am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ سهیل اگر بالا نشیند کسر شان نپتون نیس جای امین سهیل نگیرد گر چه او بالا تر است............. مشاعره را انداختی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من از سبز شدن آیهان بر روی دیفال دانستم که آدمی را آدمیت لازم است!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ سهیل و آیهان هردو شمپتند این کجا و آن کجااین در تبریز اسپمینگ میکند آن دگر در کرج!!!!! ای کسی که دشمن اسپم شدی جنگل جان تو خاکستر شدی اسپمینگیت را به یاد آر ای گولاخ! حالا واسه ما شاخ و شونه کش شدی؟ 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ ای کسی که دشمن اسپم شدی جنگل جان تو خاکستر شدی اسپمینگیت را به یاد آر ای گولاخ! حالا واسه ما شاخ و شونه کش شدی؟ بیا تاپیک بقل تا نشانت دهم اسپم چیست چراغ روشن در شب تار چیست اسپم جلای روحست در این وانفسا سرمه کشد دو دیده را 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ بیا تاپیک بقل تا نشانت دهم اسپم چیستچراغ روشن در شب تار چیست اسپم جلای روحست در این وانفسا سرمه کشد دو دیده را هر که با من کل بیندازد رود بالای دار! میکنم اندر چشش(چشمش!) 1 کیلو خار چوب را اندرون لانه مار نکن مرد میدان باش و بیا بر کارزار.:167: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ هر که با من کل بیندازد رود بالای دار! میکنم اندر چشش(چشمش!) 1 کیلو خار چوب را اندرون لانه مار نکن چون اگر وحشی شود حال و روزت میشود زار.:167: نیم ساعتم مگه رو فی البداهه کار میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟ هر که کل کل کند با نپو نصیبش میشود جفتک یابو جفتکی با طعم هلو که فرو میرود تا اعماق گلو 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده