EN-EZEL 13039 ارسال شده در 5 آذر، 2009 1-خانوم شماره بدم پاره میکنی؟ 2- خانوم ببخشيد مستقيم از كدوم طرفه 3- خانوم شماره ی کفشمو بدم؟ 4- (در برخورد با چنتا دختره زیبا) هنوز فصله هلو نشده 5- (در برخورد با چنتا دختره کم سن) اِ مهد كودك تعطيل شد شما اومدین بیرون. 6- حاج خانومم ماچ خانوم ۷- آهاي خانوم كجا كجا ۸- از اون بالا كفتر ميآيد ۹- آخ چشم ..فدات بشم ۱۰- نازتو بخورم ..شب شام نخورم 11- خانونم شما دو تا سه قلوئید؟ 13- اين روزها همه به من شماره ميدهند شما چطور 12- دهات چه خبر؟ 14- فدات و بخورم 15- قربونت بچسبم 16- فدات بگردم 17- خودت مگه خواهر مادر نیستی؟ 18- خانوم جیگرتو واسم بلوتوث میکنی؟ 19- جیگرتو یواشکی بخورم 20- ببخشید شما چقدر شبیه دوست دختره آیندهء من هستین 21-هندونه بیار قاچ کنم لباتو بیار ماچ کنم (new) اینم چند تا متلک که به دخترهای دماغ عملی میتونید بندازید! 1-خانوم شما بینیتونو ختنه کردید؟ 2-خانوم شما دماغتونو مدل خوکی عمل کردید؟ 3-خانوم میاید دماغامون عوض؟ 4-اینو صافکاری کرده که بعدا درخت بکاره 5-اینو دماغشو تازه خریده برچسبش و نکنده 6-خانوم کلیه هاتو فروختی دماغتو عمل کردی؟ 7-دماغت پریوده نوار بهداشتی گذاشتی روش؟ 8-میبخشید خانوم دماغتونو خر گازگرفته؟ 9-ده بار دیگه دماغت وعمل کنی تازی میشی مثل اِبی 10-خانوم بینیتون افتاده چسب زدین؟ 11-خواستی ماشین بخری وانت بخر بینیت و بندازی عقب 13
alireza abedini 14 ارسال شده در 9 اسفند، 2010 1-خانوم شماره بدم پاره میکنی؟ 2- خانوم ببخشيد مستقيم از كدوم طرفه 3- خانوم شماره ی کفشمو بدم؟ 4- (در برخورد با چنتا دختره زیبا) هنوز فصله هلو نشده 5- (در برخورد با چنتا دختره کم سن) اِ مهد كودك تعطيل شد شما اومدین بیرون. 6- حاج خانومم ماچ خانوم ۷- آهاي خانوم كجا كجا ۸- از اون بالا كفتر ميآيد ۹- آخ چشم ..فدات بشم ۱۰- نازتو بخورم ..شب شام نخورم 11- خانونم شما دو تا سه قلوئید؟ 13- اين روزها همه به من شماره ميدهند شما چطور 12- دهات چه خبر؟ 14- فدات و بخورم 15- قربونت بچسبم 16- فدات بگردم 17- خودت مگه خواهر مادر نیستی؟ 18- خانوم جیگرتو واسم بلوتوث میکنی؟ 19- جیگرتو یواشکی بخورم 20- ببخشید شما چقدر شبیه دوست دختره آیندهء من هستین 21-هندونه بیار قاچ کنم لباتو بیار ماچ کنم (new) اینم چند تا متلک که به دخترهای دماغ عملی میتونید بندازید! 1-خانوم شما بینیتونو ختنه کردید؟ 2-خانوم شما دماغتونو مدل خوکی عمل کردید؟ 3-خانوم میاید دماغامون عوض؟ 4-اینو صافکاری کرده که بعدا درخت بکاره 5-اینو دماغشو تازه خریده برچسبش و نکنده 6-خانوم کلیه هاتو فروختی دماغتو عمل کردی؟ 7-دماغت پریوده نوار بهداشتی گذاشتی روش؟ 8-میبخشید خانوم دماغتونو خر گازگرفته؟ 9-ده بار دیگه دماغت وعمل کنی تازی میشی مثل اِبی 10-خانوم بینیتون افتاده چسب زدین؟ 11-خواستی ماشین بخری وانت بخر بینیت و بندازی عقب kheyli bahal bo0d astefade kho0bi mishe:ws3:
vahid321 2013 ارسال شده در 9 اسفند، 2010 :ws28: ای نا به کار!:w00: تاپیک ماله تاریخه 2009 رو اوردی بالا؟
Nightingale 10531 ارسال شده در 9 اسفند، 2010 وقتی با کیف بخوره تو صورت طرف و دو سه تا حرکت کاملا تخصصی دیگه از اینا نمیگه
شـاهین 8068 ارسال شده در 9 اسفند، 2010 وقتی با کیف بخوره تو صورت طرف و دو سه تا حرکت کاملا تخصصی دیگه از اینا نمیگه شکلک ترس
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 10 اسفند، 2010 متلک ینی چی؟ الان احیانا سال 1389 هست نه 1303 زمان رضا خان نیس که دنبال دخترا بیفتید اراجیف ردیف کنید در ضمن وقتی دارید اینارو میگید(مخاطب بنده آقایان بی شخصیته)یادتون باشه که یکی یه روز ممکنه به خونواده ی خودتونم اینارو برگردونه:ws2:
Sarab68 94 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 متلک ینی چی؟ الان احیانا سال 1389 هست نه 1303 زمان رضا خان نیس که دنبال دخترا بیفتید اراجیف ردیف کنید در ضمن وقتی دارید اینارو میگید(مخاطب بنده آقایان بی شخصیته)یادتون باشه که یکی یه روز ممکنه به خونواده ی خودتونم اینارو برگردونه:ws2: :w73:
Ehsan 112346 ارسال شده در 30 بهمن، 2011 نصفه شبی میهمانان این انجمن چه تاپیک هایی رو سرچ میکنندا !!!!!!!
Ehsan 112346 ارسال شده در 30 بهمن، 2011 خیلی تیکه های سطح پائینیه!!! الان شبم هست، این تاپیک هم جاشه اسپم نمیشه. دوتا تیکه اساسی بگو،یاد بگیریم.
Neutron 60966 ارسال شده در 30 بهمن، 2011 الان شبم هست، این تاپیک هم جاشه اسپم نمیشه. دوتا تیکه اساسی بگو،یاد بگیریم. قربونت این تیکه های خیابونی مال دخترای خیابونیه بیا خودم واست کلاس میذارم جیگر. الان دور دور جنتلمن هاست. این تیکه های خز ، جوابش دوتا تیکه مزخرف دیگه اس. ویل اسمیت تو فیلم Hitch خوب میگه که: هر مردی میتونه هر زنی رو تور کنه فقط باید تورش خوب باشه.
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 30 بهمن، 2011 الان شبم هست، این تاپیک هم جاشه اسپم نمیشه. دوتا تیکه اساسی بگو،یاد بگیریم. قربونت این تیکه های خیابونی مال دخترای خیابونیه بیا خودم واست کلاس میذارم جیگر. الان دور دور جنتلمن هاست. این تیکه های خز ، جوابش دوتا تیکه مزخرف دیگه اس. ویل اسمیت تو فیلم Hitch خوب میگه که: هر مردی میتونه هر زنی رو تور کنه فقط باید تورش خوب باشه. خجالتم خوب چیزیه به خدا :banel_smiley_4:
Ehsan 112346 ارسال شده در 30 بهمن، 2011 خجالتم خوب چیزیه به خدا :banel_smiley_4: حقیقت تلخ است فروغک ......
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 30 بهمن، 2011 حقیقت تلخ است فروغک ...... دقیقا الان حقیقت این تاپیک چیه که تلخه ؟؟
Ehsan 112346 ارسال شده در 30 بهمن، 2011 دقیقا الان حقیقت این تاپیک چیه که تلخه ؟؟ اینکه چقدر مردها بدجنسند.
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 30 بهمن، 2011 اینکه چقدر مردها بدجنسند. خوبه خوبه بازم به حقایق وجودیتون اعتراف کنید مرد جان!
Ehsan 112346 ارسال شده در 30 بهمن، 2011 خوبه خوبه بازم به حقایق وجودیتون اعتراف کنید مرد جان! بد ذات سوء استفاده چی ...... واقعا راست میگن نباید بهتون رو داد. :zadan: سریعا سو استفاده کرد.
ارسال های توصیه شده