afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ همه ما میدانیم، اگر بیش از لازم كالری بگیریم، چاق میشویم در اینجا 7 ماده غذایی از بین برنده چربی را به شما معرفی میكنیم. 1- سیب یك ضربالمثل قدیمی میگوید:"خوردن یك سیب در روز، دكتر را از شما دور میكند". در اینجا میتوان گفت خوردن سیب نه تنها دكتر، بلكه چربیهای اضافی بدن و اضافه وزن را نیز از شما دور میكند. سیب سرشار از پكتین است كه همان فیبر خوراكی است و از بین برنده چربی میباشد. طی تحقیقات محققان برزیلی، اگر سیب را قبل از غذا بخورید تاثیر آن در از بین بردن چربی و كاهش وزن 33 درصد بیشتر خواهد بود. 2- سیر این ماده غذایی با داشتن تركیب فعال آلیسین، دارای خواص آنتیباكتریال است و سطح كلسترول و چربیهای غیر سالم را كاهش میدهد و چربی سوز قوی محسوب میشود. 3- گوجه فرنگی سعی كنید این ماده غذایی مفید را در برنامه غذایی خود بگنجانید. خوردن گوجه فرنگی نهتنها باعث سوزاندن چربیهای اضافی بدن میشود بلكه ضد سرطان بوده و به كاهش فشار خون بالا نیز كمك میكند. 4- هویج استفاده از هویج قبل از هر وعده غذایی، كمك خوبی برای كاهش وزن و از بین بردن چربیهای اضافی بدن خواهد بود. 5- پرتقال پرتقالها دارای ویتامین c فراوان هستند و حاوی خواص چربی سوز میباشند. 6- انبه انبه ها مملو از فیبر هستند و و مقدار كالری آنها بسیار كم است. 7- اسفناج اسفناج سرشار از آهن میباشد و سطح كلسترول خون را پایین میآورد و ضد سرطان است. 2 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ من همه ی اینا رو به غیر ار انبه دوست دارم سعی می کنم بخورمشون مرسی آفا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده