میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ مگه نمیدونستی؟؟؟همه میدونن حتی خواجه حافظ شیرازی به نظرت ، اگه من میدونستم الان دوباره میپرسیدم؟ 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ تو اسمت شبنمه یا فائزه؟:JC_thinking: :w58::w58: واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :icon_pf (34): البته بعدش پشیمون شدم چرا اصلا رای دادم اما پشیمونی فایده نداشت چرا بره من قیافتو اونطوری میکنی ؟ ها ؟ بوگو بوگو.... ولی من نتونستم رای بدم چون همش 13 روز دیر بدنیا اومدم :ws28::ws28: کوچولو لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ اخه تو خونه ما هر کی طرف یکی بود اما از همه باحالر بابام بود طرف کروبی بود خوب مگه چه اشکالی داره... خوب کروبی هم بد نبود که... بیچاره... دلم براش سوخت... 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ برو بابا ساسی مانکن اورد رشت مقدمم اورد بعد واسه جمعیت گل میخک پرت میکردبعد سمت راشت مردا بودن طرف چپ زنا بر میگشت طرف راست بوس میفرستاد عین هنرمندا قضیه شبنم و فائزه ر ویکی بگه 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ به نظرت ، اگه من میدونستم الان دوباره میپرسیدم؟ فک کدم تا الان شک داشتی...تعجب همیشگیم :ws28::ws28: کوچولو پیمرد....اخم همیشگیم اخه تو خونه ما هر کی طرف یکی بود اما از همه باحالر بابام بود طرف کروبی بود هر وقت میگن کروبی یاد منظرش با احمدی میفتم خیلییییییی باحال بود خوب مگه چه اشکالی داره... خوب کروبی هم بد نبود که... بیچاره... دلم براش سوخت... منم همینطور برو بابا ساسی مانکن اورد رشت مقدمم اورد بعد واسه جمعیت گل میخک پرت میکردبعد سمت راشت مردا بودن طرف چپ زنا بر میگشت طرف راست بوس میفرستاد عین هنرمندا بی نهایت تعجب همیشگیم قضیه شبنم و فائزه ر ویکی بگه من اولین بار تو یه باشگاهی عضو شدم نخواستم ناممو بگم و هرکی میپرسید میگفتم اسم ندارم تا اینکه یکی گفت ازین به بعد صدات میکنیم شبنم منم قبولیدم و تو دنیای نت اسمم شد شبنم و خلاصه تو مهندسان عضو شدم و بچه های تالار کشاورزی مجبورم کردن اسممو بگم و فقط اونا میدونستن دیگه گذشت تا صندلی داغم و صفحای اخر مجبور شدم اسممو لو بدم و نصف باشگاه صدا میکن شبنم و نصف باشگاه هم فائزه حالا حل شد؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ اسم راستکیش فائزه اما تو باشگاه بهش میگن شبنمتا جایی که بنده میدونم یه جا هم بهشون نسیم میگن مرمت گر جوونه خودمونه دیگه فک کدم تا الان شک داشتی...تعجب همیشگیم پیمرد....اخم همیشگیم هر وقت میگن کروبی یاد منظرش با احمدی میفتم خیلییییییی باحال بود منم همینطور بی نهایت تعجب همیشگیم من اولین بار تو یه باشگاهی عضو شدم نخواستم ناممو بگم و هرکی میپرسید میگفتم اسم ندارم تا اینکه یکی گفت ازین به بعد صدات میکنیم شبنم منم قبولیدم و تو دنیای نت اسمم شد شبنم و خلاصه تو مهندسان عضو شدم و بچه های تالار کشاورزی مجبورم کردن اسممو بگم و فقط اونا میدونستن دیگه گذشت تا صندلی داغم و صفحای اخر مجبور شدم اسممو لو بدم و نصف باشگاه صدا میکن شبنم و نصف باشگاه هم فائزه حالا حل شد؟ چه داستان مسخره ای مبهمممممم تو کی هستی تو باشگاه؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ اسم راستکیش فائزه اما تو باشگاه بهش میگن شبنمتا جایی که بنده میدونم یه جا هم بهشون نسیم میگن مرمت گر جوونه خودمونه دیگه شما دیگه ماجرای نسیمو از کجا میدونی؟ تو همون باشگاه اولی ک عضو بودم یکی بود همش میخواست حرصمو در بیاره و صدام میکرد نسیم چون از اسم شبنم خوشش نمیومد و یه روز اومد تالار کشاورزیا گفت نسیم ,نسیم......و نم مجبور شدم به تالار کشاورزیا بگم نه نسیم نه شبنم فقط فائزه راستی پس چرا من نمیشناسمت؟؟؟:girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ چه داستان مسخره ای مبهمممممم تو کی هستی تو باشگاه؟ داستان نیس حقیقته ضمنا خیلیم دلت بخواد داستان به این قشنگی :w00: اصن خودت یه داستان بگو ببینم 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ داستان نیس حقیقتهضمنا خیلیم دلت بخواد داستان به این قشنگی :w00: اصن خودت یه داستان بگو ببینم من اولا اسمم milad85 بود بعد اخراج شدم اسممو گذاشتم rnilad85 بعد گذاشتم yuza:ws3: همین 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ من اولا اسمم milad85 بودبعد اخراج شدم اسممو گذاشتم rnilad85 بعد گذاشتم yuza:ws3: همین داستان من که قشنگتره حالا چرا 85؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ داستان من که قشنگتره حالا چرا 85؟ میلاد رو به حروف ابجد تبدیل کنی میشه 85:ws3: لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ میلاد رو به حروف ابجد تبدیل کنی میشه 85:ws3: چقد قشنگ... منم میخوام! لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ چقد قشنگ... منم میخوام! اسمتو بده تبدیل کنم یعنی فائزه رو تبدیل کنم یا شبنمو؟ 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ ببین کی اینجاس، موکتبر جوون! خوبی جیجلی؟ دلم واست پکیده بود! بوووووووس! 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ فائزه = 93شبنم=397 میسییییییییییییییییی ببین کی اینجاس، موکتبر جوون!خوبی جیجلی؟ دلم واست پکیده بود! بوووووووس! ا....نپون شمام اینجایی؟! میسی خوبم !خوبی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ من مینام من همه رو میدونم البته تا اخبار یه هفته پیش رو نخیرم ادامشو نگفتی دختر عمه یوزا . دوست یوزا . یومی . یومیی و یوزا یه سبکهای مختلف اونا نصفشون من نبودم مثلا دختر عمم میدونین کی بود؟؟؟؟ دختر عمه یوزا رو میگم حدس بزنید کی بود؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ من مینام کدوم مینا؟؟؟نام کاربریتو بگو!!! نخیرم ادامشو نگفتی دختر عمه یوزا . دوست یوزا . یومی . یومیی و یوزا یه سبکهای مختلف :ws28:یادش بخیر ...هیییی روزگار :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ سارا افشار بود؟ نههههههههههههه بعدی... 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ یومی--->میگم میخوای یه تاپیک بزنیم بپرسیم دختر عمه یوزا کی بود؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده