ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ میشه به منم یاد بدی رقص گوریلی رو؟!!! 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ یه بار قبلا گفتم ادم شبیه خازنه مشکلات و دغدغه های روزانه هم بار منفیه که هرچه بیشتر شه خطر فروشکست (سوختن خازن ) هم بیشتر میشه برای اینکه خازن نسوزه یا باید عایق بین دوصفحه عایق خوبی باشه یا اینکه ایم بارای منفی یه جورایی تخلیه بشه .. تخلیه دغدغه های روانی خیلی مهمه مسافرت تفریح ،رابطه زنتاشویی ، ورزش ، رابطه دوستی خوب ، شرکت در روابط و مراسم اجتماعی،رسیدن به شکل و ظاهر خود وهمینطور مراقبت از بدن ، شادی و خنده و خیلی چیزای دیگه که یادم نمیاد همه وهمه کمک میکنه تا ما این بارهای منفی رو تخلیه کنیم .و سالم بمونیم 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ متاسفانه روانشناسی تو ایران پیشرفت خوبی نداره ..... چون هنوز که هنوزه خیلی ها دعا نویس و رمال و فالبین رو ترجیح میدن به روانشناسا . هنوز اگه کسی مشکلی براش پیش بیاد به جای رفتن به چند جلسه مشاوره به امامزاده ها یا اماکن زیارتی میره وچند برابر اون پولو نذر و نیاز میکنه .. فک میکنم این روزها در لابه لای لایه های زندگی ما ایرانی ها ریشه های پوسیده خرافات و مذهب چنان چنگ انداخته که امیدی به رهایی نیست تازه هرکه هم یه جورایی خودشو ازچنگ این موجود کثیف رها کنه با عزیزان و نزدیکانش چه کنه که دیوانه وار به این ریشه های کثیف عشق میورزن.. هههههههههههههههه ...ههههههه 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ اگه آدما به این ضرب المثل چینی که من میگم اعتقاد داشته باشن زندگی براشون سخت نمیشه:"نصف یه پرتغال هم اندازه کل پرتغال خوشمزه س" اینخیلی مهمه...من یادم نمیاد که دچار افسردگی یا سر خوردگی شده باشم.یه سری ها میگن من آدم بیخیالیم ولی اینطور نیس. همیشه تو شرایط سخت سعی میکنم تنها از گزینه های ممکن انتخاب کنم نه اینکه بزنم تو سرم.. مثلا اگه قرار باشه منو بکشن و بگن چطوری میخوای بمیری؟ نمیزنم تو سرم و افسرده نمیشم .دنبال راحت ترین راه مرگ میگردم....حالا شاید مثالم جالب نبود ولی منظورم اینه همیشه سعی کنین بهترین راه رو از بین راه های سخت دیگه انتتخاب کنین...:icon_gol::icon_gol: ممکنه فکر بشه که این روش یه خود گول زنیه ولی این قسمتی از حقیقتیه که وجود داره ! به قول یکی از دوستام Nevermind دخیخا نور مایند :دی این تیکه کلام من هم هست 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ اوهوم سارا اون اواتارت یه حسی القا میکرد انگار خیلی قوی هستی هیچی نمیتونه تو رو شکست بده :icon_gol::icon_gol: و ای اواتارت یه حسی که انگار خیلی غمگینی :icon_gol::icon_gol: چرا؟ :icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ سارا اون اواتارت یه حسی القا میکرد انگار خیلی قوی هستی هیچی نمیتونه تو رو شکست بده :icon_gol::icon_gol:و ای اواتارت یه حسی که انگار خیلی غمگینی :icon_gol::icon_gol: چرا؟ :icon_gol::icon_gol: اینکه از رو نمیرم کاملا درسته اما اینو دوس دارم چون یکی که برام عزیزه دوستش داره 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ اینکه از رو نمیرم کاملا درسته اما اینو دوس دارم چون یکی که برام عزیزه دوستش داره به به به...............مبارکه فکر میکردم هیچ صیادی نتونه اهوی گریز پایی مثل تو رو شکار کنه 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ به به به...............مبارکه فکر میکردم هیچ صیادی نتونه اهوی گریز پایی مثل تو رو شکار کنه هااااااااااااااااااا داداشی برو فازتو عوض کن بعد بیا موجت باما نمی خونه شکار چیه ؟ عمرا کسی بتونه مارو شکار کنه 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ هااااااااااااااااااا داداشی برو فازتو عوض کن بعد بیا موجت باما نمی خونه شکار چیه ؟ عمرا کسی بتونه مارو شکار کنه گدار بالای کوه پناه جون قوچه تفنگ تو می غره که زندگی چه پوچه 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ گدار بالای کوه پناه جون قوچهتفنگ تو می غره که زندگی چه پوچه :shad: 1 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ ما خل بازیم در نیاریم خل به حساب میایم....:ی 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ ما خل بازیم در نیاریم خل به حساب میایم....:ی اوهوم 1 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ اوهوم :ws3: ای شیطون ....چه خوشش اومد:ws3: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ :ws3:ای شیطون ....چه خوشش اومد:ws3: :wubpink: 1 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ :wubpink: سارا من طاقت شنیدنشو دارم....توهم فک میکنی من خلم؟....:ws21::icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ سارا من طاقت شنیدنشو دارم....توهم فک میکنی من خلم؟....:ws21::icon_pf (34)::icon_pf (34): باز درب شعر دانم باز شد خوب شد گل منگلی شد ناز شد هرکه میگوید که من خیلی خلم راست گفته بنده خیلی هم چلم 3 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ باز درب شعر دانم باز شد خوب شد گل منگلی شد ناز شد هرکه میگوید که من خیلی خلم راست گفته بنده خیلی هم چلم :ws28::ws28: این شعرو تو گفتی؟....معلومه احساست بهت دروغ نمیگه:ws3: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ شما اینکارا رو می کنید تا منم جلو جمع اعتراف کنم که خلم ولی من اعتراف نمی کنم تا وکیلم نیاد 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ امروز من کلی خل و چل بازی درآوردم... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده