میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ میگه که: کوروش معتقد بوده که همون مسیح آیین یهودیت هست که برای نجات زمین اومده . . . . ".... مانند کوروش که معتقد بود خدا او را برگزیده و مسح کرد تا اسرائیلیان را برهاند" درسته؟ 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ نمیدونم. منم نمیدونم پرسیدم که بدونم ندونستن عیب نیست..نپرسیدن عیبه بیا پیش من بشین یکی بیاد جواب بده بدونیم 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ منم نمیدونمپرسیدم که بدونم ندونستن عیب نیست..نپرسیدن عیبه بیا پیش من بشین یکی بیاد جواب بده بدونیم هر آنچه که محبوب است, همیشه درست نیست و هر آنچه که درست است همیشه محبوب نیست!:. لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ بازم دارم سعی می کنم بنویسم نه دارم یه کاری می کنم که آروم شم نمی دونم این حس لعنتی چیه !!!! اصلا می خوای تو هم بیا امشب سه تایی با هم باشیم ببین این یعنی چی ؟ مثل این که امشبم از خواب خبری نیست ! کاشکی می شد ... امان از این کاش که همیشه همه جا هر جا هر وقت بدون اجازه واقعا شرم آوره که همیشه باید از ای کاش استفاده کنی ... چته ؟ چی می خوای ؟ اصلا من چی می خوام ؟ اصلا به من چه که چی می خوام؟ به نظرت دوریم ؟ اخه چرا از این حرفها میزنی ؟ فقط سوال کردم... منظوری نداشتم ... با سکوتم فریاد می کنم که خسته ام فکرمی کنم که همش تظاهره واسه رسیدن به ...رسیدن به چیزی که هیچ نیست و کاش این طور نباشه... حتما اگه اون شاهزاده سوار بر اسب رویاهات الان بیاد همین الان در دم اولین کسی که فراموش می شه منم و اینه رسم وفاداری و صداقت ! ممنونم که این طوریه ! من که دلیلی نمی بینم این طور نباشه ! نمیام پیشت. تنها بمون تا بیشتر به یادم باشی. لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ بازم دارم سعی می کنم بنویسم نه دارم یه کاری می کنم که آروم شم نمی دونم این حس لعنتی چیه !!!! اصلا می خوای تو هم بیا امشب سه تایی با هم باشیم ببین این یعنی چی ؟ مثل این که امشبم از خواب خبری نیست ! کاشکی می شد ... امان از این کاش که همیشه همه جا هر جا هر وقت بدون اجازه واقعا شرم آوره که همیشه باید از ای کاش استفاده کنی ... چته ؟ چی می خوای ؟ اصلا من چی می خوام ؟ اصلا به من چه که چی می خوام؟ به نظرت دوریم ؟ اخه چرا از این حرفها میزنی ؟ فقط سوال کردم... منظوری نداشتم ... با سکوتم فریاد می کنم که خسته ام فکرمی کنم که همش تظاهره واسه رسیدن به ...رسیدن به چیزی که هیچ نیست و کاش این طور نباشه... حتما اگه اون شاهزاده سوار بر اسب رویاهات الان بیاد همین الان در دم اولین کسی که فراموش می شه منم و اینه رسم وفاداری و صداقت ! ممنونم که این طوریه ! من که دلیلی نمی بینم این طور نباشه ! نمیام پیشت. تنها بمون تا بیشتر به یادم باشی. خوب میشی... 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ تو مطمئنی خودت روانشناسی؟ بیچاره اون بیمار افسرده که بیاد پیش تو از در بره بیرون خود کشی میکنه 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ تو مطمئنی خودت روانشناسی؟ بیچاره اون بیمار افسرده که بیاد پیش تو از در بره بیرون خود کشی میکنه کمال همنشین در من اثر کرده روانشناسان هم همچون ديگر مردم عصباني ميشوند، اما از شيوههاي سالم براي ابراز آن بهره ميگيرند. اونام عادی رفتار میکنند و فکر نمیکنند که همه جا با این پرستیژ باید رفتار کنند. در بين عامه مردم باورهاي غلطي شكل گرفته كه تعدادي از اين باورها ناشي از اعتقاد غلط گذشتگان و تعدادي از آنها ناشي از فقردانش و ميزان همنوايي بالا در ميان مردم است كه البته اين باورهاي غلط در زمينه هاي گوناگون به چشم مي خورد و زمينه ساز بسياري از كج انديشي ها و تصميم هاي غلط درزندگي بسياري از ماست. لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ میلاد جان یهود دینی بوده که همه دینهای بعد از خودش ازش تقلید کردن و بیشتر ایین و رسوماتشون رو از یهود گرفتن ...نمونش اعتکاف تو اسلام اگه کمی بسرجی ریشه اعتکاف پیدا کنی از یهود اومده ...و این ایینی بوده که همین چند ساله مد شد تقریبا 20 ساله . 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ کمال همنشین در من اثر کرده روانشناسان هم همچون ديگر مردم عصباني ميشوند، اما از شيوههاي سالم براي ابراز آن بهره ميگيرند. اونام عادی رفتار میکنند و فکر نمیکنند که همه جا با این پرستیژ باید رفتار کنند. در بين عامه مردم باورهاي غلطي شكل گرفته كه تعدادي از اين باورها ناشي از اعتقاد غلط گذشتگان و تعدادي از آنها ناشي از فقردانش و ميزان همنوايي بالا در ميان مردم است كه البته اين باورهاي غلط در زمينه هاي گوناگون به چشم مي خورد و زمينه ساز بسياري از كج انديشي ها و تصميم هاي غلط درزندگي بسياري از ماست. عادی نیستی ولی میلاد جان یهود دینی بوده که همه دینهای بعد از خودش ازش تقلید کردن و بیشتر ایین و رسوماتشون رو از یهود گرفتن ...نمونش اعتکاف تو اسلام اگه کمی بسرجی ریشه اعتکاف پیدا کنی از یهود اومده ...و این ایینی بوده که همین چند ساله مد شد تقریبا 20 ساله . ایهین حالا بحث دینیشو کاری ندارم کلا میگم کوروش همچین فکری میکرده؟ لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ من گورش رو قبول ندارم و رو حرفاشم فکر نمیکنم..... 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ من گورش رو قبول ندارم و رو حرفاشم فکر نمیکنم..... میدونم فقط رو حرفای آتا ترک فکر میکنی 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ میدونمفقط رو حرفای آتا ترک فکر میکنی از کجا فهمیدی؟ لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ میگه که: کی میگه؟!! کوروش معتقد بوده که همون مسیح آیین یهودیت هست که برای نجات زمین اومده ".... مانند کوروش که معتقد بود خدا او را برگزیده و مسح کرد تا اسرائیلیان را برهاند" درسته؟ این اعتقادیه که یهود نسبت به کورش داره، بر اساس نوشته های کتاب مقدس و اینکه تو یه برهه ای یهودیانِ اسیر رو آزاد و معابدشونو بازسازی میکنه و حیات دوباره ای به اونا میده اینکه خود کورش همچین اعتقادی داشته نسبت به خودش! تا حالا بهش برنخوردم و احتمالاً درست نیست؛ چونکه اگه این اعتقادو داشت، یه جا باید نمود پیدا میکرد و عنوانش میکرد مثلاً منشور کورش؛ کورش خودشو با عنوان "شاه" معرفی میکنه منم «کورش»، شاه جهان، شاه بزرگ، شاه توانمند، شاه بابـِل، شاه سومر و اَکـَّد، شاه چهار گوشهٔ جهان پسر «کمبوجیه»(کـ َ- اَم - بو - زی - یَه)، شاه بزرگ، شاه «اَنـْشان»، نـوهٔ «کـورش»(کـورش یکم)، شاه بزرگ، شاه اَنشان، نبیرهٔ «چیش پیش» (شی - ایش - بی - ایش)، شاه بزرگ، شاه اَنشانیا کتیبه ای که تو آرامگاهش هستاي مرد! من کورش هستم، پسر کمبوجيه، من شاهنشاهی پارسيان را بنياد گذاشتم. من بر آسيا فرمان راندم، اينک بر من رشک مبریا کتیبۀ پاسارگادمن کورش، شاه، هخامنشی 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ نه مسیح یهود نبوده . . . ..کورش هم برا اون کار برگذیده نشده بوده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده