سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ .............................................................................................. .......................................................... ....................................................................................................................... .............................................................. یعنی چی دوسال از عمرتو تلف کنی که چی بشه ایا نمیشه تو این دوسال مهارت کار در سازمانها رو یاد گرفت طوری که جوون بیچاره بعد پایان دوره دستش خالی نباشه و بیرون که اومد هی دنبال کار نگرده و هی بهش سرکوفت نزنن تو هیچی نبفهمی این هیچی نبفهمه 16 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ اولا اينکه سربازي خوبه ولي نه 2 سال... دوما چرا ميشه بره کار کنه و يه چيزي ياد بگيره ولي پارتي ميخواد... 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ اولا اينکه سربازي خوبه ولي نه 2 سال...دوما چرا ميشه بره کار کنه و يه چيزي ياد بگيره ولي پارتي ميخواد... خب از خوبیاش بگو دوما من منظورم یه چیز همگانی بود نه ویژه و اکسپرس 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ والله من داداشم الان مشموله و خودشو هفته پیش معرفی کرده. حالا میدونه ارشد قبول میشه ها ولی اون روزایی که رفت دفترچه گرفت و واکسن زد و این کارا خیلی دپرس بود. درصد زیادی از پسرها و خانواده هاشون دوست ندارن برن سربازی. 1 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ ........................................................................................................................................................ ....................................................................................................................... .............................................................. یعنی چی دوسال از عمرتو تلف کنی که چی بشه ایا نمیشه تو این دوسال مهارت کار در سازمانها رو یاد گرفت طوری که جوون بیچاره بعد پایان دوره دستش خالی نباشه و بیرون که اومد هی دنبال کار نگرده و هی بهش سرکوفت نزنن تو هیچی نبفهمی این هیچی نبفهمه راه حلی برای این مشکل سراغ داری . . .!!؟ 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ خدمت سربازی برای رشد مهارت های اجتماعی انسان و کسب تجربه زندگی در شرایط سخت مفیده. فقط اشکالی که داره اینه که مفتیه و مثل خارج همراه با حقوق نیست. من در مدتی که سرباز بودم خیلی عذاب میکشیدم و فکر میکردم هیچ سودی برام نداره. ولی حالا میدونم که خیلی برام لازم بوده و مهارت های زندگی در شرایط سخت رو بهم آموخته. 18 ماه زمان خوبی برای کسب این مهارت هست. 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ خب از خوبیاش بگودوما من منظورم یه چیز همگانی بود نه ویژه و اکسپرس خوب خوبيش اينه که از مامان و بابا جدا ميشي و سوسول بازيو کنار ميزاري تا اينکه آمادگي اينو پيدا بکني که وارد جامعه بشي و مسئوليتي رو بپذيري خوب تو ايران که پسرا تا قبل ازدواج (شايد گاهي تا 40) سالگي هم پيش مامانيشون ميشينن و.... ديگه حوصله تايپ کردن ندارم... 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ راه حلی برای این مشکل سراغ داری . . .!!؟ من نه ولی اسراییلی های غاصب نامشروع سراغ دارن 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ داغ دلمو با این تاپیک تازه کردی من به طور کامل با سربازی مخالفم. چون چیزی جز بیگاری کشیدن نیست. شاید بشه گفت دوره آموزشی واسه بعضیا خوبه. 2،3 ماه باشه کافیه. اما نه اینکه بیان یک سال و نیم آدمو تو بهترین دوران زندگیش علاف کنن. من که الان یه ساله سربازم هیچ خوبی توش ندیدم. 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ دلیلی نداره کسی بعد از سربازی سوسولیشو بزاره کنار!! فقط تلف کردن عمر جووناست 1 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ من نه ولی اسراییلی های غاصب نامشروع سراغ دارن باشه . . .من رفتم اسرائیل . . .! 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ خوب خوبيش اينه که از مامان و بابا جدا ميشي و سوسول بازيو کنار ميزاري تا اينکه آادگي اينو پيدا بکني که وارد جامعه بشي و مسئوليتي رو بپذيريخوب تو ايران که پسرا تا قبل ازدواج (شايد گاهي تا 40) سالگي هم پيش مامانيشون ميشينن و.... ديگه حوصله تايپ کردن ندارم... اون مال گذشته ها بود خب چه اشکالی داره اسمش همون سربازی باشه ولی بجای توالت شستن و صبا زود بیدار شدن و سلام نظامی دادن و مثل سیخ راه رفتن و اش خوردن و تو جلسات احکام حاج اقا ها شرکت کردن بیان تو رشته تخصصی خودشون تو یه کارخونه ای اراده ای چه می دونم پارکهای فن اوریی دوره ببین با پشتیبانی دولت مثلا بجای مجبورشون کنن نهج البلاغه بخونن بیان مجبورشون کنن در عرض دوسال زبان اسپانیولی یا ماداگاسکاری:w58: یاد بگیرن 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ اون مال گذشته ها بود خب چه اشکالی داره اسمش همون سربازی باشه ولی بجای توالت شستن و صبا زود بیدار شدن و سلام نظامی دادن و مثل سیخ راه رفتن و اش خوردن و تو جلسات احکام حاج اقا ها شرکت کردن بیان تو رشته تخصصی خودشون تو یه کارخونه ای اراده ای چه می دونم پارکهای فن اوریی دوره ببین با پشتیبانی دولت مثلا بجای مجبورشون کنن نهج البلاغه بخونن بیان مجبورشون کنن در عرض دوسال زبان اسپانیولی یا ماداگاسکاری:w58: یاد بگیرن آره خيلي خوبه فکر کنم اين يکي از برنامه هاي انتخاباتي محسن رضايي بود و....... بقيش ممنوعه 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ داغ دلمو با این تاپیک تازه کردی من به طور کامل با سربازی مخالفم. چون چیزی جز بیگاری کشیدن نیست. شاید بشه گفت دوره آموزشی واسه بعضیا خوبه. 2،3 ماه باشه کافیه. اما نه اینکه بیان یک سال و نیم آدمو تو بهترین دوران زندگیش علاف کنن. من که الان یه ساله سربازم هیچ خوبی توش ندیدم. رئیس اینو فقط بخاطر تو زدم ناراحت نباش زودی تموم میشه دوباره موهات درمیاد خوش تیپ میشی 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ بالاخره بريم يا نه؟؟ دست من باشه تورو با حسین تی میفرستم معدن زغال سنگ:Ghelyon: 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ آره خيلي خوبه فکر کنم اين يکي از برنامه هاي انتخاباتي محسن رضايي بود و....... بقيش ممنوعه دست من باشه تورو با حسین تی میفرستم معدن زغال سنگ:Ghelyon: ايششش :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ ايششش :viannen_38: ایشششت بی بلا پسرم:Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
رویای ماه 865 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ به نظر من عالیه خیلی ادمو میسازه من خودم یک 7 یا 8 باری رفتمااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ خدمت سربازی برای اینه که اگه جنگ بشه بتونیم جلو دشمن به ایستیم .... البته فقط همین دلیلی نیستا ولی مهمترینشه . 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده