Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ ای ول واقعا سربازیه کاش تو ایرانم سربازی اینجوری بود تا این پسرا اینقدر گله و شکایت نمی کردن که سربازی اله سربازی بله شما دخترا که نمی رین سربازی نمی فهمین 2 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ عزيز من اينجا داره نظم سربازي رو نشون ميده. سربازي ايران اصلا نظم نداره. همش ميگم اقا نظام بگير كره شمالي يكي از بهترين ارتشهاي دنيا رو داره. نظمشون بي ماننده 2 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ سربازهای انجمنمون کم نیستند ...میگم محمد تو و ابوذر سربازها رو جمع کنین و یه رژه ترتیب بدین دخترهاهم میان سان میبینن 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ اینم فکر خوبیه. بچه ها زود بیاین به خط شین نشون بدیم که نظام ما چقدر بهتر از کره شمالی و جاهای دیگه هستش 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ اینم فکر خوبیه. بچه ها زود بیاین به خط شین نشون بدیم که نظام ما چقدر بهتر از کره شمالی و جاهای دیگه هستش بله........ همه بیان به خط بشن...... :w410: محمد جان من مسئول آموزش نظامی و از بین اسلحه ها ژ-3 رو به من بده......... 1 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ بله........ همه بیان به خط بشن...... :w410: محمد جان من مسئول آموزش نظامی و از بین اسلحه ها ژ-3 رو به من بده......... شما هم سربازین؟ ابوذر، محمد، مهران و امین هم که تموم کرده دیگه کی؟ لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ این رژه مربوط به چین هست تا اونجایی که من میدونم نه کره ی شمالی... زمان شاه بیچاره ما هم این نیروها رو داشتیم... این نیروها عملیاتی نیستند... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده