am in 25041 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 :ws28: منو یاد یه خاطره از دوران دانشجویی انداختی.در باره همین سیب زمینی زنجان بود.اگه بگم از فردا روم اسم میزاری.به قول خودت ماموریت با موفخیت به پایان رسید استاد نه بوگو محسن جان!!!!!!!!! راحت باچ به روح سهیل گوزگا اسم گذاریت نمیکنم!!!!!
mohsen 88 10106 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 نه بوگو محسن جان!!!!!!!!!راحت باچ به روح سهیل گوزگا اسم گذاریت نمیکنم!!!!! آخه ننم گفته به مجرما اعتماد نکن 1
am in 25041 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 آخه ننم گفته به مجرما اعتماد نکن مجرم کیسته؟؟؟؟؟؟؟/ نترس من نمیزارم این گوزگا و میو میو و شادی و مهری و باخی بکس متوجه بشن!!!!!!!
pasargadparisa 221 مالک ارسال شده در 28 شهریور، 2010 :ws28:منو یاد یه خاطره از دوران دانشجویی انداختی.در باره همین سیب زمینی زنجان بود.اگه بگم از فردا روم اسم میزاری.به قول خودت ماموریت با موفخیت به پایان رسید استاد :jawdrop::jawdrop:
pasargadparisa 221 مالک ارسال شده در 28 شهریور، 2010 :ws28:منو یاد یه خاطره از دوران دانشجویی انداختی.در باره همین سیب زمینی زنجان بود.اگه بگم از فردا روم اسم میزاری.به قول خودت ماموریت با موفخیت به پایان رسید استاد من اومدم كاري كه گفتم انجام دادي؟
mohsen 88 10106 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 من اومدم كاري كه گفتم انجام دادي؟ نه بابا پیشنهاد میکنم یه تاپیک دیگه بزنی.من دارم میرم فوتبال ببینم.:icon_pf (44):
pasargadparisa 221 مالک ارسال شده در 28 شهریور، 2010 نه بابا پیشنهاد میکنم یه تاپیک دیگه بزنی.من دارم میرم فوتبال ببینم.:icon_pf (44): اي ..... راستي هيچ راهي نيست برگردم اون باشگاه كذايي. يه چيزي جا گذاشتم.
ارسال های توصیه شده