hosseinassar 501 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ لطفا درخواست کتاب های برق را در این قسمت مطرح کنید 9 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ حل تمرین کتاب کنترل بنجامین کو بفرمایید دانلود کتاب حل المسایل کنترل بنجامین کو http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=18997&page=2 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ سلام سجاد عزیزم.کم پیدایی؟ آخر شبه و منم سرکار و خسته. یه کتاب خوب در باره آنتن میخاستم. 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ شب تقدیم حضورت میکنم داداش هرچی بود بزارم دیگه؟ 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ شب تقدیم حضورت میکنم داداشهرچی بود بزارم دیگه؟ سلام سجاد عزیز.قرار بود یه کتاب در باره آنتن بدی.هر چی بود قبول.مباحث آنتن تو دانشگاه یادم رفته.اینجا هم نیاز دارم.ممنون میشم از لطفت لینک به دیدگاه
hosseinassar 501 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ من تعریف کتاب Balanis شنیدم کتاب به زبان انگلیسیه اگه خواستید لینک شو بزارم 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ من تعریف کتاب Balanis شنیدم کتاب به زبان انگلیسیه اگه خواستید لینک شو بزارم ممنونم حسین جان.:icon_gol: متاسفانه خیلی به انگلیسی تسلط ندارم. 2 لینک به دیدگاه
ros 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ سلام من احتیاج به مسائل حل شده مبانی الکترونیک 1 میر عشقی دارم ممنوم میشم اگه کمکم کنید. لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ سلاممن احتیاج به مسائل حل شده مبانی الکترونیک 1 میر عشقی دارم ممنوم میشم اگه کمکم کنید. متاسفانه من فقط فصل اول و دومشو دارم که براتون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قرار میدم. 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ سلام كتاب رهيافت سيگنال سيستم هاي محمود دياني رو ميخوام 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ سلامكتاب رهيافت سيگنال سيستم هاي محمود دياني رو ميخوام سلام این کتاب اپنهایم هستش همون کتابیه که مهندس دیانی ترجمش کرده البته اینم ترجمه فارسی هستش ولی مطمئن نیستم دیانی باشه درضمن حل تمرینش هم هست توش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ سلاماین کتاب اپنهایم هستش همون کتابیه که مهندس دیانی ترجمش کرده البته اینم ترجمه فارسی هستش ولی مطمئن نیستم دیانی باشه درضمن حل تمرینش هم هست توش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خيلي ممنـــــــــــــــــــــــــــــــون كتاپ اپنهايم هم ميخواستم ولي شنيده بودم pdfاش نيست رهيافتش واسه خود ديانيه يه سري سوال با جواب استادمون تا تونسته مرجع گفته كه از اونا امتحان ميگيره ممنون ميشم اگه پيدا شد رهيافتش رو هم بزاريد 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ خيلي ممنـــــــــــــــــــــــــــــــونكتاپ اپنهايم هم ميخواستم ولي شنيده بودم pdfاش نيست رهيافتش واسه خود ديانيه يه سري سوال با جواب استادمون تا تونسته مرجع گفته كه از اونا امتحان ميگيره ممنون ميشم اگه پيدا شد رهيافتش رو هم بزاريد چشم میگردم ولی فک نکنم این دیگه باشههه اسم دقیقش چیه؟؟؟؟؟؟ رهیافت سیگنال و سیستم دیانی؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ چشم میگردمولی فک نکنم این دیگه باشههه اسم دقیقش چیه؟؟؟؟؟؟ رهیافت سیگنال و سیستم دیانی؟؟؟؟؟؟؟؟ چشمتون بي بلا آره رهيافت سيگنال و سيستم محمود دياني تا شنبه بايد يه سري از تمريناشو حل كنم كتاب خونه دانشگامونم يدونه داشته بچه ها بردنش 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ چشمتون بي بلاآره رهيافت سيگنال و سيستم محمود دياني تا شنبه بايد يه سري از تمريناشو حل كنم كتاب خونه دانشگامونم يدونه داشته بچه ها بردنش باشه میگردم اونیم که گفته کتابش گیر نمیاد چرت گفته توی نت همه جور چیزی هست فقط باید راهشو بلد بود 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ باشه میگردم اونیم که گفته کتابش گیر نمیاد چرت گفته توی نت همه جور چیزی هست فقط باید راهشو بلد بود اخه خودمم زياد سرچ كردم خوب پس اول قلقشو بگو بعد دنبال رهيافت بگرد تاپيك درخواست پروژه نداريم؟ (شديدا يه چنتايي نياز مندم) 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ اخه خودمم زياد سرچ كردم خوب پس اول قلقشو بگو بعد دنبال رهيافت بگرد تاپيك درخواست پروژه نداريم؟ (شديدا يه چنتايي نياز مندم) قلقش دیگه قلق دارههههههههههه نمیشه اونم هست پروژه چی میخای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برا الکترونیکه اگه تو تالار خودش هست برو درخواست بده یا تو دفتر مدیریت بگو واسه اون کتابم فردا عصر یه سر بزن به همون وبلاگ اگه بود که دیگه بوده نبود میره تا جمعه 1 لینک به دیدگاه
امروز 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ سلام اگه میشه حل المسائل مخابرات کارل سون لینک به دیدگاه
امروز 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ سلام حل المسائل تکنیک پالس معتمدی لطفا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده