Eastern Girl 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ تو ما رو کشتی با این اواتار مافیابابا مافیا 100 دفه ازون موقع اواتارشو عوض کرده...تازه اون یکی عکسشو بذار اون بهتر بود قیافش معلوم بود حداقل چيكارش داري خوب طفلي رو..بالاخره آيهان هم دل داره چرا آب دهنت آويزون شد مردك خجالت بكش قباحت داره من با قبلی ها چی کار دارم..از این آواتار خوشم میاد خوب قیافه خود مافیا رو میگی یا سرباز اسراییلی رو؟ اگه منظورت خود مافیاس که همون بهتر نزاره نه خود مافيا رو ميگه :ws3: اتفاقا همه ميگن خودت خيلي بهتر از اين سربازه اي :دي نه بابا خودشو چیکار دارم اواتارشو میگم ....اون سرباز اسرائیلیه که سه رخ پشت وایساده بود کنار یه تانک یا یه همچین چیزی بود ...اونم خیلی خوش تیپ بود آهان ، اونم ميذارم حالا اونم خيلي دوس دارم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ چيكارش داري خوب طفلي رو..بالاخره آيهان هم دل داره چرا آب دهنت آويزون شد مردك خجالت بكش قباحت داره نه خود مافيا رو ميگه :ws3: اتفاقا همه ميگن خودت خيلي بهتر از اين سربازه اي :دي آهان ، اونم ميذارم حالا اونم خيلي دوس دارم ااا تو کردی چونی ای ول یه کرد پیدا کردم لینک به دیدگاه
Eastern Girl 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ ااا تو کردیچونی ای ول یه کرد پیدا کردم ئه وا خاك به سرم خوبم تو چوني روله ؟ لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ چيكارش داري خوب طفلي رو..بالاخره آيهان هم دل داره چرا آب دهنت آويزون شد مردك خجالت بكش قباحت داره من مرد نیستمخانمم اینو گذاشتم ایهان غیرتی شه بعد من بگم خانمم ولی خب نشد عوضش تو تو دام افتادی 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ خوب چی شد؟؟ خونه شونم که پیدا شد. حالا ستاد برگذاری مراسم خواستگاری تشکیل بدین به ریاست یه نفر. کاندیداهای محترم برای تصدی پست ریاست این ستاد اعلام آمادگی کنن تا رای گیری بکنیم 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ خوب چی شد؟؟خونه شونم که پیدا شد. حالا ستاد برگذاری مراسم خواستگاری تشکیل بدین به ریاست یه نفر. کاندیداهای محترم برای تصدی پست ریاست این ستاد اعلام آمادگی کنن تا رای گیری بکنیم دوس دختر منم عضو انجمنه..... بفهمه پوستمو میککنه:icon_pf (34): من انصراف دادم از خاطر خواهی اون اسراییلی..:w00: لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ دوس دختر منم عضو انجمنه..... بفهمه پوستمو میککنه:icon_pf (34): من انصراف دادم از خاطر خواهی اون اسراییلی..:w00: پس چه طور هنوز زنده ای؟؟؟؟ این چیزا با یه انصراف ساده بخشیده نمیشه 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ اینا هم بد نیستن ها!!!!! :ws3::ws3: 1 لینک به دیدگاه
Eastern Girl 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ آيهان تو دوست دختر داري ؟ :( چطور تونستي با احساسات من بازي كني كدومه ؟ بگو ميخوام دو شقش كنم بگووووووووووو lol لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ آيهان تو دوست دختر داري ؟ :( چطور تونستي با احساسات من بازي كني كدومه ؟ بگو ميخوام دو شقش كنم بگووووووووووو lol آره آیهان رو ول کن بیا پیش خودم 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ آره آیهان رو ول کن بیا پیش خودم تو خجالت نمیکشی؟؟؟؟؟:167::ubhuekdv133q83a7yy7 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ تو خجالت نمیکشی؟؟؟؟؟:167::ubhuekdv133q83a7yy7 نه من فقط سیگار میکشم 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ آيهان تو دوست دختر داري ؟ :( چطور تونستي با احساسات من بازي كني كدومه ؟ بگو ميخوام دو شقش كنم بگووووووووووو lol زیاد خودتو لوس نکن.... من با هر کسی دوس نمیشم...خودتو خسته نکن.... 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ زیاد خودتو لوس نکن.... من با هر کسی دوس نمیشم...خودتو خسته نکن.... واه واه واه 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ زیاد خودتو لوس نکن.... من با هر کسی دوس نمیشم...خودتو خسته نکن.... :imoksmiley: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده