Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ سلام..می خواستم ببینم کتاب " نظریه اساسی مدار و شبکه" دکتر جبه دار، حل التمرینش هم هست؟ ممنون حل المسائل مدار جبه دار 2 لینک به دیدگاه
jo-jo 242 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ سلام من مقاله در باره ی ساختمان اتمی نيمه هادی ها نياز دارم 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ سلام من مقاله در باره ی ساختمان اتمی نيمه هادی ها نياز دارم بفرمائید نیمه هادیها 2 لینک به دیدگاه
baby27784 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام من دنبال یه کتاب یا مقاله و یا هر چیزی که مربوط به فرایند تولید سیم مسی (وایرینگ)هست میباشم.از دوستان اگر کسی کتابی مقاله ای تحقیقی گزارشی فیلمی یا هر چیزی در این مورد میشناسه ممنون میشم راهنمایی کنه. مرسی لینک به دیدگاه
jdevs 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ salam age lotf konid amozeshe nar afzare HFSS behem bedid mamnon misham لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام من دنبال یه کتاب یا مقاله و یا هر چیزی که مربوط به فرایند تولید سیم مسی (وایرینگ)هست میباشم.از دوستان اگر کسی کتابی مقاله ای تحقیقی گزارشی فیلمی یا هر چیزی در این مورد میشناسه ممنون میشم راهنمایی کنه. مرسی در مورد تولید کابل اگه چیزی بدستم رسید میذارم اما این فایل هم میتونه در مورد کابلها بهت کمک کنه کابل،انتخاب کابل وسایزکابل لینک به دیدگاه
baby27784 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در مورد تولید کابل اگه چیزی بدستم رسید میذارم اما این فایل هم میتونه در مورد کابلها بهت کمک کنهکابل،انتخاب کابل وسایزکابل بله ممنون میشم چون خیلی بهش نیاز دارم. لینک به دیدگاه
nazari_5500 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دوستان من تازه عضو شدم . استاد مغناطیس مون چند تا تمرین داده واسه حل و تا آخر همین هفته هم بیشتر وقت نداره ! 4 نمره هم واسش گذاشته ! فقط می دونم از روی حل مسایل الکترومغناطیس ویلیام هیت ویرایش پنجمش داده ! کسی از دوستان این کتابو داره ؟؟ چون تمام کتابفروشی های شیرازو گشتم این کتابو نداشتن ! با تشکر از سایت خوبتون . لینک به دیدگاه
yapraq3000 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام کسی حل المسائل معادلات بویس یا نیکوکار رو نداره؟ لینک به دیدگاه
Fateme samadi 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام مرسی که اطلاعات دز اختیار ما میگذارید موضوع پروژم طراحی فونت فارسی روی ال سی دی گرافیکی با اندازه مختلف هست اگر ممکنه مقاله در این مورد میخام لینک به دیدگاه
Best Life 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ salam, kesi noskheye Pdf ketab طراحی مدارهای دیجیتال باVerilog برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ya طراحی و مدلسازی مدارهای دیجیتال با Verilog HDL برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ro dare ?? لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ سلام مرسی که اطلاعات دز اختیار ما میگذارید موضوع پروژم طراحی فونت فارسی روی ال سی دی گرافیکی با اندازه مختلف هست اگر ممکنه مقاله در این مورد میخام شما میتونید از لینک زیر نرم افزاری برای طراحی انواع فونت واسه lcd گرافیکی بگیرید که خیلی میتونه کمکتون کنه. ضمنا شما به کمک این نرم افزار میتونید به راحتی فونت های فارسی رو نیز طراحی کنید. طراحی فونت برای ال سی دی گرافیکی لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ تاریخجه plcاز لینک زیر میتونید استفاده کنیداشنایی با plc ونگاهی به تاریخچه لینک به دیدگاه
s@m@n 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ سلام خسته نباشید برای درس تاسیسات الکتریکی ،پلان و مشخصات و محاسبات و... برای یه پلان مسکونی دارید؟ ممنون 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ سلامخسته نباشید برای درس تاسیسات الکتریکی ،پلان و مشخصات و محاسبات و... برای یه پلان مسکونی دارید؟ ممنون http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=57236 2 لینک به دیدگاه
MORTEZA_AK64 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ سیگنال ها و سیستم های اپنهایم البته به زبان فارسی 2 لینک به دیدگاه
حامد* 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ سلام من مقالات ieee رو میخوام . اگه ممکنه کمکم کنین. ممنون ایام به کام شادزی 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ سیگنال ها و سیستم های اپنهایم البته به زبان فارسی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده