ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ فردا جواب لاتری میاد....:banel_smiley_52: یعنی اسمم در میاد؟ :banel_smiley_52: کیا ثبت نام کردن؟ :banel_smiley_52: اگه بشه یه مهمونی مخصوص نو اندیشان میگیرم......:banel_smiley_52: .:banel_smiley_52:.......:banel_smiley_52:............:banel_smiley_52:..........:banel_smiley_52:................ 7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ فردا جواب لاتری میاد....:banel_smiley_52: یعنی اسمم در میاد؟ :banel_smiley_52: کیا ثبت نام کردن؟ :banel_smiley_52: اگه بشه یه مهمونی مخصوص نو اندیشان میگیرم......:banel_smiley_52: .:banel_smiley_52:.......:banel_smiley_52:............:banel_smiley_52:..........:banel_smiley_52:................ چی چی هست؟ هوم؟ 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ چرا به من کسی خبر نداد؟؟؟؟ مامان من گرین کارت میخوام!!!! 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ واقعا؟!!!!!:banel_smiley_52: اسم یکی از دوستای نزدیکه من تو لاتاریه پارسال درومد یه ماهه پیشم رفت 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ هااااااااااا این لاتاری که میگن یعنی چه ............اوهون 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ چی چی هست؟هوم؟ چرا به من کسی خبر نداد؟؟؟؟مامان من گرین کارت میخوام!!!! عجب مهندسایی؟ :w00: شما تو کمد زندگی میکنین؟:w00: ابته همون بهتر که ثبت نام نکردین....دو نفرم دو نفره! امریکا هر سال 50000 نفر رو به صورت قرعه کشی به عنوان شهروند قبول میکنه.یعنی گرین کارت میده و ممیشی یه امریکایی هر سال کلی آدم ثبت نام میکنن:w00: پارسال از ایران 2400 نفر قبول شدن... منم فردا قبول میشم..میدونم.............:ws21::ws21::ws21: 6 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ منم فردا قبول میشم..میدونم.............:ws21::ws21::ws21: ببین ببین اگر قبول نشدی بیا سال دیگه با هم اسم بنویسیم 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ عجب مهندسایی؟ :w00: شما تو کمد زندگی میکنین؟:w00: ابته همون بهتر که ثبت نام نکردین....دو نفرم دو نفره! امریکا هر سال 50000 نفر رو به صورت قرعه کشی به عنوان شهروند قبول میکنه.یعنی گرین کارت میده و ممیشی یه امریکایی هر سال کلی آدم ثبت نام میکنن:w00: پارسال از ایران 2400 نفر قبول شدن... منم فردا قبول میشم..میدونم.............:ws21::ws21::ws21: اااااااا چجوری باید ثبت نام کرد؟ مدارک چی میخواد؟ 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ ببین ببین اگر قبول نشدی بیا سال دیگه با هم اسم بنویسیم ولی من قبول میشم امسال.... ااااااااچجوری باید ثبت نام کرد؟ مدارک چی میخواد؟ هیچی...میری تو سایت و مشخصاتتو میدی و عکستو اسکن میکنی و میفرستی..همین.. زمان ثبت نام فک کنم از وسط آبان شروع میشه تا آخر آذر....:dancegirl2: 4 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ فردا جواب لاتری میاد....:banel_smiley_52: یعنی اسمم در میاد؟ :banel_smiley_52: کیا ثبت نام کردن؟ :banel_smiley_52: اگه بشه یه مهمونی مخصوص نو اندیشان میگیرم......:banel_smiley_52: .:banel_smiley_52:.......:banel_smiley_52:............:banel_smiley_52:..........:banel_smiley_52:................ دوست عزیز امیدوارم اونجا که میری ارزش رفتن داشته باشه راستشو بخوای دخترعموی من رفت اونجا و بعد از 8 ماه برگشت و تقربا 2 هفته پیش فوت کرد چون اونجا بهش گفتن شما یک ماه دیگه بیشتر زنده نیستین اونا احساس و عاطفه ندارن 6 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ www.dvlottery.state.gov اینم لینکه سایته...آبان ماه اسم بنویسین... 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ :ws28::ws28: عجب تاپیکی زدی آیهان... دمت گرم... من امسال نشرکتیدم... دو بار شرکتیدم بعد دیگه حوصلم نیومد... شانس برنده شدن هر فرد در ایران 35 صدم درصد هست... امیدوارم همه ی دوستان مشتاق فرار از این خراب شده برنده بشند... 9 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ :ws28::ws28:عجب تاپیکی زدی آیهان... دمت گرم... من امسال نشرکتیدم... دو بار شرکتیدم بعد دیگه حوصلم نیومد... شانس برنده شدن هر فرد در ایران 35 صدم درصد هست... امیدوارم همه ی دوستان مشتاق فرار از این خراب شده برنده بشند... میدونی 0.35% چقدر زیاده؟ خیلی بیشتر از 0.0001 درصده..... با امید چوب خشک هم سبز میشه....... 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ خب باشه تو اون موقع هم یادمون بنداز شاید شرکت کردم پنج سال تو کشور خودم تو بانک حساب وا کردم حتی یه جورابم برنده نشدم 11 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ خب باشه تو اون موقع هم یادمون بنداز شاید شرکت کردم پنج سال تو کشور خودم تو بانک حساب وا کردم حتی یه جورابم برنده نشدم شاید شدی و به دستت نرسیده؟ یعنی بین راه یکی از مسئولای بانک هاپولی کرده؟ ولی اینجا هاپولی نداره من که فردا قبول شدم همتون امید وار میشین.... 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ وای خدا به دور ایهان:banel_smiley_52: اواتارت چرا این مدلی شد؟:confused: 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ وای خدا به دور ایهان:banel_smiley_52: اواتارت چرا این مدلی شد؟:confused: عکس سهیله.....دلم براش تنگیده بود.... 3 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ :icon_pf (34)::imoksmiley::w165::sad0::ws54::ws54::ws54::ws54::ws54::ws54::ws54::ws54::ws54::ws54::ws54::ws54::ws54: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده