل بودن دوره : اصول و مبانی پایپینگ ، ماژول های مختلف PDMS ، تحلیل تنش با نرم افزار Ceasar II دوم اینکه مدرکی که پایان دوره اعطا میکنند چقدر میتونه مفید باشه ؟ از لحاظ جذب شدن در شرکت ها. الان من با یک مهندس که 10 سال سابقه کار در زمینه مهندسی پاپینگ رو داره صحبت کردم و الان موندم که به صورت خصوصی برم یا برم یکی از همین آموزشگاه ها که یه مدرکی هم داشته باشیم. پیشاپیش ممنون. سلام دوست عزیز به نظر من جایی برو که مدرک بگیری چون گاهی اوقات مدرک مهم تر از مطلب هست. بیشتر به کار خودت مربوط میشه و سعی و تلاش خودت تا به شرکت ها. 3 لینک به دیدگاه
Hamed.Ahmadi 1006 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ ممنون از راهنمایی شما دوست عزیزم. اما نظر خودم بیشتر روی کار خوب بلد بودن بود تا مدرک. حالا موندم توی این آشفته بازار رابطه سالاری تا شایسته سالاری دنبال کدوم باشیم. امروز هم لیست قیمت آموزشگاه نوین پارسیان رو در آوردم ، قربونش برم در حد توان من نبود. دوره کامل پایپینگش بالای 3 تومن شد .نمی دونم حالا واقعا پول کارشو میگیره یا پول اعتبار و مدرکی که از وزرات علوم میده. 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ ممنون از راهنمایی شما دوست عزیزم.اما نظر خودم بیشتر روی کار خوب بلد بودن بود تا مدرک. حالا موندم توی این آشفته بازار رابطه سالاری تا شایسته سالاری دنبال کدوم باشیم. امروز هم لیست قیمت آموزشگاه نوین پارسیان رو در آوردم ، قربونش برم در حد توان من نبود. دوره کامل پایپینگش بالای 3 تومن شد .نمی دونم حالا واقعا پول کارشو میگیره یا پول اعتبار و مدرکی که از وزرات علوم میده. نوین پارسیان یک سری از دوره هاش تکراری هست در هر دو ترم و نیازی نیست که همه رو بری!(1.900.000درمیاد حدودا)اما قویترین موسسه این زمینه هست مدرسش هم قندچی هست بستگی به پیشرفت خودت داره اگر خوب بری جلو خیلی راحت جذب میشی مدرک وزارت کار میده... 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ آموزش کامل piping برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ اموزش کامل پایپینگ ...ادامه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ 1 طراحي اقتصادي سيستم هاي لوله کشي ( Design to Cost ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ حداقل ها و حداکثر ها در لوله کشي سايت هاي صنعتي piping design clearances برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ چند نکته کاربردي در زمينه طراحي تاسيسات مکانيکي HVAC design notes برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ ساختمان هاي سبز Green buildings برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ اصول تهیه نقشه های اطلاعاتی بخش لوله کشی piping information برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ کتاب آموزش طراحی لوله کشی صنعتی piping traning course برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ کتاب طراحي سيستم جمع آوري و دفع فاضلاب و آب باران در ساختمانهاي مسكوني PLUMBING DESIGN برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ راهنمای ساخت کاتالوگ الکترونیکی نرم افزار PDMS برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ چگونه برای یک پروژه مدرک PMS تهیه کنیم ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ روش محاسبه حجم انباره چاه جذبی فاضلاب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ آشنائی با اجزاء و عملکرد نیروگاه هسته ای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ روش محاسبه حجم مخازن تحت فشار آب شرب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده