آیلین 167 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ جوون میاد شلوار تنگ میپوشه که استخوناش پیداست مثل اون جوونی که من دیدم ؛ یه پیرهن پوشیده بود عکس جمجمه مرده با دو تا استخون ضربدری روش چاپ شده بود .بهش گفتم اقا ببخشید بیا گفت بله ؟ گفتم مرده شوری ؟گفت نخیر گفتم کفن فروشی ؟گفت نخیر گفتم قبر کنی ؟ گفت یعنی چی ؟ گفتم تو یه ارتباطی با قبرستون داری یا تابوت سازی یا .. گفت یعنی چی ؟ گفتم این چیه تو این پیرهنت ؟ گفت قشنگه حال کن عشق کن گفتم با جمجمه مرده عشق میکنن ؟آخه این چیه ؟... یه جوون مرد بیاد زیر ابرو ورداره !!! واقعا در شان یه مرد هست خودش رو مثل دخترا درست کنه ؟ زنده باد خروس ...زنده باد خروس ...به خدا اگه این خروسه ده میلیون تومن پولش باشه حقشه ...زنده باد خروس ..میدونی چرا ؟چون خروسه حیوونه ها ولی با حیونیش دمش گرم آبرو هر چی مرد حفظ کرده چون خروسه وقتی میره مرغ بازی سینش رو میده جلو ...من دیدما ...تاجش رو درست میکنه ...یک قوقولی قوقول میکنه ..بالاش رو باز میکنه...یه مانور میتینگ دور مرغه میره ..دمش رو نشون میده ..به مرغه میگه سینه رو عشق کن ...صدا رو کیف کن ...قوقولی قوقولو ببین ...من اگه شوهرت بشم از همه محله خوشتیب ترم ...من ندیدم یه خروسی که عاشق یه مرغه شده بهش بگه میخای برات تخم کنم ؟مرغ نمیشه بابا .. خروسیش رو حفظ میکنه..جوونای امروز ما وقتی میخوان با یک دختری ارتباط بر قرار کنن یا خودنمایی کنن دختر میشن عشوه میان ...نازک نازک حرف میزنم ....دستبند دخترونه میزنن..موهاشون رو بلند میکنن لباشونو سرخ میکنن ...زیر ابرو ورمیدارن پس برو یه اتاق عمل و شر رو کم کن...چرا ابرو هر چی مرده بردن بعضی ها ؟ مرد باید سفت حرف بزنه ..مرد باید محکم باشه ..مرد باید جذبه داشته باشه .....شاه مردا علی (ع) ...عشوه و افاده و خودنمایی مال زناست اونم مال شوهراشون .. جوونه اومده بود 20 و چند سالش بود گفت (با صدای نازک بخونید )ببخشید حاجاقا من یه سوال دارم ...گفتم :اوا خدا مرگم بده (با صدای نازک بخونید )گفت یعنی چی ؟ گفتم مرد حسابی خجالت نمیکشی با دو متر قد مثل دخترا عشوه میای ؟؟؟ درست حرف بزن ...دختره شده پسر؛ پسره شده دختر ...دختره مثل پسرا حرف میزنه ..مثل پسرا میاد بیرون ... امام علی فرمود : اخرالزمان ما زمانیه که مردا مثل زنا بشن زنا مثل مردا ...رفته بودم تو یه سوپری وقتی بود که سریال پهلوانان نمی میرند نشون میداد ...یه دختری من دیدم ده هیجده ساله اومد به این بنده خدا سوپری پیرمردم بود گفت (به زبون لاتی بخونید )یَ شیر بده بینم ..من رفتم عقب گفتم حالا یه چاقو نکنه تو شکم ما ..بهش میاد ...گفت(به زبون لاتی بخونید ) چندی میشه ویه صد تومنی انداخت و گفت بقیشو عشقتو بکن این دختر شیعست این دختر مسلمونه ...پیرمرده گفت آقا جلل الخالق ما روزی هزارتا از اینا رو میبینیم این کی بود ؟گفتم : نمیدونم ...دختر پهلوون نصرت ...خیلی بده ..اینا همش دلیل اینه که مخ معافه ..فکر تعطیله ..خارجی ها هر غلطی بکنن ماهم بکنیم ... کلاه گذاشتن سرت آقای جوان سال 2001 ...ای کلاس بالاهای فوکولی پوکولی کلاس گذاشتن ؟نخیر کلاه گذاشتن ..اروپایی ها اونایی نیستن که توی همونا بازی میکنن ...اونایی نیستن که تو ماهواره عیاشی میکنن ..اروپایی اونایین که کره مریخ کشف میکنن..اندیشمندن .دانشمندن ..به درد جامعشون میخورن ...گره وا میکنن به داد ملتشون میرسن اینا اروپایی ها نیستن که تو توی فیلما.میبینی ..اونا چندتا حیوان انسانمای بی ادبن که آبروی اروپایی ها رو هم بردن ... بابا مثل اروپایی ها باشید ..کلاس بالا ..درس بخونید .تحقیق کنید ...اروپایی به عرق خوردن نیست ..به حضرت عباس اروپایی اینجوری که ما عرق میخوریم نمی خوره ...اونا یه گلاس کوچولو میخورن ...اما تو ایران یه چهارلیتری میذارن وسط میخورن تا چشاشون دربیاد ... سخنرانی معروف حاجاقا دانشمند ...سال 80 حاجاقا دانشمند ...آدم معروفیه به خاطر سخنرانی هاش که همه حرفاش رو با لهجه اصفهانیش تو شوخی و خنده بیان میکنه .. این متن از روی سخنرانی ایشون نوشته شده ولی بهتره خود سی دی رو بگیرید و گوش بدید ... 3 لینک به دیدگاه
آیلین 167 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ فایل صوتیش رو هم براتون میذارم دوست داشتین گوش بدین و بخندین ...این سخنرانی رو باید گوش داد و تماشا کرد چون خود حاجاقا دانشمند با صداهای مختلف و لحن خنده دار خاطراتش رو تعریف میکنه به جرئت میتونم بگم من تا حالا 100 بار این سخنرانی هاش رو گوش دادم ولی بازم برام تازگی داشته.... 2 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ جوون میاد شلوار تنگ میپوشه که استخوناش پیداست مثل اون جوونی که من دیدم ؛ یه پیرهن پوشیده بود عکس جمجمه مرده با دو تا استخون ضربدری روش چاپ شده بود .بهش گفتم اقا ببخشید بیا گفت بله ؟ گفتم مرده شوری ؟گفت نخیر گفتم کفن فروشی ؟گفت نخیر گفتم قبر کنی ؟ گفت یعنی چی ؟ گفتم تو یه ارتباطی با قبرستون داری یا تابوت سازی یا .. گفت یعنی چی ؟ گفتم این چیه تو این پیرهنت ؟ گفت قشنگه حال کن عشق کن گفتم با جمجمه مرده عشق میکنن ؟آخه این چیه ؟... یه جوون مرد بیاد زیر ابرو ورداره !!! واقعا در شان یه مرد هست خودش رو مثل دخترا درست کنه ؟ زنده باد خروس ...زنده باد خروس ...به خدا اگه این خروسه ده میلیون تومن پولش باشه حقشه ...زنده باد خروس ..میدونی چرا ؟چون خروسه حیوونه ها ولی با حیونیش دمش گرم آبرو هر چی مرد حفظ کرده چون خروسه وقتی میره مرغ بازی سینش رو میده جلو ...من دیدما ...تاجش رو درست میکنه ...یک قوقولی قوقول میکنه ..بالاش رو باز میکنه...یه مانور میتینگ دور مرغه میره ..دمش رو نشون میده ..به مرغه میگه سینه رو عشق کن ...صدا رو کیف کن ...قوقولی قوقولو ببین ...من اگه شوهرت بشم از همه محله خوشتیب ترم ...من ندیدم یه خروسی که عاشق یه مرغه شده بهش بگه میخای برات تخم کنم ؟مرغ نمیشه بابا .. خروسیش رو حفظ میکنه..جوونای امروز ما وقتی میخوان با یک دختری ارتباط بر قرار کنن یا خودنمایی کنن دختر میشن عشوه میان ...نازک نازک حرف میزنم ....دستبند دخترونه میزنن..موهاشون رو بلند میکنن لباشونو سرخ میکنن ...زیر ابرو ورمیدارن پس برو یه اتاق عمل و شر رو کم کن...چرا ابرو هر چی مرده بردن بعضی ها ؟ مرد باید سفت حرف بزنه ..مرد باید محکم باشه ..مرد باید جذبه داشته باشه .....شاه مردا علی (ع) ...عشوه و افاده و خودنمایی مال زناست اونم مال شوهراشون .. جوونه اومده بود 20 و چند سالش بود گفت (با صدای نازک بخونید )ببخشید حاجاقا من یه سوال دارم ...گفتم :اوا خدا مرگم بده (با صدای نازک بخونید )گفت یعنی چی ؟ گفتم مرد حسابی خجالت نمیکشی با دو متر قد مثل دخترا عشوه میای ؟؟؟ درست حرف بزن ...دختره شده پسر؛ پسره شده دختر ...دختره مثل پسرا حرف میزنه ..مثل پسرا میاد بیرون ... امام علی فرمود : اخرالزمان ما زمانیه که مردا مثل زنا بشن زنا مثل مردا ...رفته بودم تو یه سوپری وقتی بود که سریال پهلوانان نمی میرند نشون میداد ...یه دختری من دیدم ده هیجده ساله اومد به این بنده خدا سوپری پیرمردم بود گفت (به زبون لاتی بخونید )یَ شیر بده بینم ..من رفتم عقب گفتم حالا یه چاقو نکنه تو شکم ما ..بهش میاد ...گفت(به زبون لاتی بخونید ) چندی میشه ویه صد تومنی انداخت و گفت بقیشو عشقتو بکن این دختر شیعست این دختر مسلمونه ...پیرمرده گفت آقا جلل الخالق ما روزی هزارتا از اینا رو میبینیم این کی بود ؟گفتم : نمیدونم ...دختر پهلوون نصرت ...خیلی بده ..اینا همش دلیل اینه که مخ معافه ..فکر تعطیله ..خارجی ها هر غلطی بکنن ماهم بکنیم ... کلاه گذاشتن سرت آقای جوان سال 2001 ...ای کلاس بالاهای فوکولی پوکولی کلاس گذاشتن ؟نخیر کلاه گذاشتن ..اروپایی ها اونایی نیستن که توی همونا بازی میکنن ...اونایی نیستن که تو ماهواره عیاشی میکنن ..اروپایی اونایین که کره مریخ کشف میکنن..اندیشمندن .دانشمندن ..به درد جامعشون میخورن ...گره وا میکنن به داد ملتشون میرسن اینا اروپایی ها نیستن که تو توی فیلما.میبینی ..اونا چندتا حیوان انسانمای بی ادبن که آبروی اروپایی ها رو هم بردن ... بابا مثل اروپایی ها باشید ..کلاس بالا ..درس بخونید .تحقیق کنید ...اروپایی به عرق خوردن نیست ..به حضرت عباس اروپایی اینجوری که ما عرق میخوریم نمی خوره ...اونا یه گلاس کوچولو میخورن ...اما تو ایران یه چهارلیتری میذارن وسط میخورن تا چشاشون دربیاد ... سخنرانی معروف حاجاقا دانشمند ...سال 80 حاجاقا دانشمند ...آدم معروفیه به خاطر سخنرانی هاش که همه حرفاش رو با لهجه اصفهانیش تو شوخی و خنده بیان میکنه .. این متن از روی سخنرانی ایشون نوشته شده ولی بهتره خود سی دی رو بگیرید و گوش بدید ... من کلیپشو دیدم 3 لینک به دیدگاه
آیلین 167 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ حرفاش یه حالیه حرفاش به دل میشینه چون 10 15 سال از زندگیش رو با جوونا گذرونده مثل ماها حرف میزنه و از جمله های رایجی که ما جوونا استفاه میکنیم استفاده میکنه....... 1 لینک به دیدگاه
آیلین 167 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ Mr.abooli اون آواتارت که کنترل تلویزیون دستش داشت شیک تر بودااااا..... 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ آها... من دور افشانی های ایشون رو قبلا شنیدم... خیلی ها هستند که به کارهایی دخالت میکنند که اصلا به اونا ربطی نداره... یکی نیست بیاد یه چک بزنه تو گوش این آقا تا متوجه بشند که لباس پوشیدن افراد انتخاب شخصی هست... اگر حرفی برای گفتن ندارند میتونند برای مدتی زبون به دهن بگیرند... 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ سلام شقایق 21خانوم ...خوبی ؟؟؟ مرسی آیلین جان خوبم تو خوبی:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
آیلین 167 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ :ws17: چقد عصبانی ...:cry: آها... من دور افشانی های ایشون رو قبلا شنیدم... خیلی ها هستند که به کارهایی دخالت میکنند که اصلا به اونا ربطی نداره... یکی نیست بیاد یه چک بزنه تو گوش این آقا تا متوجه بشند که لباس پوشیدن افراد انتخاب شخصی هست... اگر حرفی برای گفتن ندارند میتونند برای مدتی زبون به دهن بگیرند... چی چی فشانی ها ؟؟ اتفاقا خیلی ربط داره اینا کارشون تذکر دادن و آگاه کردن مردمه ... شاید یکی بدون لباس اومد بیرون ...باید بهش تذکر داد که عرف جامعه رو رعایت کنه ... همیشه باید انسانهایی که اطلاعات بیشتری دارن اطلاعاتشون رو در اختیار دیگران قرار بدن ... 2 لینک به دیدگاه
آیلین 167 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ فدات شقایق خوشجیلم ....:D :gol: 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ چقد عصبانی ...:cry: چی چی فشانی ها ؟؟ اتفاقا خیلی ربط داره اینا کارشون تذکر دادن و آگاه کردن مردمه ... شاید یکی بدون لباس اومد بیرون ...باید بهش تذکر داد که عرف جامعه رو رعایت کنه ... همیشه باید انسانهایی که اطلاعات بیشتری دارن اطلاعاتشون رو در اختیار دیگران قرار بدن ... بیخیال دوست عزیز... شما درست میفرمایید... بنده قول دادم که وارد برخی بحث ها نشم... No Comment 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بیخیال دوست عزیز... شما درست میفرمایید... بنده قول دادم که وارد برخی بحث ها نشم... No Comment [/quote وافن جون خوب کاری میکنی....بیخیال ...دوباره بساط اخراج و کاربریه جدیدو انجمن جدید و این حرفا میاد وسط ...:shame: 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ Mr.abooliاون آواتارت که کنترل تلویزیون دستش داشت شیک تر بودااااا..... رز درسته 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ :ws17: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
آیلین 167 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بیخیال دوست عزیز... شما درست میفرمایید... بنده قول دادم که وارد برخی بحث ها نشم... no comment نه من اصلا درست نمی فرماییم ... من فقط نظر فرمودم ...دی ای کارو نکنید اونقدر بحث کنید (منظور بحث منطقی نه دعوا واینا)که بلاخره یا شما یا طرف مقابلتون به نتیجه برسه البته همیشه اینطور نیست ...ولی خوب گاهی خود ادم به نتایجی میرسه ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده