هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ خوب من امروز خیلی از تاپیک ها رو تو تالار گفتگوی آزاد دیدم که جای اصلیشون تو تالارای دیگه بوده، اما تو این تالار زده شده. از شعر و ادبیات گرفته تا اخبار و طنز و مطالب جالب و .... به نظرتون چرا این اتفاق میفته؟ تعریف شما از گفتگوی آزاد چیه و چه انتظاری از این تالار دارین؟ میگم چطوره همه تالارا حذف بشه و همه چی تو این تالار باشه بعد از مدت ها ما هم یه تاپیک تو گفتگوی آزاد زدیم تالار گفتگوی ازاد از نظر من جاییه که همه دوستان جمعند و میتونی همشونو ببینی اینجا هر کس هر سوالی تو ذهنشه مطرح میکنه و بقیه نظر میدن همینطور هر کسی یه مطلب رو دوست داره برای بقیه میذاره تا بخونن و از اون مهمتر اینجا جاییه که دوستان همو میشناسن و باهم دوست میشن هیچ اجباری هم نیست تو این دوستیها همه اینجا با افکارشون شناخته میشن اینجا همه با هم رشد میکنیم و به نظر من قلب هر فرومی تالار گفتگوی ازادشه 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ خوب من امروز خیلی از تاپیک ها رو تو تالار گفتگوی آزاد دیدم که جای اصلیشون تو تالارای دیگه بوده، اما تو این تالار زده شده. از شعر و ادبیات گرفته تا اخبار و طنز و مطالب جالب و .... به نظرتون چرا این اتفاق میفته؟ تعریف شما از گفتگوی آزاد چیه و چه انتظاری از این تالار دارین؟ میگم چطوره همه تالارا حذف بشه و همه چی تو این تالار باشه بعد از مدت ها ما هم یه تاپیک تو گفتگوی آزاد زدیم فلورانس اسكاول شين مي گه: كلام تو عصاي معجزه گر توست! گفتگو کردن در قاموس من بمعنی هم کلام شدن است. من برای این کار مرز هایی رو پیشنهاد میکنم که امیدوارم مورد دقت دوستان واقع بشه. بهترین روش نقد و بحث و گفتگو استفاده از ادبیات فاخر در گفتگو هاست. یعنی ما باید یاد بگیریم که موقع سخن گفتن از کلمات سخیف استفاده نکنیم. من چندی قبل با یکی از دوستانم که کرد هستند بحث میکردم. بحثمان هم در حوزه مذهب بود. من هر موقع میخواستم نام خلیفه دوم رو بزبون بیارم از لفظ حضرت عمر استفاده میکردم. ایشان بقدری از این کار من خوشش می امد که بقیه حرفهای منم با دقت و رضایت گوش میکرد و نتیجه بسیار خوبی هم از بحث هامون گرفتیم. متاسفانه بسیاری از ایرانیان موقع بحث و نقد سعی میکنند که از اعتقادات طرف مقابل با لحن بدی یاد بکنند . همین رویه باعث میشه که طرف دوم هم همین رفتار رو در پیش بگیره و نتیجه این نوع بحث ها به جدل و پوچی میرسه. باید یاد بگیریم که موقع بحث و گفتگو تابو ها و مقدسات طرفمون رو با عبارات تحقیر امیز بزبون نیاوریم و با ادب و نزاکت گفتگو کنیم. اگر بتونیم این نوع ادبیات رو بکار ببریم قطعا نتیجه خوبی میگیریم و همیشه هم از بحث هامون احساس رضایتمندی میکنیم. بهتره سعی کنیم همیشه از عصای سحر امیز کلاممون بدرستی استفاده کنیم و فضای بحث و گفتگو هامونو سرشار از ادبیات ناب و فاخر کنیم . این کار شدنی است . 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ خوب من امروز خیلی از تاپیک ها رو تو تالار گفتگوی آزاد دیدم که جای اصلیشون تو تالارای دیگه بوده، اما تو این تالار زده شده. از شعر و ادبیات گرفته تا اخبار و طنز و مطالب جالب و .... به نظرتون چرا این اتفاق میفته؟ تعریف شما از گفتگوی آزاد چیه و چه انتظاری از این تالار دارین؟ میگم چطوره همه تالارا حذف بشه و همه چی تو این تالار باشه بعد از مدت ها ما هم یه تاپیک تو گفتگوی آزاد زدیم محمد جان به پیشنهاد ما فکر کنی بد نیست ببین میگن تالار مکانیک یا مثلاً برق یا معماری .....خب اینا یه اساس نامه دارن که تایپیکهای که میزنن مربوط به موضع اصلی اون تالاره..... ولی از اونجای که اسم تالار آزاد گفتگوهای آزاده همه فک میکنن هر مطلب رو با هر عنوانی میشه تو این تالار زد...... اولاً باید براش یه اساس نامه تنظیم بشه.....که کلاً منظور از ایجاد تایپیک در این تالار معلوم بشه یا باید اسم تالار گفتگوهای آزاد رو عوض کرد تا اینطور تناقضاتی پیش نیاد مبارک ممد جان از اینکه بعد مدتها تو هم تایپیکی اینجا زدی:biggrin: 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ هر آنچه که تخصصی نباشه و هم بتونن دربارش پست بدن بعضی تالار ها هم به نظرم باید زیرتالار گفتگوی آزاد باشن، مثلا تاریخ یا اخبار یا مباحث اجتماعی و دینی 4 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ حرف های نگفته و بحث های که تا حالا نشده و جایی دیگه نمیشه رو تالار ازاد می گن دیگه! 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ اسپمهای این تاپیک حذف شد. ممد جان تبریک میگم بابت اولین تاپیکت در گفتگوی آزاد. بحث بسیار خوبی رو پیش کشیدی. به نظر من هر موضوعی که نیاز به گفتگو و تبادل نظر داشته باشه و تالار مربوط به اون موضوع در انجمن موجود نباشه در این تالار میگنجه! یعنی عکسی که نیاز به گفتگو داره باید تو تالار عکس باشه. یه مطالب روانشناسی یا مطلب مربوط به روابط زناشویی و ... باید هر کدوم تو تالار خودش مطرح بشه. ولو اینکه برای موضوعی خاص تالاری نباشه میتونه در گفتگوی آزاد مطرح بشه. 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ بابا این تاپیک زیرخاکی بود. البته این تاپیک موقعی زده شده بود که مباحث تالار همش گپ دوستانه و خبر و یه مطلب معمولی بود. 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ تالار گفتگوی ازاد یعنی اسپمکده ی مدیران ... والا ما هر چی دیدیم اسپم از مدیرا بود، بعد تا یه اسپم کوچولو می کردیم همه می ریختن سرمون که چرا اسپم می کنین ... نمی خوام اینجا اسمی ببرم ولی مدیرای اسپمرو همه خوب می شناسن ... اول برید مدیرا تونو اصلاح کنید که از منم هزار مرتیه بدترن ... 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ ممد به پیشنهاد من فکر کردی؟؟!! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ ممد به پیشنهاد من فکر کردی؟؟!! واسه تغییر اسم من نمیتونم. واسه همین فکرم نکردم دیگه 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ واسه تغییر اسم من نمیتونم. واسه همین فکرم نکردم دیگه اصلا فکر چی هست 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ تالار گفتگوی ازاد یعنی اسپمکده ی مدیران ... والا ما هر چی دیدیم اسپم از مدیرا بود، بعد تا یه اسپم کوچولو می کردیم همه می ریختن سرمون که چرا اسپم می کنین ... نمی خوام اینجا اسمی ببرم ولی مدیرای اسپمرو همه خوب می شناسن ... اول برید مدیرا تونو اصلاح کنید که از منم هزار مرتیه بدترن ... ماهرخ جان هر جا اسپم دیدی لینک بده گلم. ضمن اینکه اسپم تو تاپیکهای جدی که بچه ها دارن بحث مفید و خوبی انجام میدن از طرف ما پیگیری میشه. در غیر اینصورت با توجه به حجم بالای تاپیکها و پست های ارسالی فرصت چک کردن همه تاپیکها نیست. مگر اینکه خود استارتر تقاضا کنه اسپم های تاپیکش پاک بشه. یا اینکه توسط دیگران گزارش بشه. 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ ممد به پیشنهاد من فکر کردی؟؟!! راجع به تغییر اسم تالار قبلا یه تاپیک زده شد و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که همین عنوان از هر چیزی بهتره. 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ آزادی چیزی نیست که کسی به تو بدهد آزادی چیزی نیست که حکومت به تو بدهد آزادی در بیرون نیست! آزادی در درون توست آزادی یک حق است مانند نفس کشیدن مانند چشم بر صورت تو مانند قلب در سینه تو آزادی متعلق به فرد یا گروه خاصی نیست آزادی چشمه ایست جوشنده، باید که از آن برداری آزادی هدیه دادنی نیست آزادی همان چیزیست که به زندگی معنا می دهد آزادی یعنی تو می توانی کاری را انجام دهی که حق آنرا داری آزادی ارزشمند ترین چیز در جهان است هیچ کس حق ندارد آزادی را از تو بگیرد آزادی، آزادی است 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ آزادی چیزی نیست که کسی به تو بدهدآزادی چیزی نیست که حکومت به تو بدهد آزادی در بیرون نیست! آزادی در درون توست آزادی یک حق است مانند نفس کشیدن مانند چشم بر صورت تو مانند قلب در سینه تو آزادی متعلق به فرد یا گروه خاصی نیست آزادی چشمه ایست جوشنده، باید که از آن برداری آزادی هدیه دادنی نیست آزادی همان چیزیست که به زندگی معنا می دهد آزادی یعنی تو می توانی کاری را انجام دهی که حق آنرا داری آزادی ارزشمند ترین چیز در جهان است هیچ کس حق ندارد آزادی را از تو بگیرد آزادی، آزادی است حق ندارند بگیرند ولی به نا حق براحتی حق تو را از بین میبرند این هست قانون جنگل 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ رئیس یه چیزی بگم پستمو پاک نمی کنی ؟بیشتر بچه هایی که اینجا میان ادمای بیدار و هوشیاری هستن و از وضع موجود جامعه ناراضی هیچ جا مثل دنیای مجازی نمیشه اینجور راحت جمع شد و از همه چی حرف زد جامعه ما خط قرمزای زیادی داره و هر روزم دایره تنگتر میشه وضع بیرون رو خودت خوب می دونی وضع دانشگاهها هم خودمن حدود دو هفته هس تو برنامه نویسان که یکی از فروم های قدیمی تو زمینه علم کامپیوتر هس سوالی مطرح کردم هنوز که هنوزه کسی بهش جواب نداده وختی اینو مقایسه می کنم با چن سال پیش که چطور قدم به قدم باهاش جلو می رفتم می بینم نه واقعا میل و اشتیاق بچه ها به مسایل علمی کمتر شده جو جامعه ما چه بخوایم چه نخوایم به سمت همین چیزایی میره که تو همین انجمن می بینید البته این حرفام اشتباه برداشت نشه که من با هرج و مرج یا با بحثای ممنوعه موافقم نه اصلا اما می خوام بگم این بخش از هر فرومی بیشترین جذابیت رو داره یادت باشه همون اوایل کار که برا بخشهای باشگاه یه تاپیک زده بودید گفتم که بخش گفتگوی ازاد بیشتر ین مخاطب رو خواهد داشت خیلیا اینجا مطلب میزارن چون اینجا بیشترین مخاطب رو داره بحثهایی مثل ازدواج - شغل - حجاب -فال - بحثهایی که مربوط به محدودیت های جوونی میشه همیشه اونجوری که من تجربه کردم بیشترین مخاطب رو داره افرین دقیقا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده