Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 1 مهر، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
abie bicaran 2325 ارسال شده در 2 مهر، 2010 ای ول واقعا سربازیه کاش تو ایرانم سربازی اینجوری بود تا این پسرا اینقدر گله و شکایت نمی کردن که سربازی اله سربازی بله شما دخترا که نمی رین سربازی نمی فهمین 2
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 2 مهر، 2010 عزيز من اينجا داره نظم سربازي رو نشون ميده. سربازي ايران اصلا نظم نداره. همش ميگم اقا نظام بگير كره شمالي يكي از بهترين ارتشهاي دنيا رو داره. نظمشون بي ماننده 2
Ariyayi-eng 1648 ارسال شده در 2 مهر، 2010 سربازهای انجمنمون کم نیستند ...میگم محمد تو و ابوذر سربازها رو جمع کنین و یه رژه ترتیب بدین دخترهاهم میان سان میبینن 3
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2010 اینم فکر خوبیه. بچه ها زود بیاین به خط شین نشون بدیم که نظام ما چقدر بهتر از کره شمالی و جاهای دیگه هستش 1
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 2 مهر، 2010 اینم فکر خوبیه. بچه ها زود بیاین به خط شین نشون بدیم که نظام ما چقدر بهتر از کره شمالی و جاهای دیگه هستش بله........ همه بیان به خط بشن...... :w410: محمد جان من مسئول آموزش نظامی و از بین اسلحه ها ژ-3 رو به من بده......... 1
Ariyayi-eng 1648 ارسال شده در 2 مهر، 2010 بله........ همه بیان به خط بشن...... :w410: محمد جان من مسئول آموزش نظامی و از بین اسلحه ها ژ-3 رو به من بده......... شما هم سربازین؟ ابوذر، محمد، مهران و امین هم که تموم کرده دیگه کی؟
Waffen 15118 ارسال شده در 19 مهر، 2010 این رژه مربوط به چین هست تا اونجایی که من میدونم نه کره ی شمالی... زمان شاه بیچاره ما هم این نیروها رو داشتیم... این نیروها عملیاتی نیستند...
ارسال های توصیه شده