Thorin Oakenshield 417 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۴۰۰ سلام دوستان، مطمئن نیستم که آیا این تالار برای پرسیدن این سوال مناسبه یا نه! من میخواستم یه سایت رو ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) باز کنم، ولی بهم این ارور رو میده: Access to lmo.ir was denied You don't have authorization to view this page. HTTP ERROR 403 این Error رو گوگل کردم، راهحلهای پیشنهاد شده رو (پاک کردن cache و history توی مرورگر) هم انجام دادم، اما متاسفانه هنوز این مشکل به قوت خودش باقیه آیا کسی از دوستان با این مشکل برخورد کرده قبلا؟ کسی از دوستان اطلاع داره که چجوری میشه این مشکل رو مرتفع کرد؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۱/۲ در ۱۸:۲۴، Thorin Oakenshield گفته است: سلام دوستان، مطمئن نیستم که آیا این تالار برای پرسیدن این سوال مناسبه یا نه! من میخواستم یه سایت رو ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) باز کنم، ولی بهم این ارور رو میده: Access to lmo.ir was denied You don't have authorization to view this page. HTTP ERROR 403 این Error رو گوگل کردم، راهحلهای پیشنهاد شده رو (پاک کردن cache و history توی مرورگر) هم انجام دادم، اما متاسفانه هنوز این مشکل به قوت خودش باقیه آیا کسی از دوستان با این مشکل برخورد کرده قبلا؟ کسی از دوستان اطلاع داره که چجوری میشه این مشکل رو مرتفع کرد؟ این خطا میتونه به خاطر استفاده از فیلترشکن هم باشه. اگر فیلترشکن دارید غیرفعال کنید و کش رو پاک کنید و تست کنید. لینک به دیدگاه
saaadaaaat 1 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۴۰۱ باید از وی پی ان استفاده کنید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده