am in 25041 ارسال شده در 3 مهر، 2010 سهیل اگر بالا نشیند کسر شان نپتون نیس جای امین سهیل نگیرد گر چه او بالا تر است............. مشاعره را انداختی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من از سبز شدن آیهان بر روی دیفال دانستم که آدمی را آدمیت لازم است!!!!!!! 1
ayhan 2309 ارسال شده در 3 مهر، 2010 سهیل و آیهان هردو شمپتند این کجا و آن کجااین در تبریز اسپمینگ میکند آن دگر در کرج!!!!! ای کسی که دشمن اسپم شدی جنگل جان تو خاکستر شدی اسپمینگیت را به یاد آر ای گولاخ! حالا واسه ما شاخ و شونه کش شدی؟ 3
am in 25041 ارسال شده در 3 مهر، 2010 ای کسی که دشمن اسپم شدی جنگل جان تو خاکستر شدی اسپمینگیت را به یاد آر ای گولاخ! حالا واسه ما شاخ و شونه کش شدی؟ بیا تاپیک بقل تا نشانت دهم اسپم چیست چراغ روشن در شب تار چیست اسپم جلای روحست در این وانفسا سرمه کشد دو دیده را 1
ayhan 2309 ارسال شده در 3 مهر، 2010 بیا تاپیک بقل تا نشانت دهم اسپم چیستچراغ روشن در شب تار چیست اسپم جلای روحست در این وانفسا سرمه کشد دو دیده را هر که با من کل بیندازد رود بالای دار! میکنم اندر چشش(چشمش!) 1 کیلو خار چوب را اندرون لانه مار نکن مرد میدان باش و بیا بر کارزار.:167: 1
am in 25041 ارسال شده در 3 مهر، 2010 هر که با من کل بیندازد رود بالای دار! میکنم اندر چشش(چشمش!) 1 کیلو خار چوب را اندرون لانه مار نکن چون اگر وحشی شود حال و روزت میشود زار.:167: نیم ساعتم مگه رو فی البداهه کار میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟ هر که کل کل کند با نپو نصیبش میشود جفتک یابو جفتکی با طعم هلو که فرو میرود تا اعماق گلو 1
ارسال های توصیه شده