Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 17 بهمن، 2010 سلام اگه میشه حل المسائل مخابرات کارل سون از اینجا میتونید بگیرید 2
haghighi120 21 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 سلام اگر مقدور باشد در مورد سیستم های فتوولتاییک واینورترهای مرتبط(برای تکمیل پروژه) وطراحی پست فشار قوی(بعنوان پروژه) 1
am in 25041 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 سلاماگر مقدور باشد در مورد سیستم های فتوولتاییک واینورترهای مرتبط(برای تکمیل پروژه) وطراحی پست فشار قوی(بعنوان پروژه) فتو ولتائیک :flowerysmile: 2
tos 12 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 سلام امیدوارم حالتون خوب باشه من سریع احتیاج به این موضوع (خطوط انتقال فشرده و انواع آنها) برای تحقیق دارم. هر چی داخل سایتها میگردم چیزی پیدا نمیکنم.تا یک هفته دیگم باید تحویل بدم. ممنون میشم اگه کمکم کنید راستی اگه میشه بیش از 20 صفحه باشه. مرسی 1
setiya 12665 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 سلااااام يه پروژه مربوط به سوئيچينگ مخابرات ميخوام ( حداقل 40 _50 صفحه) فوريه فوريه 1
am in 25041 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 سلاااااميه پروژه مربوط به سوئيچينگ مخابرات ميخوام ( حداقل 40 _50 صفحه) فوريه فوريه کتاب الکترونیک، اصول سوئیچینگ و سیگنالینگ مخابرات از معدود منابع فارسی در زمینه سوئیچینگ و سیگنالینگ می باشد که حاصل ساعت ها کار استاد ارجمند جناب آقای فارقلیطیان بر روی این کتاب الکترونیک است. این کتاب الکترونیک صرفا در کلاس های سوئیچینگ – سیگنالینگ مهندس فارقلیطیان تدریس می شود و تهیه آن از منابع دیگر غیر ممکن است و ایشان لطف کردند و کتاب را در اختیار ما قرار دادند. با امید به اینکه تمامی اساتید و اهل فن به این دید برسند و حاضر شوند اطلاعات خود را بصورت رایگان در اختیار علاقه مندان قرار دهند. فهرست مطالب : ۱- تاریخچه ۲- ساختار شبکه تلفن ( PSTN ) 3-تکنیک PCMو TDM 4- ساختار کلی یک سوئیچ - تشریح وظائف مدارهای موجود در مرکز تلفن ۵- ساختار کلی یک مرکز تلفن ۶- شبکه سوئیچ ۷- مقدمهای بر سیگنالینگ ۸- روشهای محاسبه و ثبت هزینه مکالمات ۹- ترافیک سنجی نام کتاب : اصول سوئیچینگ و سیگنالینگ مخابرات نویسنده : مهندس فارقلیطیان زبان : فارسی تعداد صفحات : ۲۵۰ فرمت کتاب الکترونیک : pdf.* - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
setiya 12665 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 کتاب الکترونیک، اصول سوئیچینگ و سیگنالینگ مخابرات از معدود منابع فارسی در زمینه سوئیچینگ و سیگنالینگ می باشد که حاصل ساعت ها کار استاد ارجمند جناب آقای فارقلیطیان بر روی این کتاب الکترونیک است. این کتاب الکترونیک صرفا در کلاس های سوئیچینگ – سیگنالینگ مهندس فارقلیطیان تدریس می شود و تهیه آن از منابع دیگر غیر ممکن است و ایشان لطف کردند و کتاب را در اختیار ما قرار دادند. با امید به اینکه تمامی اساتید و اهل فن به این دید برسند و حاضر شوند اطلاعات خود را بصورت رایگان در اختیار علاقه مندان قرار دهند. فهرست مطالب : ۱- تاریخچه ۲- ساختار شبکه تلفن ( PSTN ) 3-تکنیک PCMو TDM 4- ساختار کلی یک سوئیچ - تشریح وظائف مدارهای موجود در مرکز تلفن ۵- ساختار کلی یک مرکز تلفن ۶- شبکه سوئیچ ۷- مقدمهای بر سیگنالینگ ۸- روشهای محاسبه و ثبت هزینه مکالمات ۹- ترافیک سنجی نام کتاب : اصول سوئیچینگ و سیگنالینگ مخابرات نویسنده : مهندس فارقلیطیان زبان : فارسی تعداد صفحات : ۲۵۰ فرمت کتاب الکترونیک : pdf.* - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرســــــــــــــــــي:icon_gol: حالا يه برنامه بزار بتونم پي دي اف فارسي رو به ورد تبديل كنه فونتش هم بهم نريزه 1
am in 25041 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 مرســــــــــــــــــي:icon_gol:حالا يه برنامه بزار بتونم پي دي اف فارسي رو به ورد تبديل كنه فونتش هم بهم نريزه خاش میشه:flowerysmile: موجود نمیباشد 1
am in 25041 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 سلام امیدوارم حالتون خوب باشه من سریع احتیاج به این موضوع (خطوط انتقال فشرده و انواع آنها) برای تحقیق دارم. هر چی داخل سایتها میگردم چیزی پیدا نمیکنم.تا یک هفته دیگم باید تحویل بدم. ممنون میشم اگه کمکم کنید راستی اگه میشه بیش از 20 صفحه باشه. مرسی موضوعی که شما به دنبالش هستید به دلیل نوپا بودن در ایران منابع قابل استدلالی به فارسی نداره 2
setiya 12665 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 خاش میشه:flowerysmile: موجود نمیباشد زيرنويس: لينك دانلود مشجل داره 1
am in 25041 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 زيرنويس:لينك دانلود مشجل داره روش کلیک راست کن کپی لینک توی آدرس بار مرورگر یا دانلود منیجرت پیست کن تا دان بشه 1
mirka 11 ارسال شده در 8 فروردین، 2011 YE MAGHALE DAR MOREDE SENSORHAYE ULTRASONIC MIKHASTAM .MAMNON MISHAM AGE KOMAK KONID:ws52::banel_smiley_52:FAGHAT SARIE MIKHAM 1
am in 25041 ارسال شده در 8 فروردین، 2011 YE MAGHALE DAR MOREDE SENSORHAYE ULTRASONIC MIKHASTAM .MAMNON MISHAM AGE KOMAK KONID:ws52::banel_smiley_52:FAGHAT SARIE MIKHAM http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=280669 دوست عزیز فارسی تایپ کنید :flowerysmile: 2
SaMaNNOANDISHAAN 12 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 سلام دوستان من یک مقاله راجب سنسور تشخیص گاز شهری ( TGS813) می خوام یا مقاله ایی در مورد مدار هشدار دهنده گاز شهری .... پروژم هم مدار تشخیص هشدار دهنده گاز شهری هست اگه دوستان یه مقاله کامل و جامع دارن لطفا از ما دریغ نکنند .... منتظرم 2
am in 25041 ارسال شده در 27 فروردین، 2011 سلام دوستان من یک مقاله راجب سنسور تشخیص گاز شهری ( TGS813) می خوام یا مقاله ایی در مورد مدار هشدار دهنده گاز شهری .... پروژم هم مدار تشخیص هشدار دهنده گاز شهری هست اگه دوستان یه مقاله کامل و جامع دارن لطفا از ما دریغ نکنند .... منتظرم امیدوارم به کارتون بیاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
mohammadrk 11 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2011 سلام..می خواستم ببینم کتاب " نظریه اساسی مدار و شبکه" دکتر جبه دار، حل التمرینش هم هست؟ ممنون 1
alijonekaa 11 ارسال شده در 11 خرداد، 2011 سلام خدمت دوستان من دنبال کتاب حل مسائل سیستمهای کنترل (بنجامین کو) ترجمه ی علی کافی می گردم اگر کسی داره لطف کنه ممنون.
alijonekaa 11 ارسال شده در 11 خرداد، 2011 سلام خدمت دوستان من یه مدت دنبال کتاب حل مسائل سیستمهای کنترل (بنجامین کو) ترجمه ی علی کافی می گردم اگر کسی داره لطف کنه ممنون.
ارسال های توصیه شده