Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ توپ بسکتبال تو دست من تقريباً 19 دلار ميارزه. يک توپ بسکتبال تو دست مايکل جوردن تقريباً 33 ميليون دلار ميارزه. بستگي داره تو دست کي باشه. A basketball in my hands is worth about $19. A basketball in Michael Jordan's hands is worth about $33 million. It depends whose hands it's in. __________________ يک توپ بيس بال تو دست من شايد 6 دلار بيارزه. يک توپ بيس بال تو دست راجر کلمن 4.75 ميليون دلار ميارزه. بستگي داره تو دست کي باشه. A baseball in my hands is worth about $6. A baseball in Roger Clemens' hands is worth $4.75 million. It depends on whose hands it's in. __________________ يک راکت تنيس تو دست من بدون استفاده است. يک راکت تنيس تو دست آندره آقاسي ميليونها ميارزه. بستگي داره تو دست کي باشه. A tennis racket is useless in my hands. A tennis racket in Andre Agassi's hands is worth millions. It depends whose hands it's in __________________ يک عصا تو دست من مي تونه يه سگ هار رو دور کنه. يک عصا تو دست موسي درياي بزرگ رو مي شکافه. بستگي داره تو دست کي باشه. A rod in my hands will keep away an angry dog.. A rod in Moses' hands will part the mighty sea. It depends whose hands it's in. __________________ يک تيرکمون تو دست من يک اسباب بازي بچگانه است. يک تيرکمون تو دست داوود يک اسلحه قدرتمنده. بستگي داره تو دست کي باشه. A slingshot in my hands is a kid's toy. A slingshot in David's hand is a mighty weapon. It depends whose hands it's in. __________________ دوتا ماهي و پنج تيکه نون تو دست من دوتا ساندويچ ماهي ميشه. دوتا ماهي و پنج تيکه نون تو دستاي عيسي هزاران نفر رو سير ميکنه. بستگي داره تو دست کي باشه. Two fish and 5 loaves of bread in my hands is a couple of fish sandwiches. Two fish and 5 loaves of bread in Jesus' hands will feed thousands. It depends whose hands it's in. __________________ ميخها تو دست من ممکنه يک قفس مرغدوني درست کنه. ميخها تو دست عيسي مسيح تمام دنيا رو به رستگاري ميرسونه. بستگي داره تو دست کي باشه. Nails in my hands might produce a birdhouse. Nails in Jesus Christ's hands will produce salvation for the entire world. It depends whose hands it's in. __________________ همونطور که مي بيني، بستگي داره تو دست کي باشه. پس دلواپسي ها، نگراني ها، ترس ها، اميدها، روياها، خانواده ها و نزديکانت رو به دستان خدا بسپار چون... بستگي داره تو دست کي باشه. As you see now , it depends whose hands it's in. So put your concerns, your worries, your fears, your hopes, your dreams, your families and your relationships in God's hands because... It depends whose hands it's in __________________ اين پيام تو دستاي توست. باهش چي کار مي کني؟ بستگي داره تو دستاي کي باشه! This message is now in YOUR hands. What will YOU do with it? It Depends on WHOSE Hands it's in! Smile Have a Great Day !!!!! لبخند بزن، روز خوبي داشته باشي! 18 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ دستی که به سر فقیر یا یتیم کشیده میشه چقدر می ارزه؟ 8 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ 1000 تومان تو دسته من میشه یه بسته آدامس ولی لینک امضام رو بزن ببین 1000 تومان چقدر ارزش داره:icon_pf (44): 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ دستی که به سر فقیر یا یتیم کشیده میشه چقدر می ارزه؟ یه عالمه 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ دسسسسسسست دسسسسسسست :dancegirl2: دستا شله اون اخریا هم دست بزنن بیا وسطططططططط :dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ دستا شلهاون اخریا هم دست بزنن بیا وسطططططططط :dancegirl2: جای میلاد خالیه... اون همیشه در این موارد برنده میشه... 2 لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ آره راست میگی مونده ب اینکه دست کی باشه. کاش همه اینا دست خدا باشه 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ جای میلاد خالیه... اون همیشه در این موارد برنده میشه... حالا دست بزن 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ حالا دست بزن :w14::Laie_28::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::Laie_28::w14: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ :w14::Laie_28::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::Laie_28::w14: محمد دی جی بیاد بگم دی جی به من فاز بده:w31::w31::w31::w31: 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ محمد دی جی بیاد بگم دی جی به من فاز بده:w31::w31::w31::w31: چی شده...اوله صبحی؟؟ خوشکلا میخواد غر بده اول صبح............ 1 لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ محمد دی جی بیاد بگم دی جی به من فاز بده:w31::w31::w31::w31: چه خبره اينجا؟:girlhi::girlhi: 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ چه خبره اينجا؟:girlhi::girlhi: خبری نیست همه جا امن ن امانه 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ چه خبره اينجا؟:girlhi::girlhi: :girlhi: این کجا بود وارداتی افغان بید 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ خبری نیست همه جا امن ن امانه وحید چطوری وقت سرخاروندن پیدا کردی 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ چی شده...اوله صبحی؟؟خوشکلا میخواد غر بده اول صبح............ دست دست چه خبره اينجا؟:girlhi::girlhi: چادرتو بده ببندم به خودم بندری برقصیم خبری نیست همه جا امن ن امانه تو چج.ری با شقایق اشنا شدی لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ :girlhi: این کجا بود وارداتی افغان بید پاکستانیه بابا 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ پاکستانیه بابا شما رفتی حتمن راست می گی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده