سارا-افشار 36437 ارسال شده در 1 مهر، 2010 .............................................................................................. .......................................................... ....................................................................................................................... .............................................................. یعنی چی دوسال از عمرتو تلف کنی که چی بشه ایا نمیشه تو این دوسال مهارت کار در سازمانها رو یاد گرفت طوری که جوون بیچاره بعد پایان دوره دستش خالی نباشه و بیرون که اومد هی دنبال کار نگرده و هی بهش سرکوفت نزنن تو هیچی نبفهمی این هیچی نبفهمه 16
pianist 31129 ارسال شده در 1 مهر، 2010 اولا اينکه سربازي خوبه ولي نه 2 سال... دوما چرا ميشه بره کار کنه و يه چيزي ياد بگيره ولي پارتي ميخواد... 3
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2010 اولا اينکه سربازي خوبه ولي نه 2 سال...دوما چرا ميشه بره کار کنه و يه چيزي ياد بگيره ولي پارتي ميخواد... خب از خوبیاش بگو دوما من منظورم یه چیز همگانی بود نه ویژه و اکسپرس 1
maryam_alien 9904 ارسال شده در 1 مهر، 2010 والله من داداشم الان مشموله و خودشو هفته پیش معرفی کرده. حالا میدونه ارشد قبول میشه ها ولی اون روزایی که رفت دفترچه گرفت و واکسن زد و این کارا خیلی دپرس بود. درصد زیادی از پسرها و خانواده هاشون دوست ندارن برن سربازی. 1
*--T--* 1699 ارسال شده در 1 مهر، 2010 ........................................................................................................................................................ ....................................................................................................................... .............................................................. یعنی چی دوسال از عمرتو تلف کنی که چی بشه ایا نمیشه تو این دوسال مهارت کار در سازمانها رو یاد گرفت طوری که جوون بیچاره بعد پایان دوره دستش خالی نباشه و بیرون که اومد هی دنبال کار نگرده و هی بهش سرکوفت نزنن تو هیچی نبفهمی این هیچی نبفهمه راه حلی برای این مشکل سراغ داری . . .!!؟ 2
Fakur 9754 ارسال شده در 1 مهر، 2010 خدمت سربازی برای رشد مهارت های اجتماعی انسان و کسب تجربه زندگی در شرایط سخت مفیده. فقط اشکالی که داره اینه که مفتیه و مثل خارج همراه با حقوق نیست. من در مدتی که سرباز بودم خیلی عذاب میکشیدم و فکر میکردم هیچ سودی برام نداره. ولی حالا میدونم که خیلی برام لازم بوده و مهارت های زندگی در شرایط سخت رو بهم آموخته. 18 ماه زمان خوبی برای کسب این مهارت هست. 2
pianist 31129 ارسال شده در 1 مهر، 2010 خب از خوبیاش بگودوما من منظورم یه چیز همگانی بود نه ویژه و اکسپرس خوب خوبيش اينه که از مامان و بابا جدا ميشي و سوسول بازيو کنار ميزاري تا اينکه آمادگي اينو پيدا بکني که وارد جامعه بشي و مسئوليتي رو بپذيري خوب تو ايران که پسرا تا قبل ازدواج (شايد گاهي تا 40) سالگي هم پيش مامانيشون ميشينن و.... ديگه حوصله تايپ کردن ندارم... 3
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2010 راه حلی برای این مشکل سراغ داری . . .!!؟ من نه ولی اسراییلی های غاصب نامشروع سراغ دارن 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 1 مهر، 2010 داغ دلمو با این تاپیک تازه کردی من به طور کامل با سربازی مخالفم. چون چیزی جز بیگاری کشیدن نیست. شاید بشه گفت دوره آموزشی واسه بعضیا خوبه. 2،3 ماه باشه کافیه. اما نه اینکه بیان یک سال و نیم آدمو تو بهترین دوران زندگیش علاف کنن. من که الان یه ساله سربازم هیچ خوبی توش ندیدم. 4
maryam_alien 9904 ارسال شده در 1 مهر، 2010 دلیلی نداره کسی بعد از سربازی سوسولیشو بزاره کنار!! فقط تلف کردن عمر جووناست 1
*--T--* 1699 ارسال شده در 1 مهر، 2010 من نه ولی اسراییلی های غاصب نامشروع سراغ دارن باشه . . .من رفتم اسرائیل . . .! 1
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2010 خوب خوبيش اينه که از مامان و بابا جدا ميشي و سوسول بازيو کنار ميزاري تا اينکه آادگي اينو پيدا بکني که وارد جامعه بشي و مسئوليتي رو بپذيريخوب تو ايران که پسرا تا قبل ازدواج (شايد گاهي تا 40) سالگي هم پيش مامانيشون ميشينن و.... ديگه حوصله تايپ کردن ندارم... اون مال گذشته ها بود خب چه اشکالی داره اسمش همون سربازی باشه ولی بجای توالت شستن و صبا زود بیدار شدن و سلام نظامی دادن و مثل سیخ راه رفتن و اش خوردن و تو جلسات احکام حاج اقا ها شرکت کردن بیان تو رشته تخصصی خودشون تو یه کارخونه ای اراده ای چه می دونم پارکهای فن اوریی دوره ببین با پشتیبانی دولت مثلا بجای مجبورشون کنن نهج البلاغه بخونن بیان مجبورشون کنن در عرض دوسال زبان اسپانیولی یا ماداگاسکاری:w58: یاد بگیرن 4
pianist 31129 ارسال شده در 1 مهر، 2010 اون مال گذشته ها بود خب چه اشکالی داره اسمش همون سربازی باشه ولی بجای توالت شستن و صبا زود بیدار شدن و سلام نظامی دادن و مثل سیخ راه رفتن و اش خوردن و تو جلسات احکام حاج اقا ها شرکت کردن بیان تو رشته تخصصی خودشون تو یه کارخونه ای اراده ای چه می دونم پارکهای فن اوریی دوره ببین با پشتیبانی دولت مثلا بجای مجبورشون کنن نهج البلاغه بخونن بیان مجبورشون کنن در عرض دوسال زبان اسپانیولی یا ماداگاسکاری:w58: یاد بگیرن آره خيلي خوبه فکر کنم اين يکي از برنامه هاي انتخاباتي محسن رضايي بود و....... بقيش ممنوعه 1
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2010 داغ دلمو با این تاپیک تازه کردی من به طور کامل با سربازی مخالفم. چون چیزی جز بیگاری کشیدن نیست. شاید بشه گفت دوره آموزشی واسه بعضیا خوبه. 2،3 ماه باشه کافیه. اما نه اینکه بیان یک سال و نیم آدمو تو بهترین دوران زندگیش علاف کنن. من که الان یه ساله سربازم هیچ خوبی توش ندیدم. رئیس اینو فقط بخاطر تو زدم ناراحت نباش زودی تموم میشه دوباره موهات درمیاد خوش تیپ میشی 2
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2010 بالاخره بريم يا نه؟؟ دست من باشه تورو با حسین تی میفرستم معدن زغال سنگ:Ghelyon: 3
pianist 31129 ارسال شده در 1 مهر، 2010 آره خيلي خوبه فکر کنم اين يکي از برنامه هاي انتخاباتي محسن رضايي بود و....... بقيش ممنوعه دست من باشه تورو با حسین تی میفرستم معدن زغال سنگ:Ghelyon: ايششش :viannen_38: 2
رویای ماه 865 ارسال شده در 1 مهر، 2010 به نظر من عالیه خیلی ادمو میسازه من خودم یک 7 یا 8 باری رفتمااااااااااااا 3
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 1 مهر، 2010 خدمت سربازی برای اینه که اگه جنگ بشه بتونیم جلو دشمن به ایستیم .... البته فقط همین دلیلی نیستا ولی مهمترینشه . 2
ارسال های توصیه شده