Arash Ahmand 1 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۴۰۲ سلام دوستان چند روز هست که میخوام سنسور دما ds18b20 رو با avr توی محیط اتمل استودیو راه اندازی کنم اما متاسفانه به مشکل های کوچیک و بزرگ می خورم . توی محیط کد ویژن به راحتی راه اندازی می کنم اما می خوام برای یادگیری اتمل توی این محیط بنویسم . اما کتابخونه بدون مشکل پیدا نمی کنم . یا شاید هم من نمیتونم به شکل صحیح ازشون استفاده کنم . کلا دو راه دارم . یا استفاده از کتابخونه همین سنسور که نمونش که تست هم کردم توی لینک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 400 تا 450 رو نشون میده . ( روی LCD چاپ می کنم ) یاهم باید از کتابخونه OneWire استفاده کنم که چیز زیادی دربارش نمی دونم . ممنون میشم اگه تجربه ای توی این زمینه دارین راهنمایی کنین . 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۴۰۲ در ۱۴۰۲/۴/۲۲ در ۰۲:۴۰، Arash Ahmand گفته است: سلام دوستان چند روز هست که میخوام سنسور دما ds18b20 رو با avr توی محیط اتمل استودیو راه اندازی کنم اما متاسفانه به مشکل های کوچیک و بزرگ می خورم . توی محیط کد ویژن به راحتی راه اندازی می کنم اما می خوام برای یادگیری اتمل توی این محیط بنویسم . اما کتابخونه بدون مشکل پیدا نمی کنم . یا شاید هم من نمیتونم به شکل صحیح ازشون استفاده کنم . کلا دو راه دارم . یا استفاده از کتابخونه همین سنسور که نمونش که تست هم کردم توی لینک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 400 تا 450 رو نشون میده . ( روی LCD چاپ می کنم ) یاهم باید از کتابخونه OneWire استفاده کنم که چیز زیادی دربارش نمی دونم . ممنون میشم اگه تجربه ای توی این زمینه دارین راهنمایی کنین . احتمالا بخاطر اینکه کتابخانه مورد نظر به زبان c++ نوشته شده اما زبان برنامه نویسی atmel studio سی هست . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده