anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ جزوه دینامیک سازه ها ( جزوه تایپی دکتر حسن مقدم ، دانشگاه صنعتی شریف در 121 صحفه به صورت پی دی اف به حجم 2.1 مگابت) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ ببخشید مال کارشناسی یا کارشناسی ارشد؟؟ 2 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ ببخشید مال کارشناسی یا کارشناسی ارشد؟؟ دوست عزیز...در رشته عمران در دوره کارشناسی درسی به اسم دینامیک سازه ها وجود نداره ویک درس اصول مهندسی زلزله داریم...اکثر اساتید در شاخه عمران به بیان مسائل آیین نامه ای و طرح قسمت کوچکی از معادله حرکت اکتفا می کنند ولی خیلی از اساتید نظیر استاد خود ما(آقای دکتر بدرلو) در درس اصول مهندسی زلزله به ما دینامیک سازه درس دادند واکثر سرفصل هایی هم که در این جزوه مطرح شده همانند تحلیل مودال-پاسخ دستگاه میرا-تحلیل طیفی- انتگرال دیوهامل و... به ما درس داده شد... سطح جزوه مورد نظر کمی بالاست ولی برای مقطع کارشناسی است(جزوه مربوط به دانشگاه شریف می باشد) 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ دوست عزیز...در رشته عمران در دوره کارشناسی درسی به اسم دینامیک سازه ها وجود نداره ویک درس اصول مهندسی زلزله داریم...اکثر اساتید در شاخه عمران به بیان مسائل آیین نامه ای و طرح قسمت کوچکی از معادله حرکت اکتفا می کنند ولی خیلی از اساتید نظیر استاد خود ما(آقای دکتر بدرلو) در درس اصول مهندسی زلزله به ما دینامیک سازه درس دادند واکثر سرفصل هایی هم که در این جزوه مطرح شده همانند تحلیل مودال-پاسخ دستگاه میرا-تحلیل طیفی- انتگرال دیوهامل و... به ما درس داده شد... سطح جزوه مورد نظر کمی بالاست ولی برای مقطع کارشناسی است(جزوه مربوط به دانشگاه شریف می باشد) بله من خودم ارشد سازه هستم. ولی شنیده بودم تو شریف درس دینامیک سازه رو تو کارشناسی هم ارائه میدن و بچه ها باید قبل از اصول مهندسی زلزله بگذرونن. و اینکه اون مقداری که به سازه میگن با اون مقداری که به زلزله ها میگن فرق داره. زلزله ها کاربردشم میخونن. از اون لحاظ پرسیدم :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ بله من خودم ارشد سازه هستم. ولی شنیده بودم تو شریف درس دینامیک سازه رو تو کارشناسی هم ارائه میدن و بچه ها باید قبل از اصول مهندسی زلزله بگذرونن. و اینکه اون مقداری که به سازه میگن با اون مقداری که به زلزله ها میگن فرق داره. زلزله ها کاربردشم میخونن. از اون لحاظ پرسیدم :icon_gol: با تشکر از شما...من هم شنیده بودم که سرفصلهای ارائه شده در دانشگاه شریف با سرفصلهای مصوبه وزارت علوم کمی فرق داره ولی در این مورد اطلاعی نداشتم...ممنون از اطلاع رسانیتون:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده