رفتن به مطلب

بیاین به خودمو کمک کنیم

ارسال های توصیه شده

شما دخترا یکم سیاست داشتین وضعتون این نبود . . .!

ولی نمدونم چرا حس میکنم یکم از جنس پسر ترس دارین . . .! :banel_smiley_4:

اره ترس داریم نه از شما از قضاوت دیگرا میترسیم چون همه چیز به نفع شماهاس همه طرفه شمارو میگیرن تا یه چیزی میشه میگن تقصیره دخترست چون دخترا کرم میرین چقد من ازین جمله متنفرم

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 77
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اره ترس داریم نه از شما از قضاوت دیگرا میترسیم چون همه چیز به نفع شماهاس همه طرفه شمارو میگیرن تا یه چیزی میشه میگن تقصیره دخترست چون دخترا کرم میرین چقد من ازین جمله متنفرم

تو اصلا گرفتی من چی دارم میگم . . .!!!!؟:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

هی..........یییییییییییییییییییییییییییییییی.........یییییییییییییییییییییی

بچه ها بیاین انسان باشیم

:icon_gol::ws44:

من که از خودم شروع میکنم تا اثرشو در دیگران ببینم.(سخنی از گاندی)

:ws37:

1

2

3

شروووووووووووووووووووووووع شد ...

• Like 1
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4:

کل حرف من اینه که یه دختر باید اونقدر سیاست داشته باشه تا یه مرد غریبه به خودش جرات مزاحمت نده . . . این نگرانی از این که الان یه نفر بیاد مزاحمم بشه باید از بین بره . . . یعنی دقیقا باید برعکس شه . . . پسر باید نگران باشه که وقتی فکر مزاحمت به سرش زده با چه عکس العمل شدیدی روبرو میشه . . .! کنار کشیدن و رفتن لب شیشه ی ماشین نشستن کار درستی نیست . . . همونطور که نمدونم پرگار و سوزن و این چرندیات کاری از پیش نمیبره . . .!

اسلحه ی دختر باید شخصیت و سیاست و روحیه ی بالاش باشه نه سوزن و پرگار . . .!

هر کسی مجازه هر جوری دوست داره فکر کنه . . . . حتی سارا افشار . .! :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

کل حرف من اینه که یه دختر باید اونقدر سیاست داشته باشه تا یه مرد غریبه به خودش جرات مزاحمت نده . . . این نگرانی از این که الان یه نفر بیاد مزاحمم بشه باید از بین بره . . . یعنی دقیقا باید برعکس شه . . . پسر باید نگران باشه که وقتی فکر مزاحمت به سرش زده با چه عکس العمل شدیدی روبرو میشه . . .! کنار کشیدن و رفتن لب شیشه ی ماشین نشستن کار درستی نیست . . . همونطور که نمدونم پرگار و سوزن و این چرندیات کاری از پیش نمیبره . . .!

هر کسی مجازه هر جوری دوست داره فکر کنه . . . . حتی سارا افشار . .! :banel_smiley_4:

حرفات فقط قشنگن همین

• Like 2
لینک به دیدگاه
حرفات فقط قشنگن همین

تفکر شما محترمه . . .! وگرنه خودمم خواهر دارم و میبینم روزای زمستون بدون هیچ ترسی ساعت 6 صب پا میشه میره دانشگاه . . . میدونی چرا!!؟ چون از خودش مطمئنه . . .! :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

حرفات کاملا درسته ولی اگه مخاطبت یه پسر باشه متوجه میشه منظورت چیه

ولی برای خانما -جیگرشونو برم- باید یه جور دیگه بگی خیلی پسرونه گفتی :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
تفکر شما محترمه . . .! وگرنه خودمم خواهر دارم و میبینم روزای زمستون بدون هیچ ترسی ساعت 6 صب پا میشه میره دانشگاه . . . میدونی چرا!!؟ چون از خودش مطمئنه . . .! :banel_smiley_4:

یعنی بقیه از خودشون مطمئن نیستن؟؟

دوست منو که خیلی مطمئن به خودش بود و چادری هم بود و خیلی باعرضه و با دست و پا هم هست نزدیک بود بلند کنن.

ربطی به اطمینان از خود نداره.

• Like 3
لینک به دیدگاه

حرفات کاملا درسته ولی اگه مخاطبت یه پسر باشه متوجه میشه منظورت چیه

ولی برای خانما -جیگرشونو برم- باید یه جور دیگه بگی خیلی پسرونه گفتی :ws3:

خدا شاهده نمیخواستم بگم چون تقریبا همشون . . . ! بیخیال . . مهم نیست . .!:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
یعنی بقیه از خودشون مطمئن نیستن؟؟

دوست منو که خیلی مطمئن به خودش بود و چادری هم بود و خیلی باعرضه و با دست و پا هم هست نزدیک بود بلند کنن.

ربطی به اطمینان از خود نداره.

بهتره کامل بگی . . .!!!

تو تاکسی نزدیک بود بلندش کنن . .!!!!!!؟:banel_smiley_4:

سر کوچه میخواستن بدزدنش . . .!!!!!!؟:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

مخالفم خیلییی :ws46:

• Like 1
لینک به دیدگاه

خدا شاهده نمیخواستم بگم چون تقریبا همشون . . . ! بیخیال . . مهم نیست . .!:icon_gol:

خواهش میکنم واضح حرفاو بزن

من متوجه نشدم یعنی چجور باید سیاست داشته باشیم دوس دارم بدونم

لینک به دیدگاه

1. همشون گلن؟
  2. همشون نازن؟
  3. همشون خانومن؟
  4. هر سه مورد

من هرجا ببینم کسی میخواد مزاحمشون بشه یه حالی از مزاحما میگیرم

البته به یمن قیافه نخراشیده ما هم معمولا کسی ریسک نمیکنه بخواد دردسر برا خودش درست کنه

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...