am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ :ws28: منو یاد یه خاطره از دوران دانشجویی انداختی.در باره همین سیب زمینی زنجان بود.اگه بگم از فردا روم اسم میزاری.به قول خودت ماموریت با موفخیت به پایان رسید استاد نه بوگو محسن جان!!!!!!!!! راحت باچ به روح سهیل گوزگا اسم گذاریت نمیکنم!!!!! لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ نه بوگو محسن جان!!!!!!!!!راحت باچ به روح سهیل گوزگا اسم گذاریت نمیکنم!!!!! آخه ننم گفته به مجرما اعتماد نکن 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ آخه ننم گفته به مجرما اعتماد نکن مجرم کیسته؟؟؟؟؟؟؟/ نترس من نمیزارم این گوزگا و میو میو و شادی و مهری و باخی بکس متوجه بشن!!!!!!! لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ :ws28:منو یاد یه خاطره از دوران دانشجویی انداختی.در باره همین سیب زمینی زنجان بود.اگه بگم از فردا روم اسم میزاری.به قول خودت ماموریت با موفخیت به پایان رسید استاد :jawdrop::jawdrop: لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ :ws28:منو یاد یه خاطره از دوران دانشجویی انداختی.در باره همین سیب زمینی زنجان بود.اگه بگم از فردا روم اسم میزاری.به قول خودت ماموریت با موفخیت به پایان رسید استاد من اومدم كاري كه گفتم انجام دادي؟ لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ من اومدم كاري كه گفتم انجام دادي؟ نه بابا پیشنهاد میکنم یه تاپیک دیگه بزنی.من دارم میرم فوتبال ببینم.:icon_pf (44): لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ نه بابا پیشنهاد میکنم یه تاپیک دیگه بزنی.من دارم میرم فوتبال ببینم.:icon_pf (44): اي ..... راستي هيچ راهي نيست برگردم اون باشگاه كذايي. يه چيزي جا گذاشتم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده