ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ ها؟:w00: چیه؟.....:w00: من 1 ساله عاشقه این سرباز اسراییلی شدم هر کی پیداش کد به من یه ندا بده....میرم اسراییل خواستگاری نیگا نکن صاحاب داره:w00: 5 لینک به دیدگاه
TIRED 81 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اگه خواستی نگا نکنیم چرا عکسشو گذاشتی؟ 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اگه خواستی نگا نکنیم چرا عکسشو گذاشتی؟ نیگاه اینطوری نکنین....:eyepopping: 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ نیگاه اینطوری نکنین....:eyepopping: حالا همچین چیز خاصی هم نیست که اینطوری نگاه کنیم...قیافه اش که معلوم نیست اصلا! 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ حالا همچین چیز خاصی هم نیست که اینطوری نگاه کنیم...قیافه اش که معلوم نیست اصلا! :w00::ubhuekdv133q83a7yy7:3384s: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ حالا میای اینجا فرا فکنی میکنی:w00:میای ما رو سر کار میزاری:w00:ایشالا تاپیکت پودر شه ایشالا منتقل شه:w00: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ :w00::ubhuekdv133q83a7yy7:3384s: منو میزنی؟؟؟:ubhuekdv133q83a7yy7 به خاطر یه اسرائیلی؟؟؟؟:w00: لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ حالا میای اینجا فرا فکنی میکنی:w00:میای ما رو سر کار میزاری:w00:ایشالا تاپیکت پودر شه ایشالا منتقل شه:w00:[/ QUOTE] داری بهش حسودی میکنی؟؟؟؟ منو میزنی؟؟؟:ubhuekdv133q83a7yy7 به خاطر یه اسرائیلی؟؟؟؟:w00: دست من نیس که......کار دله...... بابا غيرتي 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ حالا میای اینجا فرا فکنی میکنی:w00:میای ما رو سر کار میزاری:w00:ایشالا تاپیکت پودر شه ایشالا منتقل شه:w00:[/ QUOTE] داری بهش حسودی میکنی؟؟؟؟ دست من نیس که......کار دله...... عمرااا تو تعصبی هستی همش میگی ترک شو ترک شو:w00: 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ عمرااا تو تعصبی هستی همش میگی ترک شو ترک شو:w00: :jawdrop: تو از کجا میدونی؟ تو مهندسان هم بودی؟ از کجا میشناسی منو؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
TIRED 81 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ نیگاه اینطوری نکنین....:eyepopping: اصلا آش دهن سوزی نیست! 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اصلا آش دهن سوزی نیست! قربون دهنت 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ :jawdrop: تو از کجا میدونی؟ تو مهندسان هم بودی؟ از کجا میشناسی منو؟:w00: کیه که تو رو نشناسههی اون اولا میومدی میگفتی ترکا اینطورن اونطورن دیگه تاپیک میزدی میدونستم سرتق بودی خوشم میومد ازت:w00: 3 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اصلا آش دهن سوزی نیست! علف باس به دهن بز(یعنی من) شیرین باشه...... 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ کیه که تو رو نشناسههی اون اولا میومدی میگفتی ترکا اینطورن اونطورن دیگه تاپیک میزدی میدونستم سرتق بودی خوشم میومد ازت:w00: راس میگفتم خو..... 1 لینک به دیدگاه
TIRED 81 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ علف باس به دهن بز(یعنی من) شیرین باشه...... ما که بخیل نیستیم به پای هم پیر بشید! لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ ما که بخیل نیستیم به پای هم پیر بشید! مرسی...:w00: به نظرت مسلمون میشه؟..........:w00: 2 لینک به دیدگاه
TIRED 81 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ مرسی...:w00: به نظرت مسلمون میشه؟..........:w00: فکر نکنم! هر کی خربزه میخوره پای لرزشم میشینه! تازه فکر کنم دست بزن هم داشته باشه! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده