fateme.abd 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ با سلام و احترام. من متن کامل مقاله "قابليت بارگذاری ترانسفورماتور در شرايط فوق تحريک"،PSC2006، تهران 1385را میخواستم ممنون میشم کمکم کنید:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام و احترام. من متن کامل مقاله "قابليت بارگذاری ترانسفورماتور در شرايط فوق تحريک"،PSC2006، تهران 1385را میخواستم ممنون میشم کمکم کنید:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y با سلام و عرض معذرت بخاطر تاخیر :icon_pf (34):میتونید از لینک زیر دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
hadi6886 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ سلام مقالاتی راجع ب dstatcom میخام جایابی و معادلات و... با تشکر 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ سلاممقالاتی راجع ب dstatcom میخام جایابی و معادلات و... با تشکر درود... دانلود قسمت سوم با عنوان : بررسی حالت جزیره شدگی منابع تولید پراکنده و حفظ شرایط پایدار سیستم با DSTATCOM از تاپیک زیر هم میتونید مقالات شماره 49 و 21 رو درخواست بدید [h=1]مقالات هجدهمین کنفرانس شبکه های توزیع نیروی برق[/h] 3 لینک به دیدگاه
hadi6886 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ از این سایتم چیزه به درد بخوری در نمیاد!!!!!!!!!1 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ از این سایتم چیزه به درد بخوری در نمیاد!!!!!!!!!1 ممنون دوست عزیز نظر لطفتونِ ببخشید که پیرینت نگرفتیم بیاریم جلو درتون... در پناه حق 3 لینک به دیدگاه
hadi6886 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اونی ک بدرد میخوره نمیشه دانلود کرد تو قسمته طلایه خب پس ب چ دردی میخوره بقیه قسمتا 1 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ با سلام یه مقاله میخواستم در مورد اجزای درایور های الکتریکی و طرز کار درایو. یعنی کلا چه بلای سر برق میاره با جزعیاتش 1 لینک به دیدگاه
hamid ezzati 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ با سلام برای کنترل توان راکتیو ارشد جزوه یا کتابی می خواستم 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ با سلام برای کنترل توان راکتیو ارشد جزوه یا کتابی می خواستم تاپیکهای زیر را ببینید http://www.noandishaan.com/forums/thread104253.html http://www.noandishaan.com/forums/thread142992.html 3 لینک به دیدگاه
hamid ezzati 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ با سلام کتاب یا جزوه ای برای ارزیابی قابلیت اطمینان میخواستم قبلا ار زحمات بیدریغ شما کمال سپاس و قدردانی را دارم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ با سلامکتاب یا جزوه ای برای ارزیابی قابلیت اطمینان میخواستم قبلا ار زحمات بیدریغ شما کمال سپاس و قدردانی را دارم سلام دوست عزیز [h=1] ارزیابی قابلیت اطمینان در شبکه برق قدرت 1 [/h][h=1] پایان نامه کارشناسی برق -قابلیت اطمینان در شبکه های توزیع[/h][h=1]پایان نامه قابلیت اطمینان در شبکه های حسگر بی سیم[/h] 3 لینک به دیدگاه
hamid ezzati 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ کتاب بررسی سیستم های قدرت گلاور را میخواستم با تشکر 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ کتاب بررسی سیستم های قدرت گلاور را میخواستم با تشکر سلام.... [h=1]دانلود کتاب بررسی و تحلیل سیستم های قدرت (Power System Analysis and Design) – گلاور[/h] 2 لینک به دیدگاه
hfarazmand 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان عزیزم به تعدادی مقاله در زمینه جایابی IPC در سیستمهای قدرت نیاز دارم IPC:Inter Phase Controller: کنترل کننده قدرت میان فاز با تشکر 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان عزیزمبه تعدادی مقاله در زمینه جایابی IPC در سیستمهای قدرت نیاز دارم IPC:Inter Phase Controller: کنترل کننده قدرت میان فاز با تشکر تو تاپیک زیر مقاله شماره 34 رو درخواست بدید تا براتون بزارن [h=1]دانلود مقالات شانزدهمین کنفرانس بین المللی برق[/h] 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده