eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۴۰۰ با سلام برای چسبوندن پلاستیک از چه چسبی استفاده میشه کرد ؟؟ دقیقا جنسش چی هست هم نمیدونم ؟؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۴۰۰ با چسب یک دو سه میشه. ولی نمیدونم منظورت همین بود؟ 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۴۰۰ سلام من سرچ کردم نوشته بود متناسب با جنس پلاستیک باید چسب استفاده کرد ? کلی توضیحااتی بود یعنی چسب یک دو سه بزنم ؟ این درب ورودی ویدیو که قسمت شکسته باید فنر بخوره و دوران داشته باشه ،به خاطر حرکتش چسب یک دوسه میتونه نگهش داره ؟؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۴۰۰ در ۱۱ ساعت قبل، eng.l.s گفته است : سلام من سرچ کردم نوشته بود متناسب با جنس پلاستیک باید چسب استفاده کرد ? کلی توضیحااتی بود یعنی چسب یک دو سه بزنم ؟ این درب ورودی ویدیو که قسمت شکسته باید فنر بخوره و دوران داشته باشه ،به خاطر حرکتش چسب یک دوسه میتونه نگهش داره ؟؟ اون چسب فکر کنم خیلی ثابت نگهش داره. واسه این حالت نمیدونم 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۴۰۰ در ۲ ساعت قبل، Mohammad Aref گفته است : اون چسب فکر کنم خیلی ثابت نگهش داره. واسه این حالت نمیدونم ممنون ? لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده