hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ سلام خاستم یه تاپیک بزنم که دوستای قدیمیو پیدا کنم چون من تازه از باشگاه رسیدم باشگاهیای سابق بیان حاضر بزنن:w410: 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ یعنی هیشکی نیس؟؟؟:banel_smiley_52::banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ يعني دوستات کي ميتونن باشن من مي تونم باشم 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ يعني دوستات کي ميتونن باشن مثلا شما:ws3: لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ من مي تونم باشم باید راجع بهش فکر کنم قیافت اشناست ولی اسمت؟ 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ منکه نميشناسمت خوب منم نمیشناسمت این که دلیل نمیشه من شما رو تو دبی ندیدم؟؟؟ لینک به دیدگاه
samira3242 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ خوب منم نمیشناسمت این که دلیل نمیشهمن شما رو تو دبی ندیدم؟؟؟ نيدونم شايد لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ چي ؟!!!! :femenist: هیچی به خدا دزدم خودتی:jawdrop: لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ باید راجع بهش فکر کنمقیافت اشناست ولی اسمت؟ انگار هوس كردي بزنم تو خط قهر , آره ؟!! :ws54: 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ خوب منم نمیشناسمت این که دلیل نمیشهمن شما رو تو دبی ندیدم؟؟؟ به به ! چشم ما روشن !!! 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ نيدونم شايد اخه من دبی نرفتم چطوری میتونم اونجا دیده باشمتون من فقط یه بار از دهه مون در اومدم اونم تا سر جاده رفتم و برگشتم اینقد حال داد خیلی خوش گذشت:ws3::ws3: 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ انگار هوس كردي بزنم تو خط قهر , آره ؟!! :ws54: نه بابا غلط کرد م دستمال کاغذی گرونه بابا نکون اونکارو من قلبم با باتری کار میکنه:banel_smiley_52::banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ به به ! چشم ما روشن !!! چیزی رفته تو چشت عزیزم؟فوت کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
samira3242 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اخه من دبی نرفتمچطوری میتونم اونجا دیده باشمتون من فقط یه بار از دهه مون در اومدم اونم تا سر جاده رفتم و برگشتم اینقد حال داد خیلی خوش گذشت:ws3::ws3: منم نرفتم خواستم تست کنم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده