pasargadparisa 221 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ اين باشگاه هم مثل اون قبليه(باشگاه مهندسان) شده. همه مطالب تكراري و بي مزه و بي معني شده. حرفاي ببخشيدا چرت و پرت رد و بدل ميشه. من واقعا حوصلم سر رفته . چيكار كنم. PLEASE HELP ME:ws21: 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ اين باشگاه هم مثل اون قبليه(باشگاه مهندسان) شده. همه مطالب تكراري و بي مزه و بي معني شده. حرفاي ببخشيدا چرت و پرت رد و بدل ميشه. من واقعا حوصلم سر رفته . چيكار كنم. PLEASE HELP ME:ws21: شما کرکره ها رو بکش پایین بیزحمت بعد 15م بده بالا!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ تازه میتونی به تاپیک اسکافیلد دختر شاه پریون بیای.اونجا مراسم ختم خدابیامرز مایکله 1 لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ شما کرکره ها رو بکش پایین بیزحمتبعد 15م بده بالا!!!!!! :ubhuekdv133q83a7yy7:3384s:حيف كه از ترس رفتي 1 لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ تازه میتونی به تاپیک اسکافیلد دختر شاه پریون بیای.اونجا مراسم ختم خدابیامرز مایکله :167::167:اعصاب مصاب ندارما:167: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ :ubhuekdv133q83a7yy7:3384s:حيف كه از ترس رفتي :guntootsmiley2: به من میگن برگ چغندر نه نپو!!!!!! چیز همون برعسکش!!!!! 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ :167::167:اعصاب مصاب ندارما:167: بابا مراسم ختمه.صواب داره ها.خوش داری مراسم ختمت کسی نیاد 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ :guntootsmiley2:به من میگن برگ چغندر نه نپو!!!!!! چیز همون برعسکش!!!!! نترس.اگه ناراحت نمیشی من پشتتم 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ نترس.اگه ناراحت نمیشی من پشتتم وااااااااااااااااا الان ارشاد میاد جممون میکنه!!!!!!!! لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ واااااااااااااااااالان ارشاد میاد جممون میکنه!!!!!!!! مگه من چی گفتم؟نکنه میخوای بگم من :icon_pf (34): اما همچنان من پشتتم:ws2: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ مگه من چی گفتم؟نکنه میخوای بگم من :icon_pf (34):اما همچنان من پشتتم:ws2: اونا که فکر نمیکنن، عمل میکنن!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ نترس.اگه ناراحت نمیشی من پشتتم ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا قشون كشيه. ؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا قشون كشيه. ؟؟؟؟؟؟؟؟ ببین آبجی.ما الان عزادار مایکلیم.نا راحتیم. تو رو خدا جدی نگیر.نری پری و زری و اقدس و سکینه و کلثوم رو ورداری بیاریا. 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا قشون كشيه. ؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ الان زنگ ميزنم به منكرات معظم بيان اين ارازل و اوباش رو جمع كنن.:scared9: لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52::banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ ببین آبجی.ما الان عزادار مایکلیم.نا راحتیم.تو رو خدا جدی نگیر.نری پری و زری و اقدس و سکینه و کلثوم رو ورداری بیاریا. :ws44: لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ من از روييدن خار سر ديوار دانستم كه نا كس كس نمي گردد بدين بالا نشيني ها :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ الان زنگ ميزنم به منكرات معظم بيان اين ارازل و اوباش رو جمع كنن.:scared9: :banel_smiley_90: لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ من از روييدن خار سر ديوار دانستم كه نا كس كس نمي گردد بدين بالا نشيني ها :banel_smiley_4: شما که بالا ننشستی احیانا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده