هوتن 15061 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 :ws28::ws28:این شعرو تو گفتی؟....معلومه احساست بهت دروغ نمیگه:ws3: پری من این مریضی ویروسی رو از تو گرفتم 2
ooraman 22216 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 اوهوم خب کاری نداره عزیزم....برو توی اتاق چراغشو خاموش کن و درو ببند یه آهنگ مثل اهنگایی که توی قبیله های آدم خور میخوان ادم بخورن میزنن بذار (منظورم اهنگیه که بیشترش سازای کوبه ای باشه) وبعدش چشماتو ببند و با همه وجود برقص چشماتو ببند چون این رقص انقد وحشیانست که ادم اولش از خودشم خجالت میکشه بذار تمام اعضای بدنت برقصه مثل رقصایی که تو قبیله های افریقایی هست یا مثل رقص دور اتیشه سرخ پوستا یا رقص یه گوریل دیوونه....نمیدونم هرجور که دلت میخواد برقص فقط بذار همه وجودت برقصه .انقد ادامه بده تا خسته بشی ...بعد همه چیو خاموش کن و خودتو ولو کن روی تختت .چنان هیجاناتت تخلیه میشه و احساس ارامش پیدا میکنی که باورت نمیشه 3
danielo 15239 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 خب کاری نداره عزیزم....برو توی اتاق چراغشو خاموش کن و درو ببند یه آهنگ مثل اهنگایی که توی قبیله های آدم خور میخوان ادم بخورن میزنن بذار (منظورم اهنگیه که بیشترش سازای کوبه ای باشه) وبعدش چشماتو ببند و با همه وجود برقص چشماتو ببند چون این رقص انقد وحشیانست که ادم اولش از خودشم خجالت میکشهبذار تمام اعضای بدنت برقصه مثل رقصایی که تو قبیله های افریقایی هست یا مثل رقص دور اتیشه سرخ پوستا یا رقص یه گوریل دیوونه....نمیدونم هرجور که دلت میخواد برقص فقط بذار همه وجودت برقصه .انقد ادامه بده تا خسته بشی ...بعد همه چیو خاموش کن و خودتو ولو کن روی تختت .چنان هیجاناتت تخلیه میشه و احساس ارامش پیدا میکنی که باورت نمیشه :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):
rezanassimi 9036 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 .......................................................................................................................................... تو این شرایط اگه خیلی بخواین خودتونو بگیرین و همه چی رو جدی . نتیجه اش افسردگی - گوشه نشینی و درنتیجه سوق داده شدن به سمت اعتیاد - مواد - شیشه - سیگار و مشروبات الکی و کارهای غیراخلاقی میشه ............... ........... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa اگه زندگی رو جدی بگیریم به این چیزا میرسیم :jawdrop: 1
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2010 خب کاری نداره عزیزم....برو توی اتاق چراغشو خاموش کن و درو ببند یه آهنگ مثل اهنگایی که توی قبیله های آدم خور میخوان ادم بخورن میزنن بذار (منظورم اهنگیه که بیشترش سازای کوبه ای باشه) وبعدش چشماتو ببند و با همه وجود برقص چشماتو ببند چون این رقص انقد وحشیانست که ادم اولش از خودشم خجالت میکشهبذار تمام اعضای بدنت برقصه مثل رقصایی که تو قبیله های افریقایی هست یا مثل رقص دور اتیشه سرخ پوستا یا رقص یه گوریل دیوونه....نمیدونم هرجور که دلت میخواد برقص فقط بذار همه وجودت برقصه .انقد ادامه بده تا خسته بشی ...بعد همه چیو خاموش کن و خودتو ولو کن روی تختت .چنان هیجاناتت تخلیه میشه و احساس ارامش پیدا میکنی که باورت نمیشه اهان ....باشه 2
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2010 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaاگه زندگی رو جدی بگیریم به این چیزا میرسیم :jawdrop: مثلا اونایی که جدی گرفتن کجا رو گرفتن ..............هان؟ خب هرکس به فراخور ذهنیت و روحیه اش میره سراغ یکی مگه اونایی که شیشه و مواد مصرف می کنن از مریخ اومدن 3
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2010 :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): می نخور گوریلی برقص:w00::w00::w00: 4
rezanassimi 9036 ارسال شده در 1 مهر، 2010 مثلا اونایی که جدی گرفتن کجا رو گرفتن ..............هان؟خب هرکس به فراخور ذهنیت و روحیه اش میره سراغ یکی مگه اونایی که شیشه و مواد مصرف می کنن از مریخ اومدن خب پس که اینطور... من که زندگی رو جدی گرفتم برم ببینم چی به روحیم سازگاره... :smiley (18): 1
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2010 خب پس که اینطور...من که زندگی رو جدی گرفتم برم ببینم چی به روحیم سازگاره... :smiley (18): شما فقط برو اختراع کن داداشی این از همه تفریحای دنیا بهتره 2
ooraman 22216 ارسال شده در 1 مهر، 2010 :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): چیه خب ؟!!!!چرا اینجری شدی تو دوس نداری نرقص خب؟!! اسم تاپیکو میبینی که....خل بازی در بیار:icon_razz:
rezanassimi 9036 ارسال شده در 1 مهر، 2010 شما فقط برو اختراع کن داداشی این از همه تفریحای دنیا بهتره راست میگی چه خوبه یک ماده ای اختراع کنیم که تو آب شهر بریزیم همه برن فضا 4
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2010 راست میگیچه خوبه یک ماده ای اختراع کنیم که تو آب شهر بریزیم همه برن فضا داداشی تو هم 4
pianist 31129 ارسال شده در 1 مهر، 2010 راست میگیچه خوبه یک ماده ای اختراع کنیم که تو آب شهر بریزیم همه برن فضا اون که خيلي وقته اختراع شده ولي کلا موافقم :flowerysmile: داداشی تو هم :viannen_38: 2
Matin H-d 18145 ارسال شده در 1 مهر، 2010 چی میشه نسل دایناسورا منقرض نمی شد هر روز مارو اینور اونور میبردن من دلم میخواد از دایناسور قد بلندا داشته باشم بعد وقتی دعوامون میشد دیگه خودمون کتک کاری نمی کردیم اونارو مینداختیم وسط 2
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2010 چی میشه نسل دایناسورا منقرض نمی شد هر روز مارو اینور اونور میبردن من دلم میخواد از دایناسور قد بلندا داشته باشم بعد وقتی دعوامون میشد دیگه خودمون کتک کاری نمی کردیم اونارو مینداختیم وسط 3
Lean 56968 ارسال شده در 8 دی، 2014 آخی تایپیکای خواهر سارا از کل متنت باید بگم اعتقادی به این مسائل مدیتیشن و ... ندارم از طرفی درک نمیکنم اینایی که بخاطر مشکلات به مخدر ها پناه می برن ، اعصاب و روان رو میشه با یه قدم زدن طولانی به تنهایی یا باکسی که دوسش داری تا حد زیادی آروم کرد 8
masi eng 47044 ارسال شده در 11 دی، 2014 به نظر من براي خالي كردن راههاي بهتري هم هست بابا.... مثل كوه رفتن و داد زدن و انعكاس صدات/ نقاشي كردن... 4
rozegar 204 ارسال شده در 13 بهمن، 2014 دیوانه باش تا عاقلان غمت خورند تا انکه عاقل باشی غم دیوانگان خوری 3
fakur1 10128 ارسال شده در 13 بهمن، 2014 دیوانه باش تا عاقلان غمت خورند تا انکه عاقل باشی غم دیوانگان خوری در جهان عاقل نباش فکر دیگران تو خوری یکمی دیوانه باش فکر تو دیگران خورند. 2
ارسال های توصیه شده