NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ این تیکهها جوابهای زشتی داره مراقب باشید! در کلّ این کارا به شخصیت آدم برمیگرده و البته سنش!! لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ بد ذات سوء استفاده چی ...... واقعا راست میگن نباید بهتون رو داد. :zadan: سریعا سو استفاده کرد. عجب گیری افتادیم! خودت داری اعتراف میکنی من چه سواستفاده ای کردم؟؟:vahidrk: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ عجب گیری افتادیم! خودت داری اعتراف میکنی من چه سواستفاده ای کردم؟؟:vahidrk: میگی خوبه خوبه به حقیقت خودتون اعتراف کن یعنی چی؟ لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ میگی خوبه خوبه به حقیقت خودتون اعتراف کن یعنی چی؟ میگی مردا بدجنسن و این حقیقت تلخیه! این اعتراف هست یا نه؟!؟ میگم بازم اعتراف کن...بد گفتم ؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ میگی مردا بدجنسن و این حقیقت تلخیه! این اعتراف هست یا نه؟!؟ میگم بازم اعتراف کن...بد گفتم ؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه شور و شعف خاصی تورو گرفته بود، هنگام این اعتراف. لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ نه شور و شعف خاصی تورو گرفته بود، هنگام این اعتراف. نخیر ..... اصلنم ولی تو خیلی بدجنسی لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ وقتی با کیف بخوره تو صورت طرف و دو سه تا حرکت کاملا تخصصی دیگه از اینا نمیگه دمت گرم ایول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده