*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ من خودم هستم. در تمام دنیا هیچ کس دقیقا مثل من وجود ندارد.افرادی هستند که بعضی از خصوصیات شان شبیه من است ولی کسی کاملا مثل من نیست و این یک موهبت الهی است. در این دنیا چیز های خوب بسیاری وجود دارد که خداوند برای هر فردی به طور خاص و ویژه آفریده و از آن جا که در این جهان هیچ کس شبیه من نیست تنها من می توانم آن نعمت های خوب را مورد استفاده قرار دهم. من صاحب همه ی چیز هایی هستم که به خودم مربوط است. مثل...بدنم،ذهنم،تفکراتم،چشمانم،تخیلاتم،احساساتم و.... پستی و بلندی های زندگی ام و دهانم با هر کلمه ی درست یا نادرست و تلخ یا شیرینی که از آن بیرون می آید. تمام خیال بافی ها،رویاها و ترس هایم فقط متعلق به خودم است. من صاحب پیروزی ها،موفقیت ها،شکست ها و اشتباهاتم هستم. من می توانم خودم را دوست داشته باشم و با بدنم و روحیاتم دوستانه و صمیمانه برخورد کنم. من می توانم علایقم را بشناسم و کار هایم را بر طبق آن اولویت بندی کنم. من جنبه های مختلف روحی و روانی خود را می شناسم. بنابراین هنگامی که به مشکلی برخورد می کنم می توانم با شجاعت و امیدواری،راه حل هایی مناسب برای مشکلات و معماهای زندگی ام بیابم. من می توانم،همه ی وجودم را ببینم و حس کنم و بدون رودربایسی با خودم نقص های رفتاری،حرکتی،احساسی و فکری ام را اصلاح کرده و جنبه های مثبت را تقویت کنم. من می توانم ببینم،بشنوم،احساس کنم،به زبان آورم و عمل کنم. من ابزارهای زیادی برای زندگی کردن،مفید بودن و درک کردن انسان های اطرافم دارم. من صاحب خودم هستم و می توانم خودم را بسازم....... من خودم هستم و از خود بودن بسیار راضی و خشنودم. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده