Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ خوب سربازه بره کحا یاد بگیره اموزشارو؟ می گم همش درسربازخونه نباشه نه اینکه هیچی نباشه 3ماه کافیه تازه همونم یاد میگیره تا زمان جنگ یادش میره چون اسلحه های جدید میاد ولی انضباطش هم خوبه لینک به دیدگاه
spow 44198 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ ........................................................................................................................................................ ....................................................................................................................... .............................................................. یعنی چی دوسال از عمرتو تلف کنی که چی بشه ایا نمیشه تو این دوسال مهارت کار در سازمانها رو یاد گرفت طوری که جوون بیچاره بعد پایان دوره دستش خالی نباشه و بیرون که اومد هی دنبال کار نگرده و هی بهش سرکوفت نزنن تو هیچی نبفهمی این هیچی نبفهمه منم با نظر فکور موافقم خدمت بد نیست فقط شرایطش باید اصلاح بشه 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ به نظر من بهترین اصلاح همینه که هر کی تو شهر خودش باشه 1 لینک به دیدگاه
spow 44198 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ به نظر من بهترین اصلاح همینه که هر کی تو شهر خودش باشه نه بابا کجاش خوبه من محل خدمتم 26 ساعت با خونمون فاصله داشت وهیچ مشکلی هم نداشتم 6 ماه اخرو انتقالی گرفتم اومدم شهر خودمون شدم ارشد یگان گروهبان کم بود مجبور بودیم خودمون هم دوشب بخواب گروهبان نگهبان بمونیم سربازای بومی اغلب ضعف مرخصی شهری میشن وهمین سوژه میشه برای تخریب شخصیتیشون توسط فرماندهان یگان دوربودن از خونه تو خدمت خیلی بهتره لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ نه بابا کجاش خوبهمن محل خدمتم 26 ساعت با خونمون فاصله داشت وهیچ مشکلی هم نداشتم 6 ماه اخرو انتقالی گرفتم اومدم شهر خودمون شدم ارشد یگان گروهبان کم بود مجبور بودیم خودمون هم دوشب بخواب گروهبان نگهبان بمونیم سربازای بومی اغلب ضعف مرخصی شهری میشن وهمین سوژه میشه برای تخریب شخصیتیشون توسط فرماندهان یگان دوربودن از خونه تو خدمت خیلی بهتره پس چی کار کنیم میخواین بفرستیمتون عجب شیر بهتون مدال بدن 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120457 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ خوب منم به عنوان یه سرباز بر خود واجب دونستم که توضیحی در این باب بدم برای من سربازی چیز مزخرفیه چون زندگیمو متوقف کرده ...تا حالا به خاطر همین سربازی چند تا فرصت خوب شغلی رو از دست دادم .... خوب به تبع اون زنم نمی تونم بگیرم اما نظر آبجی سارا ! خوب برای ماها که تحصیل کرده ایم اینجوری هم نیستا ... توالت شستن و آش خوردن تو دوره آموزشی تا حدودی اجرا میشه ... که معمولا یه ابزار تنبیهه برای آدمای شیطون و حرف گوش نکنه اما بعد از آموزشی شرایط فرق میکنه ...من که تو نیرو هوایی ارتشم و در مورد خودم و دوستایی که ازشون اطلاع دارم .... همه نسبت به رشته تخصصی که تو دانشگاه خوندن سر یه بخشی مشغول شدن مثلا خود من که مکانیک بودم الان یه بخشی مربوط به هواپیما رو مشغول هستم و رشته های دیگه مثل مواد . کامپیوتر . عمران . حقوق . حسابداری . برق و ... همه تو بخشهای مربوط به تخصصشون رفتن بقیه ارگان های نظامی رو نمی دونم چطوره .. خوب پس تو شانس آوردی. تا جایی که من میدونم 90درصد بچه ها کاری که تو سربازی میکنن هیچ ربطی به رشته تحصیلیشون نداره. به خصوص اونایی که تو نیروی انتظامی میفتن :icon_pf (34): منم الان ستاد مشترک ارتشم. ولی کاری جز شماره کردن 4تا نامه ندارم حساب کن 15 ماه بخوای اینکار رو انجام بدی. حالا سود این کار برای من چیه؟ نه فقط من، خیلی ها رو میشناسم که اینطوریه وضعشون. حالا این مدل سربازی اونم به مدت 15 ماه تأثیر مثبتش چیه؟ فقط ببینید تو این 15 ماه چقدر میشه کارای مفید انجام داد. به قول یکی از دوستام، سربازی فقط سدیه واسه اینکه جوونا دیرتر وارد جامعه بیکاری بشن و نرخ بیکارا کم بشه 3 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ داغ دلمو با این تاپیک تازه کردی من به طور کامل با سربازی مخالفم. چون چیزی جز بیگاری کشیدن نیست. شاید بشه گفت دوره آموزشی واسه بعضیا خوبه. 2،3 ماه باشه کافیه. اما نه اینکه بیان یک سال و نیم آدمو تو بهترین دوران زندگیش علاف کنن. من که الان یه ساله سربازم هیچ خوبی توش ندیدم. تو تنها ادمین کچل تو دنیای........ 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ من که معافیت قد و وزن گرفتم.... شما یه فکری به حال خودتون بکنید.... لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ برای اکثر پسرا لازم مخصوصا اونایی که دانشجو شهر خودشون چون اکثر پسرایی که زندگی خوابگاه و دوری از خونوادهاشونو تجربه نکردن خیلی لوس و از خودراضین و این سربازی تا حدی از لوسیشون کم می کنه برای زندگی مشترکشون هم مفید خیلی هارو دیدیم که با پسرهایی که از خونوادهاشون جدا زندگی نکردن و سربازی هم نرفتن به مشکل بر خوردن و زناشون گله دارن که خیلی مامانی و لوسن لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ ولي چه خوب ميشه دخترا رو ببرن سربازي به عنوان اشپز ازشون کار بکشن... چه خوب میشه حجاب هم برای پسر ها اجباری بشه چه خوب میشه سهمیه کنکور 70 به 30 به نفع دخترا بشه درست عکس الان یه 2 سال میرن تفریح و شادی به اسم سربازی برای ماها هم تصمیم می گیرن 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ به نظر من عالیه خیلی ادمو میسازه من خودم یک 7 یا 8 باری رفتمااااااااااااا بله شما رو باید دار زد آره چرا که نه باید بری تا درک کن !بهترین خاطرات ادم بعد دوره دانشگاه دوران خدمته . یه چن بار دیگه هم برو قشنگ پر خاطره شی دخترارو ببرن کچلشون کنن:ws28: یعنی اینهمه زحمت کشیدم جواب دادم ... ارزششو نداشت یه نظری ...چیزی .... بدید آدم روحیشو از دست میده خوب آخه طوری نوشته بودی که آدم نمی تونه نظر بده لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ چه خوب میشه حجاب هم برای پسر ها اجباری بشه اونوقت از کجا بفهمن کی زنه کی مرده ؟ لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ من که معافیت قد و وزن گرفتم.... شما یه فکری به حال خودتون بکنید.... یعنی اینقد بی ریختی لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ آقا من که موافقم که باشه چون وقتی داداش من توی خونه بود اینقدر اذیت می کرد و سر به هوا بود و شلخته و ..... اما وقتی رفت سربازی اینقدر آروم و سربراه و مهلبون شده که نگو تازه سر کارم رفته و الانم عقد کرده 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ خوب پس تو شانس آوردی. تا جایی که من میدونم 90درصد بچه ها کاری که تو سربازی میکنن هیچ ربطی به رشته تحصیلیشون نداره.به خصوص اونایی که تو نیروی انتظامی میفتن :icon_pf (34): منم الان ستاد مشترک ارتشم. ولی کاری جز شماره کردن 4تا نامه ندارم حساب کن 15 ماه بخوای اینکار رو انجام بدی. حالا سود این کار برای من چیه؟ نه فقط من، خیلی ها رو میشناسم که اینطوریه وضعشون. حالا این مدل سربازی اونم به مدت 15 ماه تأثیر مثبتش چیه؟ فقط ببینید تو این 15 ماه چقدر میشه کارای مفید انجام داد. به قول یکی از دوستام، سربازی فقط سدیه واسه اینکه جوونا دیرتر وارد جامعه بیکاری بشن و نرخ بیکارا کم بشه محمد تا حدودی راست میگه ولی خوب دیگه فعلاً راهی نداره....... در مورد خدمت توی ناجا هم درست گفتی محمد...... من پلیس مرزبانی ناجا توی...... خدمت کردم و: 1- خدمت 16 ماه و 6 روز و 2 ساعت و 10 دقیقه به اضافه 20 روز مرخصی تشویقی که باطل شد. 2- بازداشتی به هیچ وجه و فقط 2 ساعت و 20 دقیقه به اجبار فرمانده قرارگاه. که البته با این کارش باعث شد که...... 3- سرباز نمونه پادگان از نظر انضباط ظاهری و جدیت در انجام امورات محوله و دقت در امر آموزش و نیز آموزش به برخی از پرسنل کادری. 4- تشویق مستقیم توسط فرمانده پادگان مرزبانی ناجا. 5- دفترچه قوانین ناجا برای سربازه با 111 صفحه و مخصوص کادری ها با 640 صفحه رو کاملاً حفظ بودم و هیچ شخصی از پرسنل کادر تا درجه افسری ارشد سرگرد وجودش رو نداشت که بهم گیر بده. 6- سرباز کمین و درگیری با اشرار - سرباز نیروی انسانی - ارزیابی انضباطی - بازرسی فرماندهی - ساعس (سازمان عقیدتی سیاسی) - حفا (حفاظت اطلاعات) - سرباز کمک اطلاعات - سرباز ارشد گروهان قرارگاه - سرباز نجاری و بنایی - سرباز تمیز کردن سرویس های بهداشتی و توالت ها - سرباز نمونه گروهان قرارگاه - سرباز تشریفات مراجعات سرداران ناجا - سرباز پاسدار ولی هیچ وقت پاسبخش نشدم. سربازها منت می کردند فرمانده قرارگاه رو که رضا رو بزارین پاسبخش ولی هرگز قبول نکردم؛ چون نمیخواستم باعث ناراحتی سربازهای دیگه بشم - سرباز مسئول بخش مواد مخدر رزمایش ناجا - سرباز مسئول آموزش کار با اسلحه ژ-3 - سرباز مسئول پارو کردن برف 1.35 سانتی متری پادگان به مدت 3 هفته که آخر 3 هفته پاهام سیاه شده بودش و عدم کنترل.... و هزاران درد و مرض دیگه که الان هم دارم - و آخراش هم که اضافه بر سازمان اینها کمک بخش سیستم جامع نیروی انسانی بودم. ساعت بیداری: 3:30 صبح ساعت خواب: 00:30 و یا 01:30 نیمه شب وضعیت ظاهری فوق العاده مرتب و منظم. 3 مرتبه در طول خدمتم اومدم مرخصی و پایان دوره هم به زور بهم دادند چون فرمانده قرارگاه میخواست از دست من راحت بشه. و میلیاردها مورد دیگه...... همه اینها رو با درجه آشخوری یا همون خط یازده (11) سرباز صفر داشتم...... همه و همه اینها برای درک سختی یه مرد هستش که بار مسئولیت زندگی رو به دوش بکشه و تجربه سختی رو کسب کرده باشه....... به عنوان کسی که ثانیه ای سربازی از دستم ناراحت نشده و صادقانه خدمت کردم نظرم اینه که در کل فقط و فقط چیزی مزخرفه....... فقط زندگی آدم رو به باد فنا میده..... باید باشه ولی 9 ماه و بدون هیچ گونه کسر خدمت. هر کسی هستی واسه خودت باش. 9 ماه باشد خدمت کنی. 3 ماه آموزشی به سخت ترین شرایط ممکن که آرزوی مرگ کنی هر روزش و 6 ماه ادامه خدمت..... اونهایی که توی ارتش خدمت میکنند دردسر دارند. ستاد مشترکی ها مثل محمد اگه تحصیل کرده هم باشند خیلی راحت هستند. ولی بچه هایی که توی ناجا خبر میکنند همه کاره هیچ کاره هستند. من یادم نمیاد زمانی آزاد داشتم توی خدمت...... همیشه آماده باش.......... به هر حال این نیز بگذرد ولی چه طوریش مهمه....... و اون چیزی نیست جز صداقت و حقیقت و همواره توی خدمت خدا یادت نره..... 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ چه خوب میشه حجاب هم برای پسر ها اجباری بشهچه خوب میشه سهمیه کنکور 70 به 30 به نفع دخترا بشه درست عکس الان یه 2 سال میرن تفریح و شادی به اسم سربازی برای ماها هم تصمیم می گیرن فکر نميکني زيادي قضيه رو جدي گرفتي!؟ 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ اما اخه من خیلی شنیدم پسرا برن سربازی به جای این که خوب بشن عاقل بشن بدتر میشن معتاد میشن چون ادمای خیلی بدیهم اونجا هست:icon_pf (34)::icon_pf (34): لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ خوب پس تو شانس آوردی. تا جایی که من میدونم 90درصد بچه ها کاری که تو سربازی میکنن هیچ ربطی به رشته تحصیلیشون نداره.به خصوص اونایی که تو نیروی انتظامی میفتن :icon_pf (34): منم الان ستاد مشترک ارتشم. ولی کاری جز شماره کردن 4تا نامه ندارم حساب کن 15 ماه بخوای اینکار رو انجام بدی. حالا سود این کار برای من چیه؟ نه فقط من، خیلی ها رو میشناسم که اینطوریه وضعشون. حالا این مدل سربازی اونم به مدت 15 ماه تأثیر مثبتش چیه؟ فقط ببینید تو این 15 ماه چقدر میشه کارای مفید انجام داد. به قول یکی از دوستام، سربازی فقط سدیه واسه اینکه جوونا دیرتر وارد جامعه بیکاری بشن و نرخ بیکارا کم بشه راست میگی من شانس اوردم ... البته همه هم رشته ای های من که تو نیروی هوایی هستن وضعیت منو دارن .. اما امیدوارم در آینده خدمت سربازی در همه ارگانها به همین سمت بره که از تخصص افراد استفاده بشه آخه طوری نوشته بودی که آدم نمی تونه نظر بده خوب چه جوری باید می نوشتم مثلا اینطوری خوبه لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ ........................................................................................................................................................ ....................................................................................................................... .............................................................. یعنی چی دوسال از عمرتو تلف کنی که چی بشه ایا نمیشه تو این دوسال مهارت کار در سازمانها رو یاد گرفت طوری که جوون بیچاره بعد پایان دوره دستش خالی نباشه و بیرون که اومد هی دنبال کار نگرده و هی بهش سرکوفت نزنن تو هیچی نبفهمی این هیچی نبفهمه ربازی از پسرا مرد میسازه بخصوص از بچه ننه ها 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده