شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ اسم منم ثبت نام كنيد لفتن منظور لطفا دیگه نه ؟ ولی نمیشه شوما بده کاری 5000 تومن لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ اسم منم ثبت نام كنيد لفتن چشم منظور لطفا دیگه نه ؟ولی نمیشه شوما بده کاری 5000 تومن من بجاش حساب میکنم لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ اسم منم ثبت نام كنيد لفتن خودم تحلیلت میکنم . . .!!!:167::167::167::167: 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ سلام. من متعلق به همه دوستان هستم. خواهش میکنم این همه تمجید نکنید اسم من رو هم ضمیمه کنید ببینم چند نفر از من متنفر هستند 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ Eastern Girl aboozar هم اضافه شدند .. دوستان نوبت اقای مدیر کل تا فردا شب تموم میشه .. خودتون رو اماده کنین برای قاصدک 2..قاصدك حكيم لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ Eastern Girlaboozar هم اضافه شدند .. دوستان نوبت اقای مدیر کل تا فردا شب تموم میشه .. خودتون رو اماده کنین برای قاصدک 2..قاصدك حكيم تحلیل شخصیت ایلیا شروع شد قاصدك حكيم http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=23297 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ خیلی نامردید....خوب به منم می گفتید خو....منم هستم...من همون roshanfekrejavan سابقم! لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ خیلی نامردید....خوب به منم می گفتید خو....منم هستم...من همون roshanfekrejavan سابقم! حالا چیزی نشده عزیزم . اینجا توی نوبت میری و الان هم برو تحلیل ایلیا در همین تالار :4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ حالا چیزی نشده عزیزم . اینجا توی نوبت میری و الان هم برو تحلیل ایلیا در همین تالار :4uboxsmiley: تحیلیش کردم اون جونورو...گفتم...اگر خودش بخواد عکسشم می زارم بچه ها بیشتر باهاش آشنا شن که جواب نداد! مرسی دکتر جان...:45645: لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ تحیلیش کردم اون جونورو...گفتم...اگر خودش بخواد عکسشم می زارم بچه ها بیشتر باهاش آشنا شن که جواب نداد!مرسی دکتر جان...:45645: مرسی عزیزم .. اسمت هم به لیست صفحه اول اضافه شد امیدوارم ان موقع باشی و دوستان بشناسن و نظر بدن ..:icon_gol: دوستان از امشب تحلیل فانوس fanous شروع میشه اماده بشین ولی زیاد اذیتش نکنین دختر عموی خودم هست تحویلش بگیرین .. الان یواش یواش تاپیکش رو میزنم لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ اسم ماهم رو تخته بینویس منم بنویسید نوشته شدین :4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ دیر رسیدیم ما هم جا بدهید شما رو هم نوشتم عزیز دل ............................................. دوستان نفر بعدی Fahim عزیزهست هر کی زود تر دیدش بهش بگه از ساعاتی دیگه نوبتش برای تحلیل هست اینجا اسپم ممنوعه :167: لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ سلام فهیم جان به نامه پروفایل جواب ندادی لینک رو اومدی اینجا ..مرسی از تنکس ولی من میخوام بدونم اماده هستی یا نه ؟ß البته فقط واسه اینکه به دوستان اطلاع رسونی کنی ؟ تا فردا خبرم کن ممنونم میشم لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ سلام مجدد دوستان فهیم جان که نفر 4 بودند خبر دادند که مدتی تشریف ندارند جای ایشون تا برگشت محفوظه ..الان نوبت هوتن هست یعنی نفر بعداز فهیم که شماره 4 بود هوتن عزیز شماره 5 هستند هر کی دید بهش بگه خودم هم بهش اطلاع میدم احتمالا تاپیک هوتن خیلی جالب خواهد شد هوتن خبرم کن عزیز لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ از امشب تاپیک تحلیل نفر بعدی Savarna:icon_gol: استارت میشه لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ تشکر از زحمات دکتر عزیز و تاپیک جالب ... خب در خدمت هستیم ثبت نام کنید ممنون ... :ws2: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده