mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_90: نترس.من خودم منکراتیم.اونجا هم پشتتم 1 لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ شما که بالا ننشستی احیانا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دود اگر بالا نشيند كسر شان شعله نيستجاي چشم ابرو نگيرد گر چه او بالاتر است لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ شما که بالا ننشستی احیانا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من بالا نشستن رو دوس دارم و نه پایین نشستن 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ دود اگر بالا نشيند كسر شان شعله نيستجاي چشم ابرو نگيرد گر چه او بالاتر است من از خاک دنیم، مارا با عالم والا چه کار؟؟؟؟؟؟/ 2 لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ نترس.من خودم منکراتیم.اونجا هم پشتتم عجب. 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ من از خاک دنیم، مارا با عالم والا چه کار؟؟؟؟؟؟/ ما ز بالاییم و بالا میرویم 1 لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ من بالا نشستن رو دوس دارم و نه پایین نشستن تو بنشين بر لب جوي و گذر عمر ببين. كاين اشارت ز جهان گذران تو را بس لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ ما ز بالاییم و بالا میرویم روح اعلی باشد در وجودم، تا کند عالم سجودم!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ روح اعلی باشد در وجودم، تا کند عالم سجودم!!!!!!! :ws52: بالا بالا بالاتر از ابر هم بالاتر. 1 لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ ما ز بالاییم و بالا میرویم نه داش.تو خيلي از محنت ديگران بي غمي؟ 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ نه داش.تو خيلي از محنت ديگران بي غمي؟ :167::167::167: بقیه اشو بلد نیستم.ولی میدونم یه چیزی تو مایه های آدم نیستی بود.:167: لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ نه داش.تو خيلي از محنت ديگران بي غمي؟ اتفاخا روزی درفتی به پایش چو مور!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ :ws52:بالا بالا بالاتر از ابر هم بالاتر. ديديي چيكار كردين؟ هيچكس به تاپيكم سر نزد.:ws44: لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ اتفاخا روزی درفتی به پایش چو مور!!!!!![/quote]ميازار موري كه دانه كش است كه جان دارد و جان شيرين خوش است لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ نه داش.تو خيلي از محنت ديگران بي غمي؟ کجا داند حال ما سبکبالان ساحلها:w00: لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ :167::167::167:بقیه اشو بلد نیستم.ولی میدونم یه چیزی تو مایه های آدم نیستی بود.:167: نشايد كه نامت نهند آدمي لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ ديديي چيكار كردين؟ هيچكس به تاپيكم سر نزد.:ws44: خیلی معذرت میخاما.ما چغندریم.:w00: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ ديديي چيكار كردين؟ هيچكس به تاپيكم سر نزد.:ws44: ماموریت با موفخیت به پایان رسید!!!!!! :imoksmiley: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ خیلی معذرت میخاما.ما چغندریم.:w00: نه شما سیبزمینی زنجانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ نه شما سیبزمینی زنجانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// :ws28: منو یاد یه خاطره از دوران دانشجویی انداختی.در باره همین سیب زمینی زنجان بود.اگه بگم از فردا روم اسم میزاری.به قول خودت ماموریت با موفخیت به پایان رسید استاد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده