mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ قدیما یه طرحی بود به اسم ....یادم رفت. تو اون طرح افرادی که دارای مدرک تحصیلی بودند رو برای کار به نهدها و سازمانها میدادن.طرف هم خدمت سربازیشو میکرد و هم برای بعدن تجربه کسب میکرد.اون خیلی خوب بود 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ خدمت سربازی برای اینه که اگه جنگ بشه بتونیم جلو دشمن به ایستیم ....البته فقط همین دلیلی نیستا ولی مهمترینشه . خوب یعنی خوبه یا نه؟ لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ قدیما یه طرحی بود به اسم ....یادم رفت.تو اون طرح افرادی که دارای مدرک تحصیلی بودند رو برای کار به نهدها و سازمانها میدادن.طرف هم خدمت سربازیشو میکرد و هم برای بعدن تجربه کسب میکرد.اون خیلی خوب بود فکر کنم منظورت سرباز صنعت باشه ولي هيچوقت اجرا نشد... :pichak29: 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ خوب یعنی خوبه یا نه؟ آره چرا که نه باید بری تا درک کن ! بهترین خاطرات ادم بعد دوره دانشگاه دوران خدمته . لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ فکر کنم منظورت سرباز صنعت باشه ولي هيچوقت اجرا نشد... :pichak29: نه یه اسم دیگه داشت.داداش من به همینصورت خدمتشو تمام کرد.تا 7-8 سال پیش بود 1 لینک به دیدگاه
رویای ماه 865 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ آره چرا که نه باید بری تا درک کن !بهترین خاطرات ادم بعد دوره دانشگاه دوران خدمته . من قبول ندارم تبعیض هست چرا همه نرن سربازی خانم ها هم باید برن 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ اگر مملکتی سیاست درست داشته باشه احتیاجی به این همه سرباز برای ایستادن جلوی دشمنانش نداره. شنیدم ژاپن ارتش نداره. خوب اونا تهدید نمیشن؟؟ چرا نمیشن؟ اگر میشن چه راهکاری دارن که نیازی به ارتش و سرباز نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ آره چرا که نه باید بری تا درک کن !بهترین خاطرات ادم بعد دوره دانشگاه دوران خدمته . من که نمیرم هورااااااااااااااااااااااا ما پپشت خط مقدمیم لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ من قبول ندارم تبعیض هست چرا همه نرن سربازی خانم ها هم باید برن عزیزم اگه میخوای بری خودت برو مارو باخودت حساب نکن:w00: لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ من قبول ندارم تبعیض هست چرا همه نرن سربازی خانم ها هم باید برن ببین اگه قرار باشه یه تخصص یادبگیریم من همین الان برم جلوی پست خونه بشینم تا شنبه بشه درشو واکنن 1 لینک به دیدگاه
mehdipesse 99 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ سرباز ميخوان حقوق معادل كادر بدن چرا بيگاري ميكشن؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
رویای ماه 865 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ ببین اگه قرار باشه یه تخصص یادبگیریم من همین الان برم جلوی پست خونه بشینم تا شنبه بشه درشو واکنن من الان رفتم نشستم شما بیاین جا گرفتماااا 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ ولي چه خوب ميشه دخترا رو ببرن سربازي به عنوان اشپز ازشون کار بکشن... 1 لینک به دیدگاه
رویای ماه 865 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ ولي چه خوب ميشه دخترا رو ببرن سربازي به عنوان اشپز ازشون کار بکشن... ما رییس میشیم ببخشیداااااااا چون اشپزی بلدیم شما ها اشپزی بلد نیستین 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ ولي چه خوب ميشه دخترا رو ببرن سربازي به عنوان اشپز ازشون کار بکشن... اونوقت من خاضعانه حاضرم 4 سال خدمت کنم 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ اونوقت من خاضعانه حاضرم 4 سال خدمت کنم منم میبری با خرت؟ 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ ما رییس میشیم ببخشیداااااااا چون اشپزی بلدیم شما ها اشپزی بلد نیستین اونوقت من خاضعانه حاضرم 4 سال خدمت کنم شما هميشه رئيس هستين :banel_smiley_52: من حاضر نيستم چون دختراي اين دوره زمونه آشپزي بلد نيستن به کشتنمون ميدن!! 2 لینک به دیدگاه
رویای ماه 865 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ شما هميشه رئيس هستين :banel_smiley_52: من حاضر نيستم چون دختراي اين دوره زمونه آشپزي بلد نيستن به کشتنمون ميدن!! ببخشین تا حالا چه غذایی می خوردین :167: حالا نترسین مارییس مهربونیم 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ منم میبری با خرت؟ نه.دیگه با خرم چیکار داری؟ شما هميشه رئيس هستين :banel_smiley_52: من حاضر نيستم چون دختراي اين دوره زمونه آشپزي بلد نيستن به کشتنمون ميدن!! اما من حاضرم در راه دخملان وطن شهید بشم:ws2: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ ولي چه خوب ميشه دخترا رو ببرن سربازي به عنوان اشپز ازشون کار بکشن... :w00::w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده