Eastern Girl 277 ارسال شده در 29 شهریور، 2010 تو ما رو کشتی با این اواتار مافیابابا مافیا 100 دفه ازون موقع اواتارشو عوض کرده...تازه اون یکی عکسشو بذار اون بهتر بود قیافش معلوم بود حداقل چيكارش داري خوب طفلي رو..بالاخره آيهان هم دل داره چرا آب دهنت آويزون شد مردك خجالت بكش قباحت داره من با قبلی ها چی کار دارم..از این آواتار خوشم میاد خوب قیافه خود مافیا رو میگی یا سرباز اسراییلی رو؟ اگه منظورت خود مافیاس که همون بهتر نزاره نه خود مافيا رو ميگه :ws3: اتفاقا همه ميگن خودت خيلي بهتر از اين سربازه اي :دي نه بابا خودشو چیکار دارم اواتارشو میگم ....اون سرباز اسرائیلیه که سه رخ پشت وایساده بود کنار یه تانک یا یه همچین چیزی بود ...اونم خیلی خوش تیپ بود آهان ، اونم ميذارم حالا اونم خيلي دوس دارم 1
VINA 31339 ارسال شده در 29 شهریور، 2010 چيكارش داري خوب طفلي رو..بالاخره آيهان هم دل داره چرا آب دهنت آويزون شد مردك خجالت بكش قباحت داره نه خود مافيا رو ميگه :ws3: اتفاقا همه ميگن خودت خيلي بهتر از اين سربازه اي :دي آهان ، اونم ميذارم حالا اونم خيلي دوس دارم ااا تو کردی چونی ای ول یه کرد پیدا کردم
Eastern Girl 277 ارسال شده در 29 شهریور، 2010 ااا تو کردیچونی ای ول یه کرد پیدا کردم ئه وا خاك به سرم خوبم تو چوني روله ؟
ooraman 22216 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 چيكارش داري خوب طفلي رو..بالاخره آيهان هم دل داره چرا آب دهنت آويزون شد مردك خجالت بكش قباحت داره من مرد نیستمخانمم اینو گذاشتم ایهان غیرتی شه بعد من بگم خانمم ولی خب نشد عوضش تو تو دام افتادی 2
maryam_alien 9904 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 خوب چی شد؟؟ خونه شونم که پیدا شد. حالا ستاد برگذاری مراسم خواستگاری تشکیل بدین به ریاست یه نفر. کاندیداهای محترم برای تصدی پست ریاست این ستاد اعلام آمادگی کنن تا رای گیری بکنیم 1
ayhan 2309 مالک ارسال شده در 30 شهریور، 2010 خوب چی شد؟؟خونه شونم که پیدا شد. حالا ستاد برگذاری مراسم خواستگاری تشکیل بدین به ریاست یه نفر. کاندیداهای محترم برای تصدی پست ریاست این ستاد اعلام آمادگی کنن تا رای گیری بکنیم دوس دختر منم عضو انجمنه..... بفهمه پوستمو میککنه:icon_pf (34): من انصراف دادم از خاطر خواهی اون اسراییلی..:w00:
maryam_alien 9904 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 دوس دختر منم عضو انجمنه..... بفهمه پوستمو میککنه:icon_pf (34): من انصراف دادم از خاطر خواهی اون اسراییلی..:w00: پس چه طور هنوز زنده ای؟؟؟؟ این چیزا با یه انصراف ساده بخشیده نمیشه 1
Eastern Girl 277 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 آيهان تو دوست دختر داري ؟ :( چطور تونستي با احساسات من بازي كني كدومه ؟ بگو ميخوام دو شقش كنم بگووووووووووو lol
میلاد 24047 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 آيهان تو دوست دختر داري ؟ :( چطور تونستي با احساسات من بازي كني كدومه ؟ بگو ميخوام دو شقش كنم بگووووووووووو lol آره آیهان رو ول کن بیا پیش خودم 1
سمندون 19437 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 آره آیهان رو ول کن بیا پیش خودم تو خجالت نمیکشی؟؟؟؟؟:167::ubhuekdv133q83a7yy7 1
میلاد 24047 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 تو خجالت نمیکشی؟؟؟؟؟:167::ubhuekdv133q83a7yy7 نه من فقط سیگار میکشم 1
ayhan 2309 مالک ارسال شده در 30 شهریور، 2010 آيهان تو دوست دختر داري ؟ :( چطور تونستي با احساسات من بازي كني كدومه ؟ بگو ميخوام دو شقش كنم بگووووووووووو lol زیاد خودتو لوس نکن.... من با هر کسی دوس نمیشم...خودتو خسته نکن.... 1
سمندون 19437 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 زیاد خودتو لوس نکن.... من با هر کسی دوس نمیشم...خودتو خسته نکن.... واه واه واه 3
ooraman 22216 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 زیاد خودتو لوس نکن.... من با هر کسی دوس نمیشم...خودتو خسته نکن.... :imoksmiley: 2
ارسال های توصیه شده