آیلین 167 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ رز درسته مبهم میگفت ما ایرانی ها هوش و آی کیو نداریم اینا همش اعتماد به نفس کاذبه برم بیارمش تو رو بهش نشون بدم .....درسته نه ..خوبه ...منو یادت هست 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ وافن جون خوب کاری میکنی....بیخیال ...دوباره بساط اخراج و کاربریه جدیدو انجمن جدید و این حرفا میاد وسط ...:shame: میدونم عزیز دل... منم بره همین بحث نمی کنم... نتیجه ای نداره... اونایی که بخوان بفهمند خودشون میفهمند... من به احترام سهیل و Spow دیگه حرفی نمیزنم... نمیخوام اینجا هم مثل اونجا بشه... همین محیط دوستانه ای که هست خیلی بهتره... نه من اصلا درست نمی فرماییم ...من فقط نظر فرمودم ...دی ای کارو نکنید اونقدر بحث کنید (منظور بحث منطقی نه دعوا واینا)که بلاخره یا شما یا طرف مقابلتون به نتیجه برسه البته همیشه اینطور نیست ...ولی خوب گاهی خود ادم به نتایجی میرسه ... من قبلا خیلی بحث میکردم دوست عزیز... کسی که تفکر رادیکال داشته باشه رو نمیشه با منطق راضی کرد... رادیکالیسم اصلا منطقی نیست... اونایی که ذهن فعالی دارند و دنبال جواب و یادگیری هستند خودشون میرند دنبالش و میفهمند... اونهایی هم که نیستند به ما مربوط نیست و تا زمانی که به کار ما دخالت نکنند بحثی باهاشون نداریم... 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ مبهم میگفت ما ایرانی ها هوش و آی کیو نداریم اینا همش اعتماد به نفس کاذبه برم بیارمش تو رو بهش نشون بدم .....درسته نه ..خوبه ...منو یادت هست بله کسی رو که باحاش گریه کردی یادت نمی ره لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ ببخشید این حاج آقا دانشمند همونی نیست که میاد بالا منبر به پدر و مادر اهل تسنن فحاشی میکنه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ با اینکه اصل مطلبو قبول دارم ولی این دلیل نمیشه تو زندگی شخصی افراد دخالت کنیم من دوس دارم چادر سرم کنم اون دوس داره با تیشرت بیاد بیرون تو می خوای موهاتو باد ببره 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ میدونم عزیز دل... منم بره همین بحث نمی کنم... نتیجه ای نداره... اونایی که بخوان بفهمند خودشون میفهمند... من به احترام سهیل و spow دیگه حرفی نمیزنم... نمیخوام اینجا هم مثل اونجا بشه... همین محیط دوستانه ای که هست خیلی بهتره... من قبلا خیلی بحث میکردم دوست عزیز... کسی که تفکر رادیکال داشته باشه رو نمیشه با منطق راضی کرد... رادیکالیسم اصلا منطقی نیست... اونایی که ذهن فعالی دارند و دنبال جواب و یادگیری هستند خودشون میرند دنبالش و میفهمند... اونهایی هم که نیستند به ما مربوط نیست و تا زمانی که به کار ما دخالت نکنند بحثی باهاشون نداریم... یه جورایی خیلی جلوییا داش هیتلر ...دمت گرم انصافا تعرف نیس واقعته . 1 لینک به دیدگاه
penniless 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ والا من كه حوصلم نيومد بخونم..........اما فكر كنم يه آخوند از اين حرفه زده بود لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ گول این دانشمند را نخورید.از همه تندروتر هست. طرفدار سر سخت ا ن هم هست 1 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ گول این دانشمند را نخورید.از همه تندروتر هست.طرفدار سر سخت ا ن هم هست really?:jawdrop::jawdrop: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده