H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اينجام مگه شما باباي مني ؟ نخير , ما هنوز بچه نداريم ! :w00: 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ جلو مردم زشته بیا بریم در موردش حرف میزنیم طلاقت نمیدم:ws3: نخير , نميشه ! بريم تو كه با حرفات خرم كني ؟! همين جا بايد تكليف منو با اون زن همسايه معلوم كني ! :w00:وگرنه تمكين نمي كنم ! 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ نه واقعا زياد کار ميکنيا کالا يادت رفته ها دختر کدخدا حاج مجيد هستم واي چه خوب پس اون خرتو فروختي ؟ راست میگیا مال کار زیاده نه حاجی عباس که از زیارت برگشت جای گاو جلوش کشتمش کلی حال کردن :ws3: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ نخير , ما هنوز بچه نداريم ! :w00: راس میگه ما هنوز به فکر بچه نیستیم لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ نخير , نميشه ! بريم تو كه با حرفات خرم كني ؟!همين جا بايد تكليف منو با اون زن همسايه معلوم كني ! :w00:وگرنه تمكين نمي كنم ! ببین دیگه حرف اون پسررو نزنی ها بابا تمکین من مردم از گشنگی 1 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ ببین دیگه حرف اون پسررو نزنی ها بابا تمکین من مردم از گشنگی باز كه شروع كردي مرد ! زشته جلو غريبه ها :icon_pf (34): تقصير خودته ديگه ! مگه مرد بدون زنش ميره دوبي !!! :w00: 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ باز كه شروع كردي مرد !زشته جلو غريبه ها :icon_pf (34): تقصير خودته ديگه ! مگه مرد بدون زنش ميره دوبي !!! :w00: باشه بابا من که گفتم نرفتم من دختر حاج مجید رو شناخته بودم میخاستم ببینم خودشه یا نه 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ باشه بابامن که گفتم نرفتم من دختر حاج مجید رو شناخته بودم میخاستم ببینم خودشه یا نه دختر كدوم حاج مجيد ؟ همون كه سه تا زن داره ؟! دختر كدوم زنشه ؟! 2 لینک به دیدگاه
samira3242 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ دختر كدوم حاج مجيد ؟ همون كه سه تا زن داره ؟! دختر كدوم زنشه ؟! :icon_pf (34): سه تا زن چيه ؟ باباي من يه زن داره و 6 تا بچه سه تا دختر سه تا پسر 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ دختر كدوم حاج مجيد ؟ همون كه سه تا زن داره ؟! دختر كدوم زنشه ؟! نگو نگو این خودش نمیدونه دختر زن زن اولیشه بتول خانم 1 لینک به دیدگاه
samira3242 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ نگو نگو این خودش نمیدونه دختر زن زن اولیشه بتول خانم :icon_pf (34): بابا اسم مامانم مليساست الهي قربونش بشم 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ :icon_pf (34):سه تا زن چيه ؟ باباي من يه زن داره و 6 تا بچه سه تا دختر سه تا پسر اره بابا اره همونیه که تو میگی:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ :icon_pf (34):بابا اسم مامانم مليساست الهي قربونش بشم باشه ملیساست لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ نه بابا اخه دستمال کاغذی سرطان زاسمن واسه اون گفتم به روحه پدرو خوزه راس میگم:ws3: :167:ببينم نميتوني به روح يكي ديگه قسم بخوري؟:w00: 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ نگو نگو این خودش نمیدونه دختر زن زن اولیشه بتول خانم آهان , پس قضيه اينه , طفلي از هيچي هم خبر نداره انگار !!! :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
samira3242 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ باشه ملیساست بابا مثله اينکه واقعا شما خيلي گشنتونه بريد حتما يه چيزي بخوريد اينا رو هم الکي نگيد يهو خالمو داييم داداشم ميان ميبينن دعواتون ميشه هاااا 2 لینک به دیدگاه
samira3242 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ :167:ببينم نميتوني به روح يكي ديگه قسم بخوري؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ :167:ببينم نميتوني به روح يكي ديگه قسم بخوري؟:w00: باشه به روح سالوادور سیلینسا قسم میخورم دیشب مرد دیگه 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بابا مثله اينکه واقعا شما خيلي گشنتونه بريد حتما يه چيزي بخوريد اينا رو هم الکي نگيد يهو خالمو داييم داداشم ميان ميبينن دعواتون ميشه هاااا نه بابا تازه ما به این راحتیا سیر نمیشیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده